Şimdi Ara

Yeni mouse düzgün çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba laptopta kullanmak için inca iwm-553s mouse u satın aldım hem kablosuz olması wifi bluetooth ile çalışması hemde şarj edilebilir olsun diye bir de fiyatı makul olunca bunu satın aldım alalı 1 hafta ancak oldu fakat mouse u kullanırken bir anda scroll tuşu basmadığım halde basılı kalmış gibi tepki veriyor birde bazen sol tık çalışmıyor laptobun touchpadide çalışmıyor sol tık çalışmayınca nasıl bir çözüm üretebilirim mouse un ergonomisini çok beğeniyorum yazılımsal bir problem midir çözümü var mıdır şimdiden teşekkürler

• Çakışma olabilir yada aldığınız ürünün bir yazılımı vardır kurmalısınız veyahut ürün sorunludur deneyerek bulmanız lazım en kolayı farklı bir pc de deneyin sonuç aynı ise iade edin veya değişim isteyin 14 günlük süre bitti ise servise gönderin...

Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2D3600C18
    2x16GB DDR4-3600mhz DDR4
    Samsung SSD 990 PRO with Heatsink 1TB
  • Önce sorun kaynağını bulmalısın.

1-Mouse başka bilgisayara takınca sorunsuz mu?

2-Senin laptopa başka mouse takılınca touchpad gibi şeylere sorun yaşıyor musun?

3-Mouse'u laptopun başka usb portunda denedin mi?

Bunları deneyip sorunun neyde olduğuna karar vermen gerekiyor. Sorun Pc mi yoksa Mouse mu? Eğer sadece mousesa önce nette driverı var mı kontrol et, bulamazsan son çare iade veya garanti.

20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.