Şimdi Ara

Yeni Opel Astra 1.4 Enjoy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu araç için yorumlar nasıl, benzinlisi alınır mı. Fiyat 37bin lira. Otomobil merakım pek yok, çok takip etmiyorum piyasayı ama son bir kaç yılda çıkmış orta seviye araçlar içinde en yakışıklısı bu bence. O konsol falan ne öyle dolu dolu.

Aslında 1.6 115 hp olanı da sadece 8oo tl daha pahalıymış, şimdi farkettim. Herhalde bu durumda onu tercih etmek daha mantıklı.

İç ses: Şimdi bi 35bin lira kredi çeksek, ayda 8oo tl şeklinde ödesem... Hmm olmuyor 5 sene yapar. 4 senede ödesem 95o tl, o zaman da maaştan birşey kalmaz. Neyse ya ben bi scooter bakayım :P

• Bence mükemmel bir araç. Sıfır araç alacak olsam hiç düşünmeden tercih ederdim. Donanımı gayet güzel. tasarım deseniz fevkalade. İç mekanda da tamamen yeni bir araç olduğunu hissettiriyor. 38.700 TL gibi bir fiyatı var 1.6 115 hp'lik motorun, bence yeterli bir motor ve fiyatı çok iyi.
  • tabiki 1.6 115 bg olan motor daha mantıklı olur
    donanım olarak da enjoy plus yeterli olacaktır
    sport donanımdan farkı otomatik klima ve bir kaç bence küçük özellik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwinterday

Arkadaşlar bu araç için yorumlar nasıl, benzinlisi alınır mı. Fiyat 37bin lira. Otomobil merakım pek yok, çok takip etmiyorum piyasayı ama son bir kaç yılda çıkmış orta seviye araçlar içinde en yakışıklısı bu bence. O konsol falan ne öyle dolu dolu.

Aslında 1.6 115 hp olanı da sadece 8oo tl daha pahalıymış, şimdi farkettim. Herhalde bu durumda onu tercih etmek daha mantıklı.

İç ses: Şimdi bi 35bin lira kredi çeksek, ayda 8oo tl şeklinde ödesem... Hmm olmuyor 5 sene yapar. 4 senede ödesem 95o tl, o zaman da maaştan birşey kalmaz. Neyse ya ben bi scooter bakayım :P

37000 fiyat hangi bayiden aldınız acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

quote:

Orijinalden alıntı: blackwinterday

Arkadaşlar bu araç için yorumlar nasıl, benzinlisi alınır mı. Fiyat 37bin lira. Otomobil merakım pek yok, çok takip etmiyorum piyasayı ama son bir kaç yılda çıkmış orta seviye araçlar içinde en yakışıklısı bu bence. O konsol falan ne öyle dolu dolu.

37000 fiyat hangi bayiden aldınız acaba

37900 liste fiyatı var zaten, 37000'e her bayi iner diye düşünüyorum.

• Ben Harika Bir Araç Parasını Hak eden bir araç 115 hp'lik motoru tercih etmek daha mantıklı.
  • 1.4 almayın.1.6 115 lik model daha mantıklı.bin tl fark var aralarında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Corsa 1.4 Enjoy (Otomatik)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.