Şimdi Ara

Yeni mültecilere, pardon vatandaşlara hazır olun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İsrail, Filistin'e ilk saldırdığında dilimin başta varmadığı, sonrasında dayanamayıp sarf ettiğim sözlerdir. Çoğu kehanete benzer şekilde "Yok artık. O kadar da uzun boylu değil" kabilinden tepkiler geldi. Elbette şaşırmadım.

    Sadede geleyim: BOP'u gereği olarak hükümet, hem İsrail'in alan genişletmesine yardımcı olmak, hem ülkenin demografisini daha fazla bozmak, hem de hazır seçmen kitlesi olarak Filistinlileri buraya getirip vatandaşlık verecek.

    Daha önceki öngörülerimde yanılmadım.

    Örnek:https://mini.donanimhaber.com/akp-mhp-iyip-ittifaki--155364250

    İnşallah bu sefer yanılırım ama yanında bu şâyia yayılırsa şaşırmayın...







  • 4 seneye bu iş tamam.Napalım filistinli ehli sünnet kardeslerimiz orada yokmu olsun .1 milyon oy tarihi değiştirmeye yetiyor.5 milyon suriyeli 3 milyonda filistinli gelirse.Gerisini siz hesaplayın  

  • Gazze denen yer bitti. İsrail içinden geçti oranın. Hamas’ın askeri kanadı tarumar oldu. Bir çok üst düzey yetkilisi öldürüldü, henüz öldürülmeyenler de Mısır, BAE, Katar, Türkiye gibi ülkelerde suikasta uğrayıp öldürülecekleri günü bekliyor. Bir çok Filistinli mülteci olacak, Arap ülkeleri bunları kesinlikle istemiyor. Ürdün, Mısır falan vebalı gibi davranıyorlar ki Filistinli denen Arapların çoğu aslında Mısır-Ürdün arabıdır. AKP muhtemelen bir punduna getirip bunları da ülkeye sokacaktır.

    Karşı çıkanlara da “ İsrail sevicisi misiniz “ der işin içinden çıkarlar. Bu Gazzeliler de Afganlar gibi suça meyilli. Tamamı Hamas destekçisi..hani şu 7 Ekim’de mahalle mahalle gezip çoluk çocuk demeden insan, kedi köpek karşılarına canlı ne çıkmışsa vurup öldürmüş olan örgüt.

    Yazık…muhalefetsizlik mahvetti bu ülkeyi..ayrıca Türk halkının işgale ses çıkarmaması ve korkaklığı da ciddi anlamda tedirgin edici.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 27 Şubat 2024; 2:57:51 >




  • Gelsin.

  • Gelseler de kiraya zam yapsam
  • Tam işgal. Bop un selameti için Türkiye kesinlikle karışmalı ve yok edilmeli adamlar her yerden saldırıyor iç savaş çıkarmak için şaka gibi.

  • Oded yenon planını ve türkiyenin bugünki rolunu taa 90 lı yıllarda planlamışlar belki daha eski ve yoluna koymuşlar mayın temizle savaş çıksın ülkene gelsinler halkı uyut avrupa birliği masallarıyla sadece geçici geldiler de ardından vatandaşlık ver oy kullandırt… halktan para al onları besle halkın sinir uçlarıyla oyna olaya bak seçimler bile buna göre yapılmış demekki iktidar olucak kişi önceden belli

  • Saray rejimi sözde savunma sanayi ürünleri ile propaganda yapıp seçmenlerin aklını alıyor. Halbuki Türkiyenin düşmanları dışarıda değil içeride. O savaş uçakları, uzun menzilli füzeler içerideki esas düşmanlara karşı hiçbir işe yaramaz.

    Bir yandan dış tehditlere karşı önlem alırken diğer taraftan düşmanı içeri doldurmak nasıl bir tezattır, nasıl bir ihanettir.
  • 2011 yılında Suriye'de ilk iç savaş başladığında ilk Suriyeli sığınmacılar memlekete 'hasta ve hasta yakınları' maskesi altında sokulmaya başlanmıştı.2012'de ise G.Doğu sınırında ilk kamplar kurulmaya başlanmıştı.O dönem muhalefet bu gidişle Suriyelilerin Türkiye içine yayılacağını söylemeye başladığı zaman malumlar 'Öyle birşey yok.Savaş bittiğinde hepsi dönecek.Onlar bizim misafirlerimiz' diyordu.Geçen yıllar içerisinde kimlerin haklı olduğu ortaya çıktı.Dün onlara 'misafir' diyenler artık misafirleri göndermekten bahsetmiyorlar ve aksine onlara 'Osmanlı torunu' diyerek bu memlekete ortak etmeye çalışıyorlar...


    Şimdi ise benzer senaryo Filistinliler için oynanıyor.Filistin'in dibinde Mısır varken Filistinli hastalar ve yaralılar Mısır hastanelerine gönderilmiyor...Dalga geçer gibi önce Mısır'a transfer ediliyor ve ardından biz uçak gönderip bu hastaları ve yaralıları alıp Türkiye'ye getiriyoruz.Mısır bunların Türkiye'ye gönderilme masrafını üstlenmiyor bile...


    Türkiye'nin böyle yol geçen hanı olmasında en büyük pay milli reflekslerini yitirmiş seçmen kitlesinin bir kısmının yaptığı tercihlerdir.O seçmen kitlesi basit propaganda sözlerine kanarak hem kendisini hem çocuklarını hem de torunlarının geleceğini yakacak şekilde oy kullanmaya devam ettikçe Türkiye'nin geleceği hiç parlak olmayacaktır..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 27 Şubat 2024; 10:20:32 >




  • Ülkeye verilen zarar 3 madde etrafında toplanıyor

    - Eğitim
    - Adalet
    - Demografi

    Bu üçünü bozdun mu, geriye kalan her şey bozulur. Çok sinsice
  • ry4n kullanıcısına yanıt

    Şimdi zam yaptıklarınız ilerde evlerinizi elinden alınca göreceksiniz neyin ne olduğunu.

  • alex59 kullanıcısına yanıt
    Oğlum düşünsün
  • Bir gün de şurada umut verici birşeyler okumayacak mıyım? Ruhum karardı yine.

    Ozkan... gel de işin aslını anlat, yüreğimize su serp.

    Yakacağın umut ışığı ile yeis karanlığından bizi çıkar.
  • Navi kullanıcısına yanıt
    Olacak şeyi önceden fark etmek yeis değil, ferasettir kardeşim.

    Yeisin kökeninde vehim vardır. Burda ise vehim yok. Acı ama gerçek böyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.