Şimdi Ara

Yeni MP + CPU Görüntü Gelmiyor - G3258 + MSI H81M P33 (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD sistemimden güncellemeye gideyim dedim, MSI H81M P33 anakart ve G3258 işlemci aldım. Ekran kartım Sapphire 270X.

Herşeyi bağladım, fanlar dönüyor, harddisk'ten ilk tıkırtı geliyor, ama ekranda hiç görüntü yok. Ekran kartının HDMI çıkışı ile bağlı televizyona.

Bir de anakart üzerindeki DVI'dan eski tv'ye bağladım, onda da görüntü yok.

Acaba bios update filan mı istiyor.. Tabii uyumlu işlemcim olmadan nasıl yaparım o da ayrı bir mevzu :(

İşlemci ve anakarta elektrik veren kabloları kontrol ettim, sıkıca bağlılar.

Ne dersiniz, bir yol var mıdır?

EDIR: İşlemci arızalıymış, yeni işlemci aldım sıkıntısız çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 25 Kasım 2014; 10:38:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bios güncellemesi olmadan çalışmaması normal bios ekranıdamı gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Bios güncellemesi olmadan çalışmaması normal bios ekranıdamı gelmiyor

Hiç bir görüntü -bios ekranı dahil- görüntü gelmiyor. Bios çıksa update yapacağım ama o da yok.

• v15 bios istiyor.
  • Git işlemciyi iade et al eski nesil yap uptade sonra onu geri ver pentium u al başla oynamaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

Git işlemciyi iade et al eski nesil yap uptade sonra onu geri ver pentium u al başla oynamaya

Nasıl iade edeyim ki? Vatan'dan almıştım, sonuçta kutusu açılmış, termal macunu erimiş, vb.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

v15 bios istiyor.

Bana da öyle geliyor ama, bios ekranına çıkmadan nasıl update edeyim ki... Elimin altında başka Intel cpu da yok :'(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bios güncelleme olmadan görüntü gelmez. Nasıl ki; bilgisayarın işlemcisini söktüğünüzde hiç bir görüntü gelmiyorsa, update yapılmadan yeni işlemci takılması da aynı durumu ortaya koyar. Eski nesil bir işlemci bulacaksın, bios update yapılacak ondan sonra yeni nesil işlemci ile görüntü sağlanacak. Ve ya firmaya durumu bildireceksin, bios update yapılması gerekiyor diye not düşeceksin ve onlara göndereceksin. Onlar yapacak. Aynı şey benim anakartta da başıma gelmişti, sağolsun vatan güncelleme de yapamadığından servise yaptırmak zorunda kalmıştım. Bu tür ürünlerin sürekli güncel tutulması adına aslında toplatılıp güncelleme yapılması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

quote:

Git işlemciyi iade et al eski nesil yap uptade sonra onu geri ver pentium u al başla oynamaya

Nasıl iade edeyim ki? Vatan'dan almıştım, sonuçta kutusu açılmış, termal macunu erimiş, vb.

Hocam anakartı vatana götürün 5 dkda bios atıp verirler böyle sorunları gözünüzde büyütmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran18

quote:

quote:

Hocam anakartı vatana götürün 5 dkda bios atıp verirler böyle sorunları gözünüzde büyütmeyin.

Öyle olursa süper olur.

Aslında reyondaki eleman siyah ekran probleminden bahsemişti biraz, ben de sabırsızlıkla "ver dayı ver" şeklinde alıp çıkmıştım - demek dinlemek gerekiyormuş...

• quote:

quote:

15 gün süre içerisinde sorgusuz sualsiz iade var.Yada servise yolla bi ton uğraş...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öyle olursa süper olur.

Aslında reyondaki eleman siyah ekran probleminden bahsemişti biraz, ben de sabırsızlıkla "ver dayı ver" şeklinde alıp çıkmıştım - demek dinlemek gerekiyormuş...

Hocam servislik falan bi durum yok gturun anakartin bios guncelleyip versin sorun biosta.

• quote:

quote:

quote:

15 gün süre içerisinde sorgusuz sualsiz iade var.Yada servise yolla bi ton uğraş...

Online değil mağazadan almıştım. Derdim iade etmek değil, sadece düzgünce çalışması.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Öyle olursa süper olur.

Hocam servislik falan bi durum yok gturun anakartin bios guncelleyip versin sorun biosta.

Eyvallah. Şimdi iş için 1 hafta kadar İzmir'deyim, eve dönünce kasayı kapıp bir götüreyim bakalım ne diyecekler.

• İntel Pentium g3258
    MSI H81M P33
    350W güç kaynağı.

Beyler ben şimdi ekrankartsız ve oc'suz bu güç kaynağını kullanabilirmiyim?Kullanırsam sıkıntı felan yaparmı malum sistem yeni.
  • Bu arada topic güncel değilmiş, işlemci arızalıymış, yeni işlemci aldım sıkıntısız çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuky16

İntel Pentium g3258
    MSI H81M P33
    350W güç kaynağı.

Beyler ben şimdi ekrankartsız ve oc'suz bu güç kaynağını kullanabilirmiyim?Kullanırsam sıkıntı felan yaparmı malum sistem yeni.

Orta Sınıf Yeni Nesil Ekran Kartı Dahil Bile Kullanırsın Artık Yeni Nesiller Fazla Watt Harcamıyorlar :)
  • fevcix kullanıcısına yanıt
    Hocam yalnız güç kaynağı markası biraz dandik INCA 350w :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuky16 -- 25 Kasım 2014; 16:31:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuky16

Hocam yalnız güç kaynağı markası biraz dandik INCA 350w :D

Tahmini Ortalama 220-250 watt arası bişe veriyordur low profil ekran kartıyla rahatça kullanabilirsin :)
  • fevcix kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı takmıcam zaten bişe olmaz demi sisteme yanma,patlama felan malum sistem yeni :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.