Şimdi Ara

YENİ NESİL SES FORMATLARI ve AV RECEİVER/HD PLAYER SEÇİMİ (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.665
Cevap
13
Favori
101.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • * Dün gördüm bir tane 2400 es sony. Aydın Forum Sony mağazasında, az önce kendi topiğine de yazdım gerçi. Teşhir ürünü benim bildiğim 7-8 aydır orada. 1.200 tl son fiyat indirim yapmayız dedi.Yakınlardaysanız ve ilginizi çekerse bir bakın.
    quote:

Orijinalden alıntı: dakkush

arkadaslar bence ilk sayfaya guncel fiyat aralıkları ıcın alınabılecek amphileri sıralayalım
    mesela ben 1200 tl cıvarı bır amphi almak istiyorum

sony se2400 dusunuyordum artık stoklarda kalmamıs sızın onerebılecegınız baska hangı cıhazlar vardır?
    TSK

• quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan

the_cantan Üstad şimdi bu mesajının üzerine derhal çıkıp, ne kadar arap, ingiliz varsa hepsine Osmanlı'yı hatırlatmak

lazım.. aman gaz verip durma biraz daha burada kalalım, dönerken hatırlatırız....

Altanpsx üstad, neredeyse ikinci doktora oldu, ama kısa zamanda çok yok katettim diye düşünüyorum...

Neyse artık....

Bu arada biraz önce bir HDMI splitter aldım fotoları ekleyeyim..

Elendil'in 875'inin tek HDMI çıkışını aynı anda 4 monitöre verebiliyor.

YENİ NESİL SES FORMATLARI ve AV RECEİVER/HD PLAYER SEÇİMİ

Masa üstü yerleşimi

Splitteri bilgisayar ekranını aynı anda AVR ve direk olarak TV'ye bağlamak için aldım.

Hocam Bu kaç paradır nerden bulunur/alınır?

• Bizde var kardeş!
  • Arkadaş, vallaha bende de aynı sayıda kablo var. Ama, çok da düzenli ve hiç biri birbirine karışmıyor. Onu artık mümkün olduğunca sen düzenleyeceksin. Hepsini gelişi güzel arkaya atmamak lazım. Ciddi bir zaman ve kafa yorman lazım.

quote:

Teknika,

dediğin gibi arka taraf biraz karışık gözüküyor, ama çözümü yok ki, sayısını hatırlayamadığım sayıda kablo var. Belki biraz daha düzenli olabilir ama yine de kablolar sonuçta üstüste duracak. Sadece 15 tane elektrik kablosu var, diğerlerini sen düşün artık.. yaptığın bir çözüm varsa uygulamak benim de işime gelir...

• quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Bizde var kardeş!

İyi fiyat nedir o zaman?

Bak forumdaşlık indirimi isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil
    Hocam Bu kaç paradır nerden bulunur/alınır?

Elendil aslında sana birkaç hafta önce onkyo topiğinde getireyim diye teklifte bulunmuştum, artık Antalya'da tatildeyim ama neyse ki Teknika'da varmış..

quote:

Elendil dert ettiğin şeye bak, 100-150 tl'lik bir HDMI splitter işini görür. Biraz önce burada bir mağazada gördüm, 1 HDMI in-4 HDMI out (aynı anda 4 görüntü veriyor) fiyatı da yaklaşık 150 tl.
    2 hafta sonra Türkiye'ye geleceğim istersen getirebilirim bile...

Görüşmek üzere.

quote:

Orijinalden alıntı: Elendil

quote:

Orijinalden alıntı: digiman64

Arkadaşlar Onkyo 875 almayı düşünüyorum bu cihazla ilgili yorumlarınızı alabilirmiyim.Özellikle kullanıcı olarak elendil arkadaş sizden görüş bekliyorum.Teşekkürler..

Topiğimizde en çok kullanıcısı olan ürünü soruyorsunuz.
    İnanın nasıl anlatacağımı bilemiyorum.
    --

Bence sorunuzu bu şekilde değilde şöyle sorabilirdiniz.

Onkyo TX-SR875 AVR kullanıcıları, bende 875 almayı düşünüyorum.
    Beğenmediğiniz, memnun olmadığınız, keşke şu özelliği de olsaydı dediğiniz birşeyler varmı?
    Sorunla karşılaşan , karşılaştığı sorun/lar nelerdir?

Diyebilirdiniz.

---
    Bu soruya cevabım: Keşke çift HDMI out olsaydı. İlerde Projeksiyon için gerekli olacak.
    Onun dışında memnun olmadığım bir tarafı yok ve henüz hiçbir sorunla karşılaşmadım.

*** İyi ki ekipmanlarım la beraber kullanmak için 875 almışım.
    --
    Aldığım dönemde 876 çıkmış olsaydı onu alırdım , yukarıda keşeke dediğim konu için.

• Sukru Hocam antalya mı? 10 gün önce oradaydım. 10 gün tatil yaptım Belek te. Kempinski de.Bilseydim arardım doktorum_?
  • The cantan üstad, geçen perşembe geldik, bu cuma dönüyoruz (yarından sonra) , kremlin palas'tayız, buralarda olan varsa görüşmek benimde çok hoşuma gider... Sabahtan akşama kadar havuz,deniz güneş, ve de açık büfe bir süreden sonra çok sağlıklı olmamaya başlıyor..

the_cantan üstad görüşebilseydik hiç olmazsa rezistans-ohm-high current gibi gibi bana afaki gelen şeyleri öğretirdin.. (ben yine anlayabileceğimi sanmıyorum ya)

• quote:

The cantan üstad, geçen perşembe geldik, bu cuma dönüyoruz (yarından sonra) , kremlin palas'tayız, buralarda olan varsa görüşmek benimde çok hoşuma gider... Sabahtan akşama kadar havuz,deniz güneş, ve de açık büfe bir süreden sonra çok sağlıklı olmamaya başlıyor..

the_cantan üstad görüşebilseydik hiç olmazsa rezistans-ohm-high current gibi gibi bana afaki gelen şeyleri öğretirdin.. (ben yine anlayabileceğimi sanmıyorum ya)

keşke. vallahi çok çok haklısın hocam ben 10 gün zor dayandım. ama iyi oldu iyi tozuttum.iyi de deniz suyu yuttum.

est. hocam bende her daim öğrenme aşamasındayım her zaman kafamdaki sorulara cevap bulmaya çalışırım.avantajım bu. siz de benim gözümde üstatsınız. şimdi haydi haydi rezistif, reaktif güç, current, tension ne ki hocam siz 2 dakka da yutarsınız.mümkün değil kaçamaz.

• * Yav bu splitter ile digitürk plus da dağıtılabilir mi o zaman.
  • Arkadaşlar, flac uzantılı müzik dosyalarını CD'ye çekip BD'de çalabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasif@

Arkadaşlar, flac uzantılı müzik dosyalarını CD'ye çekip BD'de çalabilir miyiz?

Tabi, Nero veya Roxio ile Audio CD haline getireceksin, ondan sonra çalacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

quote:

Arkadaşlar, flac uzantılı müzik dosyalarını CD'ye çekip BD'de çalabilir miyiz?

Tabi, Nero veya Roxio ile Audio CD haline getireceksin, ondan sonra çalacaksın.

İle olmazmı

• Olmuyor. Çünkü bendeki Nero'da bir ses CD'si oluştur dediğinde desteklediği dosya formatlarında flac yok. All file dediğinde de bu formatı yüklemiyor. Flac'ı mp3'e çevirttirsem ses kaybı olur mu?
  • ashampo yapıyor kasif@
    Üstteki resme tıkla indir.
    Ben resimde hangi seçeneği seçeceğini de gösterdim.
  • flac dosyalar için ücretsiz bir yazılım isterim derseniz burrrn tavsiye olunur

Bu arada bu hdmi spiltter'ın 1x2 olanı var mı?
    Peki kalitesi nasıl?Tabi bir de fiyatı..
  • quote:

Olmuyor. Çünkü bendeki Nero'da bir ses CD'si oluştur dediğinde desteklediği dosya formatlarında flac yok. All file dediğinde de bu formatı yüklemiyor. Flac'ı mp3'e çevirttirsem ses kaybı olur mu?

Ben bir plug-in ile gayet güzel yazdırıyorum da, adını bulamadım. Bulunca yazarım.
  • Buldum, buldum....
    aşağıdaki adreste birçok plugin var, flac, ape, wv vs.

http://www.bitburners.com/category/software/audio/nero-audio-plugins/

Ayrıca Burrrn adlı programla doğrudan yazabiliyorsun (küçük ve ücretsiz bir program). Yazarken biraz bilgisayarı kasıyor ama gayet başarılı ve güzel özellikleri var. Cue dosyalarını da doğrudan tanıyor.

Ekleme : @CaRaBeeN mesajını sonradan farkettim. Aynı programı sen zaten önermişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitex -- 28 Ağustos 2009; 11:02:11 >

• İki kişi birden önerdiğine göre kesin iyi program..
  • Teşekkürler. Yalnız yukarıdaki sitede bir downloads kısmında Burrrn 1.14 beta2 var bir de sağdaki Switch Free Audio Converter linkine basınca da Switch Audio File Converter diye bir programa yönlendiriyor ve bu da flac formatını destekliyor, hem de görünen beta versiyonu değil. Acaba hangisini yüklesem, bilemedim?
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.