Şimdi Ara

tab tuşu ne klavye de ne de ekran klavyesinde çalışmıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir bilgisayarda sadece tab tuşu çalışmıyor. bildiğim her şeye baktım ama bi çözüm bulamadım. sorun xp ile ilgili galiba. ekran klavyesinde ve farklı klavyedede çalışmıyor. güvenlik kameraları bağlı olduğu için format atma imkanı yok. neler yapabilirim????

• Merhaba;

Aynı problemi ben de yaşıyorum.

Bu konuda bir çözüm önerisi olan yok mu?

İyi çalışmalar...
  • Klavyenin o tuşu iyi basmıyor ve komut gitmiyor olabilir.Klavyeyi anlıyorsanız açın bir bakın.Ama ondan önce toplu iğne ve onun gibi çok incecik ve sivri bir şeyi tab tuşunun olduğu yerin hafif yanından sokup altına hafifçe dokunun.(burada dikkatli olun) Eğer komut gelir ve pc'de o tuşun çalıştığını anlarsanız ki o zaman tuş tam yerine oturmamış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamikaze57 -- 3 Aralık 2009; 18:19:46 >
  • İlginiz için teşekkür ederim ancak PC'ye taktığım hiç bir klavyenin TAB tuşu çalışmıyor. Ve TAB tuşu çalışmayan klavyeyi başka bir PC'ye taktığımda çalışıyor. Yani sorum mekanik değil sanırım (temassızlık vs. yoktur).

İyi çalışmalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür Karabulut -- 4 Aralık 2009; 19:24:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.