Şimdi Ara

Yeni Opel Grandland Elektrik Pismanligim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 3 subat gunu sifir km aldigim aracimla Elektrik Çekiş sistem arizasi sebebiyle kayseri yakininda yolda kaldim ahtapot cekici ayarlayamadiklari icin 3 saat yolda mahsur kaldik bu sirada arac hic calismadi hava soguk ustelik. 1 haftadir arac tamir edilmedigi gibi ustelik ikame arac bile verilmedi opel merkez topu servise serviste opel merkeze atiyor. daha once benzer sikayetleri duymustum ama yillardir ayni arizanin devam ediyor olusu ve buna cozum bulunmamasi dusundurucu. arac henuz 2 hafta olmadan bozuldugu icin aracin iadesini istedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• filtiarn kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun
    Opel bitti maalesef , Opel olmasının manası kalmadı
    Siz yine iyisiniz aracınız pejo / Citroen / Opel
    Benim aracım insignia ve araba da pejoya dair hiç bir parça yok ama sahibi artık stellantis / pejo işte
    Su pompası / termostat / Egr soğutucu için 3.5 ay serviste parça bekledi
    Zaten sizin aracın menzili ile alakalı da şikayetler okumuştum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • werneke W kullanıcısına yanıt
    sagolun acikcasi hukuk sisteminin durumunu kullanarak boyle yapiyorlar sanirim, ulkede tuketiciyi dusunen yok maalesef!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun bir aracta benim için en önemli kriter yolda birakmaması konfor dizayn maliyet hepsi sonra gelir benim için. Elektrikli araç seçiminde bu daha da önemli çünkü piyasada tamir eden anlayan yok servise mahkumsunuz. Onlarda anlamayinca mağduriyet başlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni astra vs cla200
    9 yıl önce açıldı
    Peugeot 308 mi Vw Golf7 mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.