Şimdi Ara

Yeni Opel Astra, Yeni Ford Focus veya Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önümüzdeki ay ilk aracım olacak sıfır bir araç almak istiyorum. Beklentilerim aracın genç ve dinamik hatlara sahip biraz da performanslı bir araç olması yönünde. Aracı daha çok akşamları ve hafta sonları dışarı çıkmak için kullanacağım.

Yeni Opel Astra 1.4 140 beygir sport donanım ile Yeni Ford Focus 1.6 125 beygir Titanium donanim arasında kaldım. Araçlara opsiyon ekleyemeyeceğim. Çıkabileceğim maksimum fiyat 46 bin lira.

Bu araçlar dışında önerilere de açığım, nedeniyle yazarsanız çok mutlu olurum.

Buraya eklemem gereken ve eklemediğim bir bilgi var ise belirtebilirsiniz.

Şimdiden teşekkürler, saygılar.

• hocam kafanızı karıştırmak istemem ama arac almakta acele etmeyin son 2,3 ay icerisinde. cünkü formda okuduysanız. tüm otomotiv firmaları ortaklasarak fiyatları arttırdıkları icin devlet tarafından mahkemelik. bu yüzden mahkeme kararı ile otomotivciler aracların fiyat düsüklüğne gidecekler.
    devlet bu yüzden yüklüce para cezası kesip otomotivlerde indirim yaptıracamış.

opel ile fordu karsılaştırdıgımda fordun titanium donanımı full oldugundan dolayı ve geniş ic hacminden dolayı tercih edilebilir. fakat fiesataya cok benzediği icin gelecegin uno tiposu diye adlandıranlarda oldu. bu yüzden kendi acımdan pek hoşnuk duymadım.

opel iç dizaynı ve dıs tasarımı mükemmel ötesinde, focusun tasarımına bin basar bence. performans opel tatmin edecektir forda göre.

46.000tlye opelden daha iyi araba alınamaz. önümüzdeki ay alcaksanız bayi ile pazarlık edin fiyat listesine bakmayın.
    opel motor altı koruma takmıyor, opel alan arkadaslar hediye olarak taktırmışlar sizde öyle yapın.

• Arkadasım focus kullanicisiyim. İkisi arasında tercih yapacak olsam herhalde opeli secerdim, çünkü ford fiyatları gereğinden cok sisirdi. Gerci arabayı daga görmedik canlı canlı deger mi değmez mi bilmiyorum ama diğer arkadaşların dediği gibi biraz daha sabret bence.
  • daha kimse focus kullanmadaki neyin tavsiyesenin bekliyorsun, araba bi yollara düşsün bakalım, aceleme etmeyin
  • Bizde aynı sizin gibi yaklaşık 1 ay önce ilk arabamızı aldık. 0 almak istedik. Gneç ve dinamik hatlara sahip olan Opel Astra'yı tercih ettik. Yeni Astra HB 1.6 115 HP Active Select Sport 45.000 liraya kadar indiler ve bizde hemen aldık. Siyah renk. Aracı kesinlikle tavsiye ederim. Gerçekten kullanımı çok zevkli, hiç yormuyor. Otomatik vites ayrı bi güzel. Aracı kesinlikle tavsiye ederim. Aracı alırken çok araştırma yapmıştık. En sonunda Astra'ya karar kıldık. Şimdi diyorum iyikide Astra almışız.
  • Focusta tam bağımsız süspansiyon var bunuda göz önünde bulundurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

Focusta tam bağımsız süspansiyon var bunuda göz önünde bulundurun

astra da aynı sisteme sahip...
  • Emin misin?

quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

quote:

• Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler.

@leon_312

Hocam yaza girerken araç elimde olsun istiyorum. Bu nedenle bir ay içinde almaya karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

quote:

gaf yaptın arkadaşfocusun satışa sunulmasını beklemek lazım ancak fiyatlardan yola çıkarsak: benzinli alınacaksa astra daha mantıklı geliyor.focusun benzinli modeli aşırı pahalı.dizel alınacaksa focus almak daha iyi olacak gibi.donanım olarakta astranın önde olacağını düşünüyorum.bazı arkadaşlar focusta ESP standart değil felan demiş.astranın şu an ki en baz donanımı bile çok çok dolu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.