Şimdi Ara

Grandsport 1.6 CDTI Kronik Sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, kısmetse İnsignia Grandaport 1.6 cdti design paket almak istiyorum. 2019 model bir araç buldum. Ancak aklıma takılan ve birkaç yerde denk geldiğim konular var.


    Gaz pedalı patlaması, şanzıman sorunu vs gibi konulardan bahsediliyor. Konu doğru mudur? Kronik sorunları var mı? Yoksa bu araç şansına göre mi değişir? Ve tavsiye eder misiniz? Destekleriniz için teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu sorulara net cevap vermek zor, mesela bende ne gaz pedalı sorunu oldu ne de şanzıman 2017 model 62000 km'de araç. Ama diğer taraftan onlarca problem yaşamış insanlar var ama eminim bunun oranı toplam satılan arabaya göre çok düşüktür.

    Design paketin donanımlarını bilmiyorum ama insignia (genel olarak D sedanlar) tutulmadığı için verdiğiniz paraya göre alabileceğiniz en iyi araçlardan biridir. Yine araba alacak olsam bu sınıfta bir araba alırım. Tavsiye konusu biraz sizin ne istediğinize bağlı.

  • 2017deki bazı araçlarda gaz pedalı sorunu olduğu söyleniyor fakat ben de karşılaşmadım. Kendim 2019 enjoy kullanıcısıyım arada kışları motoru ilk çalıştırmadaki 1-2 sn süren motor zincir sesi problemi vardı fakat o da son bakımdan sonra bir daha olmadı şansıma. ben açıkcası öneririm sürmesi zevkli, şık bir araç. 2019 ortalarında bildiğim kadarıyla multimedya sistemleri güncellendi ve design paketi kalktı. Design ile enjoy neredeyse aynı paketlerdi isterseniz bir de 2019 enjoylara bakın derim. Ama imkan varsa excellence alın farları için değer :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.