Şimdi Ara

Yeni Opel Astra mı Hyundai i30 mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Astra J 1.6 HB kullanıyorum sorularınızı cevaplayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim sen bunlara bakma git ikisininde içine otur bak. ikiside iyi araç ama genişlik olarak i30 daha iyi bence özellikle arka taraf çok geniş. bagaj i30da biraz daha geniş. astranın da i30nunda konforu çok iyidir. sessizlik bakımından ikiside iyi, ben astranın ön konsolunu ve kırmızı ışıklarını sevmesemde kişiye göre değişir ikiside iyi diyelim. dış görünüş zaten göreceli. yakıt olarak i30m seni üzer ama fiyatta da daha iyidir. imaj olarak kafana takma i30 da astra da iyi imaja sahip. bana göre i30 hyundai imajından 2 adım daha önde yani hyundai gözüyle bakmıyor kimse artık. seçimin hayırlı lsun. ben olsam i30 alırdım :)
  • Zamanın varsa bir kaç ay bekle 2014 ilk çeyreğine yeni 308 ve mazda 3 geelcek onlarında gelmesiye rekabet artacak. O araçları gördükten sonra karar ver.
    Acil alacaksan , auris cvt ve astra öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumenu -- 17 Aralık 2013; 19:28:24 >
  • i30 astradan her yonuyle ustundur. Astradan daha ucuza aynı ayarda chevrolet cruzeda bakabilirsiniz 10 bin tl cebinizde kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

i30 astradan her yonuyle ustundur. Astradan daha ucuza aynı ayarda chevrolet cruzeda bakabilirsiniz 10 bin tl cebinizde kalır

Nasıl her yönüyle üstün oluyor ya? Şaka falan herhalde.
  • Astra olacaksa 1.4 T otomatik olsun.
    Farklı bir alternatif içinse Honda Civic'i öneririm.
  • İkiside aşağı yukarı aynı düzey araçlar birbirlerine göre artı ve eksileri olabilir. Daha çok beğeni ve zevke kalmış

• i30 astradan her yönüyle üstünmüş
  • Astra Turbo alınabilecekse ben de Astra derim lakin ikisi de atmosferik olacaksa i30 gerçekten de ikinci el dışında her konuda Astra'dan üstündür.
    Tasarım, konfor, performans, iç hacim konularında harika bir araçtır i30. Otomatikleri biraz fazla yakar Astra'nın otomatiklerine göre...

Satılacaksa Astra, sürülecekse i30
  • astra
  • Sizin ilacınız 1.4T as

• İkiside çok yakıyor. Donanım olarak İ30 önde. Buna güvenlik donanımlarıda dahil. Astra opsiyonel donanımlarda daha fazla seçenek sunuyor, kişiselleştirme var. Astra' da ki far sistemi çok iyi. Sorunsuzluk İ30 üstün. Garanti süresi İ30 üstün ( 5 yıl ), bakım maliyetleri İ30 Astra' nın yarısı kadar nerdeyse. İ30 bağımsız süspansiyona sahip olması nedeniyle daha konforlu. Astra yol tutuşta watt sistemi sayesinde daha iyi. İç hacim İ30 üstün. Performansta İ30 üstün. Malzeme kalitesi ve işçilik İ30 bir tık önde. Tasarım göreceli, her ikiside şık ama benim düşüncem Astra daha şık. İmaj Astra daha üstün. 2.el değerleri hemen hemen aynı gibiler, belki Astra bir tık önde olabilir. Tüm bunlara baktığımızda Astra demenin bir mantığı olduğunu düşünmüyorum. İ30 diyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 17 Aralık 2013; 21:31:15 >
  • Astra 1.4 benzinli otomatik kullanan arkadaşım,arabanın çok yaktığından ve arabanın hantal olmasından şikayetçi ve içide dar bana göre baya dar...İ30 iç hacim ve bagaj olarak bariz geniş astradan.
  • ikinci eldeki değer kaybını düşünmüyorsanız i30 derim,ben sırf bu yüzden astra aldım
  • Benzinli otm. i30 kullanıyorum. Herkes gibi benimde almadan önce ilgilendiğim araçlar bunlar. Test sürüşü yapın hoşunuza gideni alın. Uzun yıllar kullanacakmissiniz 5 yıl garanti ve ilk bakım fiyatim 155tl. 135hp tam otm. sorunsuz motor ve şanzıman.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1193

quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

i30 astradan her yonuyle ustundur. Astradan daha ucuza aynı ayarda chevrolet cruzeda bakabilirsiniz 10 bin tl cebinizde kalır

Nasıl her yönüyle üstün oluyor ya? Şaka falan herhalde.

Bence de şaka yapıyor arkadaş her ne kadar astrayı sevmesem de astra i30 dan üstün bir araç.

Hele işin içine otomatik girecekse hiç bakmam i30 a hem çok yakıyor otomatikte hem de yaktığı kadar gitmiyor araç.

Konu sahibi arkadaş tavsiyem gidin her iki araç ile test sürüşü yapın inceleyin içinize hangisi siner ise onu alın sonuçta aracı siz ve eşiniz kullanacak buradakiler değil. i30 içinize sinerse onu alın astra sinerse onu alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

İkiside çok yakıyor. Donanım olarak İ30 önde. Buna güvenlik donanımlarıda dahil. Astra opsiyonel donanımlarda daha fazla seçenek sunuyor, kişiselleştirme var. Astra' da ki far sistemi çok iyi. Sorunsuzluk İ30 üstün. Garanti süresi İ30 üstün ( 5 yıl ), bakım maliyetleri İ30 Astra' nın yarısı kadar nerdeyse. İ30 bağımsız süspansiyona sahip olması nedeniyle daha konforlu. Astra yol tutuşta watt sistemi sayesinde daha iyi. İç hacim İ30 üstün. Performansta İ30 üstün. Malzeme kalitesi ve işçilik İ30 bir tık önde. Tasarım göreceli, her ikiside şık ama benim düşüncem Astra daha şık. İmaj Astra daha üstün. 2.el değerleri hemen hemen aynı gibiler, belki Astra bir tık önde olabilir. Tüm bunlara baktığımızda Astra demenin bir mantığı olduğunu düşünmüyorum. İ30 diyorum ben.

Malzeme kalitesinde Astra i30 a nal toplatır.

• iyi forumlar 55bine ben olsam benzinli araç almazdım.sorunuza gelirsek i30 otomatikte gercekten cok yakıyor buda bir gercek.astra güzel araç fakat illa benzinli otomatik alcaksanız civic sedan alın baktınız sıkıntı yok benzinli devam edersiniz yok olmadı orjinal lpg taktırıp binersiniz.kafanızı karıstırmak istemem ama otomatik cok sart değilse arkadasında dediği gibi seat leon 1.6tdi style(54.900) da iyi bir tercih gibi.
  • scorpion9 kullanıcısına yanıt
    Bana sanki İ30 daha iyi gibi geldi. Özellikle kapı içlerinde kullanılan malzemelerde...Öyle aman aman bir fark yok zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Zamanın varsa bir kaç ay bekle 2014 ilk çeyreğine yeni 308 ve mazda 3 geelcek onlarında gelmesiye rekabet artacak. O araçları gördükten sonra karar ver.
    Acil alacaksan , auris cvt ve astra öneririm.

Hocam, bugun Opel musteri hizmetlerini aradim da 2014-2013 fiyatlari arasinda 1000-2000 lira oynar dediler. Tabi ki kimse bu rakamlari cope atmak istemez ama acele edip de 5-6 sene boyunca gozum arkada kalsin istemem. Arkadaslarin yaptigi yorumlar isiginda sanirim Astra HB Enjoy 1.4 T Active Select ile Hyundai i30 1.6 GDI Style Otomatik arasinda karsilastirma yapmak daha adaletli olacak. Park sensoru haric donanimlari asagi yukari ayni gibi duruyor. Yil sonuna kadar ikisini de test etmeye calisacagim. Yilbasindan sonraya sarkarsa da muhim degil, o zamanda yeni 308 ve mazda 3'e de bakariz.

Tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.