Arkadaşlar merhaba yurtdışından satın aldığım iphone 14 promax cihazım var 2 yıldır kendi adıma olan vodafone hattım ile sorunsuz şekilde kullanıyordum 3 gün önce turkcelle geçtim vodafone hattım sinyal almayı durdurunca turkcell bayinden aldığım hattımı cihaza taktım turkcelldende o gün içerisinde hattımın turkcelle geçeceğine dair bilgilendirme mesajı aldım. Hattım sürekli kesiliyor btk yı aradım imei ve operatör güncellemesi yaptırdım aynı zamanda turkcell müşteri hizmetlerinide arayıp güncelleştirme talep ettim bu durumu son 3-4 gün içerisinde yaklaşık 7-8 defa tekrarladım gün içerisinde güncelleme talep ettikten sonra hattıma sinyal geliyor fakat 6-7 saat sonra yeniden şebeke düşüyor vodafoneda hiç bir sıkıntı yaşamadım turkcelle geçip bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar nasıl bir çözüm yolu izledi veya bu sıkıntıyı daha önce yaşayan oldu mu bazı forumlarda yaşandığını öğrendim.
65 İnç OLED TAVSİYE
Arkadaşlar hepinize merhaba, 65 inç oled tv arayındayım çok fazla seçenek yok ancak bu iki model arasında kararsızım
SAMSUNG QE 65S90C 65inc
LG OLEDC46 65 inç
ikisi arasında LG c46 da hdr 10 olmaması negatif özellik ancak samsungta panel olarak erken yandığını söyleyenler var ve 2023 sanırım samsung tv bu iki model ya da bu fiyat bantlarında fiyat performans olarak tavsiye edeceğiniz başka model var ise önerilere açığım.
Arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim kombinasyonda DDR5 bir sistem topladım fakat kasaya ve sıvı soğutmaya karar veremiyorum fiyat performans odaklı ortalama 7000 tl bütçem var iki parça için Lian Li Lancool III ve Lian Li Galahad 360 AİO modelini almaya karar verdim ama kararsızlık yaşıyorum duruş olarak daha havalı düzgün duran bir model öneriniz ve kombinasyonunuz varsa tavsiyelere açığım güç kaynağım var güç kaynağı olmayacak.
Pdf arka plan rengini değiştirmek
|
pdf arka planını beyaz yapmak
|
|
|
Kars Tıp Kaçla Kapatır ?
|
LG G2 ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM
|
Tıp 16k ile kapatır diyorlar arkadaşlar ?
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 451
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 8.267 (Bu ay: 541)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 159 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar