Şimdi Ara

YENİ - PEUGEOT 407

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YENİ - PEUGEOT 407

YENİ - PEUGEOT 407

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Silver -- 14/7/2004 1:39:46 >

• Mazda RX-8'in yaninda sozu bile edilmez...
  • canavar gibi yaw.ben zaten her zaman Peugeot un tasarımını beğenmişimdir.bunun selefi 406 coupe leri görünce heyecanlanıyorum hala.çok müthşi bir tasarım.tebrikler.
  • Peugeot zaten bi çizim yapabiliyo gerisi hikaye 6 senedir peugeot 406 kullanıyoz servis manyağı araba devamlı serviste sırf bizim arabamı öyle dedik ama bütün peugeotlar sorunlu 307 alan tanıdıklarım hemen sattılar peugeot kaliteli parça kullansa daha iyi olacak çizim var işçilik yok!!!Ama hala satıyor....
  • Görünüş bakımından gayet iyi ama fiyat/performans oranı nasıl

..:: ๑ scarface ๑ ::..
    ..:: TAKLİTLER ASILLARINI YÜCELTİR ::..
  • valla model itibariylre çok güzel içini bilemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni kasa toyota corolla
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: rodrigo

Peugeot zaten bi çizim yapabiliyo gerisi hikaye 6 senedir peugeot 406 kullanıyoz servis manyağı araba devamlı serviste sırf bizim arabamı öyle dedik ama bütün peugeotlar sorunlu 307 alan tanıdıklarım hemen sattılar peugeot kaliteli parça kullansa daha iyi olacak çizim var işçilik yok!!!Ama hala satıyor....

206 da öyle.. Arabanın işçilik çok kötü-kalitesiz ama tasarımı mükemmel ve haliyle iyi satıyor:(
  • süper
  • _____________________________

.. we're the champion...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dorukhosver

quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

quote:

Orjinalden alıntı: rodrigo

Peugeot zaten bi çizim yapabiliyo gerisi hikaye 6 senedir peugeot 406 kullanıyoz servis manyağı araba devamlı serviste sırf bizim arabamı öyle dedik ama bütün peugeotlar sorunlu 307 alan tanıdıklarım hemen sattılar peugeot kaliteli parça kullansa daha iyi olacak çizim var işçilik yok!!!Ama hala satıyor....

206 da öyle.. Arabanın işçilik çok kötü-kalitesiz ama tasarımı mükemmel ve haliyle iyi satıyor:(

106 falan da öyle mi?

peugeotların hepsi!!!

• biz 99dan beri 306 kullanıyoruz araba çok iyi ama 1az hassas sevmezsen olmaz başka arabada olsa rahat 3-4 kaza yapmıştıkama araba yeri öpüyor
  • Peugeot arabalarını anlamıyorum ben walla ama 307 çok güsel olduğunu biliyorum kuzende var benim :))

106 Ki Paris de F1 pistinde Bütün Arabaların Test Edilfiği Testte(BuNasıl cümle Oldu şimdi) O Pistin Ünlü Bir Virajı Var Adını Unuttum Şimdi Orayı Ferrari 360 Modenna dan Daha Hızlı Dönmüştür Ferrari 183 KM ile Dönerken 106 GTI 189 KM ile Dönmüştür O Virajı Tekrar Tebrik Ediyorum Buradan 106 GTI ' ı....

• hastayim arabama....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.