Şimdi Ara

Yeni Modem kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler diğer evimdeki modemi kaldığım eve kurmak için taktım zaten modem çalışıyordu k.adı ve şifreyi girmeme rağmen dsl ışığı yanmıyor hipernet için modemler ayrımı oluyor ttneti aradım yardımcı olmadılar modem tplink marka k.adı sonuna @ttnet ekleniyor ama yinede bir türlü kuramadım yardımcı olacak varmı

• Dsl modemler 24mbps ye kadar destekler sen hiper net demissin yani vdsl hat.vdsl modem kullanman lazim.dsl modem desteklemez hiper hatti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anteke31 A kullanıcısına yanıt
    modemim 150 mbps hocam
  • Hocam 150mbps veri agdaki sunucular arasi veri paylasimi siz onlarin 150 300 600 750 yazdigina bakmayin yani modem.marka ve modeli yaz yardimci olum

TD-W8951ND bu arada dsl değil adsl yazıyormuş ışıkta
    @Anteke31

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 8 Temmuz 2016; 20:40:47 >
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Dsl ışığı yanmıyorsa size daha sinyal verilmemiş veya Adsl,Vdsl kartı takılmamış olabilir biraz bekleyin eğer baya olduysa tekrar müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alınız.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Diger modemde sıkıntı yok bağlanıyor internete diğer modemi başlayınca adsl ışığı yanmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İOS ve WPS modem kurulumu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • galiba modem desteklemiyormuş şimdi araştırdım
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Eğer modeminiz Vdsl desteklemiyorsa ve Sizede Vdsl sinyali geliyorsa tabikide Sinyal alamaz sizin modem'i değiştirmeniz lazım eski tip modem mi? Kullanıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

TD-W8951ND bu arada dsl değil adsl yazıyormuş ışıkta
    @Anteke31

Hocam elinizdeki modem dsl destekli vdsl yani hiper hatti calistirmaz vdsl destekli modem almaniz lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anteke31 -- 8 Temmuz 2016; 21:06:53 >
    yani aslında modemim var ama 2 pc aynı anda ağa bağlanınca kopuyor bu yüzden eski modemi takayım dedim ama oda desteklemiyormuş sorunu buraya yapıştırayım tekrar

ağda 3 telefon 1 bilgisayar oluyor genelde 2. bir laptop bağlandığı anda benim bağlantım masaüstü bilgisayarda 1 dakikalığına kopuyor çözmek için ne yapabilirim bir çözümü varmıdır modem ise ttnetin verdiği antensiz tp link td-w9970 ip çakışması yok iki pc yi de farklı ip lere atadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 8 Temmuz 2016; 21:07:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

yani aslında modemim var ama 2 pc aynı anda ağa bağlanınca kopuyor bu yüzden eski modemi takayım dedim ama oda desteklemiyormuş sorunu buraya yapıştırayım tekrar

ağda 3 telefon 1 bilgisayar oluyor genelde 2. bir laptop bağlandığı anda benim bağlantım masaüstü bilgisayarda 1 dakikalığına kopuyor çözmek için ne yapabilirim bir çözümü varmıdır modem ise ttnetin verdiği antensiz tp link td-w9970 ip çakışması yok iki pc yi de farklı ip lere atadım

Modemi fabrika ayarlarina dondur olmassa modem.kaldirmiyor olabilir anlik gidiyor sole bisede yap ana pc nin ev agi kurduysam iptal et yeni bir ev agi olustur aonra bidaha laptopu dene yine aynisi oluyosa modem kaldirmiyor ddmek yapacak baska bise yok

• TD-W8951ND Modemi vdsl destekli değil sinyal alman mümkün değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.