< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Konuyu güncelleme maksadıyla ben de bir yumuşak içimli filtre kahve arayışına girdim. French Press olduğu için pek aromasını tadamıyorum bu nedenle daha hafif bir şeyler arıyorum demleme aparatları gelene kadar. |
Evde moulinex marka en az 25 yıllık bir filtre kahve makinesi buldum, en son babam annemi istemeye gelince o makineyle kahve yapılmış. Tekrar çalıştırarak hayatımda ilk defa filtre kahve içtim(migrostan tchibo gold selection aldım). Tadı çok hoşuma gitti ben bu zamana kadar ne içiyormuşum dedim. Çeşitli demleme yöntemlerini de deneyeceğim. A101'e kahve dünyasının filtre kahvesi geliyor fiyatı baya uygun geldi önerir misiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsankedi -- 30 Ekim 2020; 10:57:4 > |
https://www.migros.com.tr/touch-me-kahve-degirmeni-lsgc01-p-1ed013d Ben bunu aldım Hario çakması dediler kullanıp görücez 89,90 TL. Yalnız baya bi aradım bulmak için çevredeki migroslardan stok kontrolü yaptırın gidin alın :) |
çekirdekler kömürden hallice, fazla kavrulmaktan yağları çıkmış. bu tür çekirdekleri değirmende çekince kahve kokusundan ziyade rahatsız edici bir koku geliyor. ama bu tür kavrumları seven insanlarda var. bu cekirdegin markası nedir. |
Espresso bu sanırım bende aldım .Güzel beğendim ama tabiki dışarda içtiğin espresso ya benzemez. |
Hocam.bi kullan bakalim fp iyiyse bende alayım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Para yok yoksa çok kaliteli şeyler var bi comandante alır geçerim yoksa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trendyoldan aldım bu hafta geldi. 110 TL ye göre çok iyiydi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |