Şimdi Ara

Yeni Opel Grandland Elektrik Pismanligim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 3 subat gunu sifir km aldigim aracimla Elektrik Çekiş sistem arizasi sebebiyle kayseri yakininda yolda kaldim ahtapot cekici ayarlayamadiklari icin 3 saat yolda mahsur kaldik bu sirada arac hic calismadi hava soguk ustelik. 1 haftadir arac tamir edilmedigi gibi ustelik ikame arac bile verilmedi opel merkez topu servise serviste opel merkeze atiyor. daha once benzer sikayetleri duymustum ama yillardir ayni arizanin devam ediyor olusu ve buna cozum bulunmamasi dusundurucu. arac henuz 2 hafta olmadan bozuldugu icin aracin iadesini istedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Siz yine iyisiniz aracınız pejo / Citroen / Opel
    Benim aracım insignia ve araba da pejoya dair hiç bir parça yok ama sahibi artık stellantis / pejo işte
    Su pompası / termostat / Egr soğutucu için 3.5 ay serviste parça bekledi
    Zaten sizin aracın menzili ile alakalı da şikayetler okumuştum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Geçmiş olsun bir aracta benim için en önemli kriter yolda birakmaması konfor dizayn maliyet hepsi sonra gelir benim için. Elektrikli araç seçiminde bu daha da önemli çünkü piyasada tamir eden anlayan yok servise mahkumsunuz. Onlarda anlamayinca mağduriyet başlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar guncelleme araci 18 subatta cebimden para verecek cekici vasitasiyla malatyaya getirtdim. Bayiden aldigim sekilde paspaslari yok altinda koruyucu kapak hala eksik. musteri hizmetleri dalga gecerek decam ediyor bu sure zarfinda mahkemeye basvurumu yaptim. ikame arac rezilligi ile ilgili bakalim gorelim nasil sonuclanacak. Ayrica bayinin araci alirken istedigi nakit para kismi ile ilgili de vergi dairesine basvuruda bulundum. En azindan vergi cezasi alirlar. piskin sekilde de bugun opel mar grandland videosu yayinlamis en cok opel satan bayi!!!

Bu tarz ortalama markalar maalesef gün geçtikçe bu hali alacak kaçarı yok gibi bu ülkede
    Üst bir kuruluş geliyor bir sürü markayı toparlıyor
    Marka diye bir şey kalmıyor ortada
    Opel yok Alfa yok Citroen yok pejo yok
    Servise gidiyorsun curcuna
    1.2 pejo motorumu ararsın , 1.5 pejo motorlu Opel mi ararsın , Opel motorlu benim de kullandığım Opel mi ararsın
    Çorba gibi bir duruma sahip benim gözüm de bu üst kuruluşun alt markaları
    Gerçekten bulaşmamak gerek artık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Markalari denetleme diye bir olay yok sanirim ulkede herkes cebine bakiyor. influencer tiplerin guzellemeleriyle bir yerlere gelecegini zannediyorlar ama sikayetler artip etrafta duyuldukca arac satamamaya baslayinca oturup izleriz artik keyifle

Onların zaten %99 u palavracı

Geçmiş olsun, güncel durum nedir hocam?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.