Şimdi Ara

Volkswagen caddy 2005 sicak motor zor mars aliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar benim sorunum motor soğukken araç ilk marsta kolayca çalışıyor fakat motor bir sure ısındıktan sonra aracı çalıştırmak için uzun bir sure mars yapmam gerekiyor.Video olarakta buraya koyacağım.2 video arasında 45 dk var 45 dk 3km yol yaptıktan sonra geç çalışmaya başlamış ve dahada uzun kullanımda dahada geç marş yapıyorum. Bununla ilgili yardımcı olmanızı istiyorum.
    okan avcıyoutube
    caddy 2005 motor sıcak iken geç çalışma sorunu
    https://www.youtube.com/watch?v=1YcUSMQ16u0&feature=youtu.be
    1.
    okan avcıyoutube
    caddy 2005 motor sıcak iken geç çalışma sorunu 2
    https://www.youtube.com/watch?v=vuZGDxgOp2A&feature=youtu.be
    2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanarya214 -- 19 Aralık 2019; 21:54:36 >

• motor muhtemelen 1.9 TDI
    Bu motoru uzun süre 2006 Seat Altea da kullanmıştım yıllar önce

Aynı sorun bende de vardı
    buz gibi havada tık diye alan marş motor sıcakken sallıyor bazen tek seferde almıyordu
    benim o zaman marş kömürü değişince sorun çözülmüştü
    ama o dönemde araştırdığımda marş kömürü değişmesine rağmen sorunu giderilemeyen 1.9 lar olduğunu hatırlıyorum

Çoğu usta anlam veremezdi zaten
    Motorun karakteristik özelliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 19 Aralık 2019; 21:47:44 >
  • Hocam ben bi anormallik göremedim, bence normal yani nasıl bir çalışma şekli bekliyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç kaç km de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.Video linki yanlış olmuş düzelttim,tekrardan bakabilirsiniz kusura bakmayın
  • 156 bin km de
  • werneke W kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 1.9 TDI motor.Karlı havada aracın üstü karla kaplıydı çalıştırdım tık diye çalışmıştı dediğiniz gibi.ama şuan ne yapacağım bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıkıntı büyük ihtimalle marş motorunda. caddy den anlayan usta söyler zaten kömürler değişmeli diye.
  • werneke W kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi yazacaktım.Zamanında benim dobloda aynı şeyi yapıyordu.Marş motoru kömürü değişince düzelmişti.Hatta boşu boşuna usta bana sıfır akü bile aldırmıştı.
  • 1.9TDI motorlarda sıklıkla rastlanan bir sıkıntı. Ya hararet müşürünüz arızalı, ya da beynin içindeki yazılımdan dolayı. Eğer beynin içindeyse, 'hot start fix' dosyasının düzeltilmesi lazım. Daha önce bir müşterimin başına geldi çünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.