Şimdi Ara

Yeni Nesil Deus Ex Oyunu Onaylandı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     2011 senesinde çıkan Deus Ex: Human Revolution ile birlikte oldukça başarılı bir iş ortaya koyan Eidos Montreal cephesinde geçtiğimiz ay "Deus Ex: Universe" isminin hakları alınmıştı. Deus Ex: Universe ismiyle ilgili onaylama, bugün yapıldı.

Eidos Montreal'in sitesinde yayınlanan blog yazısında belirtilenlere göre Deus Ex: Universe, PC ve yeni nesil konsollar için hazırlanıyor. Şu an için çok fazla detayın paylaşılmadığı Deus Ex: Universe adına yapımcı ekip, henüz yeni yeni işe başlamış gözüküyor. Yani oyun, geliştirilme döneminin en erken aşamalarında. 

Yayınlanan blog yazısında Deus Ex: Universe'ın yapımında, Deus Ex: Human Revolution'u geliştiren ekibin hemen hemen tamamının yer aldığı belirtildi. Eidos Montreal'in yetkili ismi David Anfossi'nin yazısında, 'bağlantı'dan da bahsedildi. Oyunun ismine ve yeni neslin modasına da bakacak olursak, MMO tarzında bir oyun görebiliriz gibi duruyor. Ancak dediğimiz gibi, şu an için oyunla ilgili pek fazla detaya sahip değiliz.

Oyunla ilgili yayınlanan ilk konsept çalışmasına aşağıdan bakabilirsiniz.

• işte bu güzel haber :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sonunda...

• 2015 den itibaren tüm oyunlar sci-fi
  • mmo olmasın single olsun :(
  • Arkadaşlar bu oyunu hiç oynamadım tarzından ziyade pek ilgi çekici gelmedi diyebilirim eğer ki - Şu oyunu (?) seviyorsan bunu oynarsın diyebileceğiniz bi oyun varsa söylerseniz sevinirim almayı düşünüyorum?
  • bir önceki oyun o kadar iğrençti ki bu ismi duyunca konuya giresim gelmedi. bi bakınayım dedim ne olcak. eğer aynı iğrenç hareketler animasyonlar efektler falan olcaksa korsanını indirmeye bile değmez.
  • MMO yazısını okuyana kadar bayağı sevinmiştim.

• inş mmo olmaz yeter hep mmo nedir

• kıymeti bilinmeyen güzel oyunlardan biri, gelsin bekleriz
  • ne mmosu allasen edios
  • free to play olsun.
  • deus ex revolution bana göre atmosfer ve oynanış olarak çok iyiydi en önemlisi''farklı bir yapımdı'' MMO işi tehlikeli iş çok iyi oturtulması gereken bir olay kısa vadede yapılacak bir iş değiş single daha iyiydi sanki

• single isteriz mmo kadar iğrenç bir tür yok
  • Ortalık mmo oldu yeter yav :(
  • Güzele benziyor deneyeceğim
  • MMO bir oyun istemem açıkçası HR kalitesinde ve detay seviyesinde bir oyun üstüne de HR'in sonu gibi değil yaptığımız seçimlere göre değişen bir son al sana en iyi RPG oyunları arasına girecek bir oyun.
  • mmo ve f2p oyunlar çıkmaya başladı sürekli vallaha bıktık

• İkinci swtor vakası, o oyuna da zamanında çok keşke bunun yerine kotor 3 çıksaydı demiştim.
  • Genellikle konsol entegreli bir oyun bekliyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.