Şimdi Ara

YENİ PASSAT B8 İZLENİMLERİM (VIDEO EKLENDİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • comfortline orta konsolundaki metalik renk facia olmuş çok sırıtmış,piano black olsa mükemmel olurdu
  • Hesap makinen güzelmiş kardeş, güzel video çekiyor. Güle güle kullan.

Hele passata bak sen ya resmen ülke gündemine oturdu,vay anasını yaa.
  • İnceleme için teşekkürler.Şunu farkettim;çamurluklarda tekerlek yerleri çok büyük yapılmış,18 inch jant bile küçük kalmış.19 luk jantın boyutlarını bilen var mı?
  • Trendline nin onden resmi varmi ? Sis fari ve highline jant ekletilirsene .kadar artar acaba fiyati ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • perfectcrime P kullanıcısına yanıt
    Trendline nin onu comfortline ile birebir ayni. Sadece tamponlardaki kromajlar eksik. Panjur yine kromajli. Tamponda yine aydinlatma var ama daha kucuk.

• 4 kereklek çekişli olanı bekleyöz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanedis

Hocam yandan nasil bmwye benzettiniz yahu bakiyorum bakiyorum benzetemedim bu arada arka ve ic kismi begenmedim bu benim sahsi fikrim tabi ayrica 18lik jantla alinmaz araba cok sert olur on led farlari begendim hafif ccye benzetmisler ben bu araba yerine yeni kasa mondeoyu tercih ederdim

18 jant ile sert olmaz. Aksine daha konforlu olur. Jant büyüdükçe lastik ebadı genişledikçe araç yere daha sağlam basar. Dolayısı ile sarsıntılar daha az olur. Siz belki ince yanak lastikli bir araca bindiniz ondan öyle gelmiştir size..

Açıkçası bende düşünüyorum ancak bugüne kadar hiç dizel almadım. Alırsam da, highline dsg ve sunroof + dvd-navigasyon kombinasyonu ile alayım diyorum. Fakat fiyat 125 bini aşıyor neredeyse. Diğer taraftan benzinli alayım diyorum. Yılda 30-35 bin km yapıyorumdur hemen hemen. Dizel için 16 bin farka değmez gibi..

Hayalet gösterge highline'de dahi yok yani bir de. Valla dvd-navi kombinasyonu işimi görür. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 9 bin lira istiyorlar ise bu özelliğe çoğunlukla makam araçları alır, almışken en fullu olsun mantığı..

• Stones kullanıcısına yanıt
    Jant buyudukce konfor azalir. Aracin yoldaki bozukluklari hissettirme gucu artar. Kalin yanakli lastikler daha konforludur yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Jant buyudukce konfor azalir. Aracin yoldaki bozukluklari hissettirme gucu artar. Kalin yanakli lastikler daha konforludur yani.

Bir konfor azalır diyorsunuz bir de kalın yanaklı olursa konforlu olur diyorsunuz. Passat'taki lastikler kalın yanak olduğu için aracında sportif araç olmadığını göz önüne alırsak konfora odaklı bir sürüş keyfi olacaktır. 17 jant ince yanak polo gti bile aman aman rahatsız etmedi beni.

• Stones kullanıcısına yanıt
    Düzgün okumadınız galiba. Jant büyüdükçe konfor azalır. Jant büyürse yanak kalınlıkları düşer, bu da konforu azaltır. Mercedesin genelde koca yanaklı lastik tercih etmesinde sebep budur mesela. 17 inçe kadar sorun yok, ondan sonra yanaklar küçülüyor bayağı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.