Şimdi Ara

Yeni otoyol hız cezaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
5.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • diger yerleri bilmiyom ama mersin adana arası 45 dk da alınıyor. 1saat 6 dk nedir
  • 65 km hızla virajda kayıp içinde ölen tanıdığım var 5.25 xdrive sahibi. Geçen yağmurda geçirdi kazayı. Şehirler arası yollarda hız sınırı saçmalık bana göre fakat yerleşim yerlerinde çok daha fazla katı kurallar getirilmeli. Bir de şunu göz önünde tutun Türkiye den başka hangi ülkede bu kadar eğimli otoyol var ? Resmen viraj için yaratılmışlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ankara istanbul arası

    akıncı gişeden sultanbeyli gişeye kadar 372 km

    hadi 380 km olsun

    380/130=2,92 saatte gitmelisiniz

    dü hesap 3 saat ,zaten izmitte trafikti yok molaydı yemekti derken ortalama 4 saat de gayet süratli gidebilirsiniz
  • otoyolda 150 sınırı koymayan devlete hakkımı haram ediyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyazakbil B kullanıcısına yanıt
    Otoyollarda da park yeri dinlenme tesisleri mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otoyoldaki trafik kontrol kameralarına radar cihazı entegre edilecekmiş diye okumuştum ,, zaten 5-10 kilometre arayla bu kameralardan vardı, yani basar basar mola yerine girerim diyen arkadaşlar daha sonra eve gelen 20 tane radar cezasıyla hayatının şokunu yaşamasın ,,,, en güzeli 110 a sabitle git arkadaş, hem yakıttan en az %30 tasarruf yaparsın, hem kaza ve ölüm riskin azalır, hem araban daha az yıpranır, hemde sinir sistemin fazla yorulmaz
  • en iyisi plakayı söküp gazlamak
  • Oldu olacak turkiyedeki tum arabalara 120km de elektronik limit koysunlar hepimiz rahatliyalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radarı anladımda ankara istanbul arası 450 km boyunca ortalama hız radarı nedir yahu ayıptır bu ortalama radar yüzünden çok kişi cezayı yer
  • Yeni otoyol hız cezaları

    Türkiye'deki otoban hız sınırları gayet makul bence. 132 km/s dünya ortalamasının üzerinde sayılır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otoyol'a para vereceğime devlet yolundan giderim daha iyi öyleyse... Hem ortalama hız derdim olmaz hem de ceza yeme riskim azalır.
  • Bölünmüş yollarda hız sınırı 110'a çıkarıldığı gibi paralı otoyollarda da 120'den 130-150 arası bir rakama çekilmeli. Aksi taktirde vatandaşı yolmaktan başka bir işe yaramaz. Üstelik Karadeniz vakasında olduğu gibi yüzlerce binlerce insan ceza yiyip tepkiler ayyuka çıkınca geri adım atılmak zorunda kalır. Yine Türk işi komedi bir tablo çıkar ortaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyide istanbul ankara arasi 380 km zaten (gişelerden gişelere) oda 130 la gittiginizi varsayarsak 3 saat yapar. Ank istanbul arasini 2 saat 30 dk nin altinda gidebilecek babayigit zor zaten.. Çogu noktasinda 230 240 bile gitseniz 10dk mola verseniz yine 3 saatte anca gidersiniz. Kısacasi çok yersiz ve aptalca bir uygulama.. Bu uygulamayi düşünen yetkilinin beyni nörolojik olarak incelenmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oldu canim.



    herif sagdaki iki seridi bombosken en sol serite yerlesecek. aynasina bakmadan lap diye onume atlayacak ve sinyal yaktigi icin -o da lutfederse- bunu kendine hak bilecek.. bu sigirlara hicbir islem yapilmayacak...





    vatandas daha yuksek hizda daha guvenli seyahat edilmesi icin (!) icat edilen otobanda 130km/s ortalama surat yapti diye cezayi yiyecek.



    bu uygulamanin pompada benzinin 1.67₺ vergisinin 3.50₺ olmasindan hicbir farki yok. butun bunlari sindirebiliyorsaniz mustehaktir, meheldir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım tatile giderken bu tedeslere yakalanmam bu tedesler yüzünden 2 defa ölümden döndüm kaza yapsaydım devlet diyecek ki kurallara uysaydı kaza yapmazdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri Kristası -- 24 Haziran 2017; 8:57:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dkerem2

    Cikisa yakin bi 15 dakika durur mola verirsin olay cozulur. Hem para ver hem isteeigin gibi basama. Acelesi olan adam ne olacak? Belki adamin acil hastasi var?



    Trde 1.0 atmosferik araba en mantiklisi yavas yavas gideriz hemde az yakmis olur.

    Kırmızı ışık, hız ihlali vb cezanın ardından hastane raporu ile itiraz ederseniz iptal olması lazım. Tabii hastalığa göre falan değişiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyle yaziyorsunuz ki sanki 120 cok dusuk bir surat.



    120 ile 180 arasinda gitmek 180 km lik bir yolda 30 dk fark ediyor. Ist ankara arasi 1 saati biraz geckin fark eder. 1 saat icin kendinizi ve sevdiklerinizi riske atmaya, saga sola baka baka arabadakilerle konusa konusa gitmek varken pur dikkat robot gibi araba surmeye deger mi.



    120 ile lastiginiz patlasa belki kurtarirsiniz, ama 180 le patlarsa gecmis olsun. Bunlari dusunmuyormusunuz?



    Zaten aile babasi olan colugu cocugu arabadayken daha bike yavas gider.



    Burada hizdan sikayet edenlerin cogu bekar arkadaslar bence.



    Hayirli gunler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 24 Haziran 2017; 11:5:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ara sıra hız yapardım ama diğer yaratıkları görünce iyi olmuş diyorum ben kendime hakim olurum basmam dün gece daralan yolda volvolu öküzün teki 170-200 ile üzerime geliyordu ben kaçmasam arabadaki ailemi yok edecekti, yolun bitişinde de kavşak var üstün zekalı zor durdu kavşağı görüp. Böyle yaratıklar ödesin cezasını hiç acımam devlete de mis gibi gelir olur. 110 ile gidip öküzün teki yüzünden kazayla karşı karşıya kalacağıma o öküz kurallara uysun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adieu

    Ara sıra hız yapardım ama diğer yaratıkları görünce iyi olmuş diyorum ben kendime hakim olurum basmam dün gece daralan yolda volvolu öküzün teki 170-200 ile üzerime geliyordu ben kaçmasam arabadaki ailemi yok edecekti, yolun bitişinde de kavşak var üstün zekalı zor durdu kavşağı görüp. Böyle yaratıklar ödesin cezasını hiç acımam devlete de mis gibi gelir olur. 110 ile gidip öküzün teki yüzünden kazayla karşı karşıya kalacağıma o öküz kurallara uysun.

    aynen; bu hızlı gidicem bana ne bana ne ci arkadaşların çoğunun genç olduğunu düşünüyorum; ailesi olan çoluğu çocuğu olan daha nasıl güvenli giderim diye dertlenir.

    daha nasıl hızlı gidebilirim diye değil.

    araban ne marka olursa olsun. o 5 yıldızlı arabalar 60 km ile test ediliyor o kadar güvenmeyin.

    120 de bile çoğu 2 yıldızlık olur, daha üstünde eksi yıldıza bile düşer.

    hayırlı günler.




  • Zaman tasarruf zamanı 90 a sabitleyeceksin en sağ şeritden arada bir kamyon sollayarak yolculuk edeceksin hem benzine fazla para vermeyeceksin hemde ceza yemeyeceksin.

    Adamlar halk icin iyi otomobile binmek sizin haddinize değil diye yıl sonunda vergileri artirdilar simdi tuhaf ceza yontemleri bulmaya basladilar yakın zamandada zenginler trafikten şikayetçi sizin kötü otomobil bile kullanmak neyinize yürüyün fakirler diyecekler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.