Şimdi Ara

yeni motorum xciting 250 i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun süredir bir motor bakıyordum.. özellikle yazlıkta kullanacağım çok hantal kalmayacak aynı zamanda da gerektiğinde uzun yol da gidebilecek tarzda birşey.. ve aradığımı sonunda buldum.. kymco xciting 250i bu iş için biçilmiş kaftandı.. uzun zamandır motor sürmemiştim o yuzden şu anda alışma aşamasındayım.. fakat motor son derece atak ve güvenli..

• Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan.

Malzeme kalitesi nasıl, iki kişi rahat gidiliyor mu? Yakıt olarak nasıl, ne kadar yol alabiliyorsun bir depoyla. Kymco f/p olarak banada hoş geliyor ama kullanandan duymak isterim birde.
  • güle güle, kazasız belasız kullanın.yamaha xmax ile beraber favori motorum ama yamaha 3000 tl fazla.bence en mantıklı tercih hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun yeni motorunuz. Bu sınıfta SYM GTS 250'yi de unutmamak lazım. Xcitinge göre tekerlekleri küçük ama daha büyük bir bagaj sunuyor.
  • O fiyata alınacak en iyi maxiscooter ı almışsınız. Tebrik ederim. Vergi indiriminden sonra alınası bir motor oldu Xciting 250. Malzeme kalitesi gayet iyi. İddiamı yeniliyorum o fiyata alınacak en iyi 250 cc lik maxiscooter xciting 250 dir. Hele beyazı :)
  • hayırlı olsun güle güle kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkese iyi dilekleri için teşekkürler,

motoru alalı bir hafta kadar oldu henüz ve bu sebepten dolayı detaylı bir performans ve yakıt tüketimi incelemesi yapamadım.uzun süredir motor sürmemiştim ve farkettim ki en az 2-3 aya ihtiyacım var motora tam hakim olabilmek ve alışmak adına..ayrıca kendime bir sürücü kursu da arıyorum zira motor ehliyetim henüz yok.bu yüzden motoru ana yollara çıkarmıyorum.. yakında resim ekleyeceğim yakıt tükeitmini merak eden arkadaşa da cevabını bir iki hafta sonra verebilirim ancak...

motorun 3 ayrı eşya bölmesi var.

en büyüğü sele altında yer alan bölme.. buraya bir adet kask ve ufak bir çanta sığabilmekte.. bu bölme max 10 kg a kadar yükü taşıyabilmekte.. hemen selen önünde ufak bir bölme daha var.. cep telefonu vb koymak için son olarak da gidonun sol tarafından anahtarla açılan bir bölme daha var. ayrıca sele altındaki bölmede 12 v konnektörü var ama bu sadece cep telefonu bağlamak için... selenin hemen arkasındaki demirde de 5kg taşıyabilecek bir demi gibi birşey var..

• Hayırlı olsun hocam sağlam motordur kendileri
  • hayırlı olsun fotoları bekliyoruz
  • Tekrar hayırlı olsun... En kısa zamanda motor hakkındaki izlenimlerini bekliyorum. Tabii bir iki fotoğrafta koyarsan çok makbule geçer.
  • valla arkadaşlar resim koyacağım ama foruma koymak olanaksız nasıl yapacağım bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteg

valla arkadaşlar resim koyacağım ama foruma koymak olanaksız nasıl yapacağım bilmiyorum..

PM'den atabilir misin?
  • Hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin insallah guzel motor...
  • hayırlı olsun. Kymco'lar iyi motordur, ben de 250 cc'lik Grand Dink vardı, Bursa otobanında 120 falan yapıyordum. motoru 2005-2010 arasında kullandım bir tek arıza çıkartmadı. şimdi vitesli motor kullanıyorum ama o motorların pratikliğini ve kullanım rahatlığını özlüyorum. kazasız belasız sürüşler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteg

valla arkadaşlar resim koyacağım ama foruma koymak olanaksız nasıl yapacağım bilmiyorum..

sayfada yazı yazdığın yerde image diye bi ikon var ona tıkla açılan kare parentezlerin ortasına resimin direk adresini ver satfada gözükecektir örnek

( image ) buraye örnegin img 843.images.us/img 846/54222584.jpg adresini yaz ( image) sonra gönderde resim görünecektir

• kymco kaliteli markadır özelliklede scooter tarz motorları 1 numara motor rahat kaliteli diğerlerine oranla çok az arıza yapan tip motordur hayırlı olsun arkadaşım tekerlerin düz bassın rabbim kaza bela ceza göstermez inşallah :)
  • herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.. allah razı olsun.. henüz adapte olma dönemindeyim bu yüzden temkinli gidiyorum.. sollama ve iki aracın arasına girme tarzı hareketlerden kaçıyorum.. hız olarak 80kmyi geçmiyorum.. motor kullanan insanların bu ülkede neden sıkıntı çektiğini geçtiğimiz bir haftada çok iyi anladım.. her an tetikte olmak gerekiyor motor sürerken.. kaliteli bir kaskımız ve koruyucu giysilerimiz olması gerekiyor.. allahtan bunları edindim.. şimdi sıra ehliyet alıp daha sonra da bir ileri sürüş eğitimine katılmak olacak.. resim yükleme konusunda uğraşacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteg -- 5 Temmuz 2011; 11:36:57 >
  • neyse arkadaşlar beceremedim ben bu resim olayını... artık çözene kadar sabredin..
  • hayırlı olsun.kazasız belasız sürüşler...
    resimler görünüyor bu arada.renk güzelmiş...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.