Şimdi Ara

Yeni Modem Huawei HG8245X6 Wi-Fi 6 Standartı [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
38
Favori
106.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu cihaza sahibim ve Xbox'ta ciddi sıkıntı yaşıyorum. 15-20 dakikada bir xbox ağından ve oynadığım oyun farketmeksizin oyundan yaklaşık 20-30 saniyelik kopmalar yaşıyorum. 2.4ghz ve 5ghz ayırmayı denedim, iki bağlantıda da aynı sorun aynı şekilde devam ediyor. Xbox üzerinden deneyebileceğim her ayarı denedim fakat sorun aynen devam ediyor, zaten başka ağlarda xbox'a oyun oynadığımda hiçbir sorun yoktu, ağ ile alakalı bir problem olduğu çok bariz. Şundan kaynaklanabilir dediğiniz herhangi bir şey varsa belirtirseniz sevinirim. Müşteri hizmetleri aynısıyla modem değişimini veya daha düşük bir modele geçmeyi önerdi. Sizce aynı modemle değişim çözüm olabilir mi?
    Edit: bir arkadaşın tavsiyesi üzerine normalde kullanmadığım ağ menzil arttırıcıya bağlanarak denedim, şimdilik sorun yok. Benzer sorunu olan arkadaşlar deneyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slyvia -- 25 Mayıs 2024; 10:11:30 >
  • Slyvia kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bende playstation call of duty de bağlantı sorunu yaşıyordum, statik ip alarak sorunu çözdüm, bir deneyebilirsiniz, telefon ederek aktif ettirebilirsiniz 2-3 gün deneyin sorun devam ederse telefonda iptal eder kullandığınız gün sayısı kadar fark ödersiniz.
  • Merhabalar yeni eve taşındığım için fiber internete geçtim ve bu modemi zorunlu kıldılar ancak bende keenetic hopper dsl modem var ethernet portundan fiber alabiliyorum sizce bu modemi mi kullanmalıyım yoksa kendi modemi mi ? Yorumlara baktığımda pek memnjn kalınmamış bu modemden.

• 0ldskool kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar,

Bende SOL'un getirdiği ONT var. Open WRT kurduğum Xiaomi cihaz var. Bir de bu modem var.

Router olarak xiaomiyi kullanıp bu Huawei'yi basit bir switch gibi kullanma şansım olur mu? Modem benim değil o nedenle rootlama şansım yok :( Orijinalinde böyle bir özellik var mı acaba?

Ev ağım şu şekilde:

Xiaomi'de 4 çıkış var. 1i wan. 2 TV 3 TV Plus ve 4.yü de (huawei yardımıyla) çoklayıp pc1 pc2 ve nas'a bağlamak istiyorum. Eğer mümkün değil diyorsanız basit bir switch siparişi vereceğim de. Bilginize danışmak istedim.

not: Yazdıklarımı okuyunca fark ettim, cihazı bridge mode olarak kullanabilsem istediğimi elde edebiliyorum sanırım.

• band steering nasıl kapatılıyor

• Forumda bir arkadaş HUAWEİ LG8245X6 Nokia/ericsson altyapıda kullanılamadığını söyledi.HUAWEİ LG8245X6 dahili ont li modemi sadece süperonline fiberdemi kullanılabiliyor.Kullanıcı hangi alt yapıyı kullandığını bilebiliyormu?Hangi süperonline altyapıda kullanabilir?

Vdsl kullanıyorum.Fiber hiç kullanmadım.HUAWEİ LG8245X6 satıyorum.Alacak arkadaşlara daha net bilgi verebilmek için soruyorum.

• HG8245X6-10 bunu aradan çıkarmak için hangi ont almak lazım ?

Xiaomi router ile kullanmak istiyorum.

• Merhaba arkadaşlar şu an kullandığım modem Huawei HG8245X6 Wi-Fi 6 Türk Telekom nakil olunca bunu kurdu
    1 bu modem iyi midir superonline geçersem modem değişecek mi altyapı telekom ?
    2 en fazla kaç mb hız alabileceğimi nerden öğrenebilirim ?
    Teşekkürler
  • Onyargisiz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Superonline kendi modem veriyor.
  • chengineer kullanıcısına yanıt

hocam bende de ax2 var ap olarak başka bir odaya kurdum. ara ara bağlantı kopuyor (wifi sinyalini artırmasına rağmen internete girmiyor) sizde durum nasıl

• Yeni Modem Huawei HG8245X6 Wi-Fi 6 Standartı [ANA KONU]

Merhaba arkadaşlar. Superonline'a yeni geçtim. Modemde, resimde işaretlediğim alanları değiştiremiyorum. Bu işlemi yapabilen var mı? İlgili alanları nasıl aktif edebilirim?

Modemin ayarlarını yedekleme ve geri yükleme gibi bir bölümünü de bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  • Merhaba,

Benim evimde de Turkcell-Superonline'nın sağlamış olduğu 'HUAWEI OptiXstar HG8245X6-10' wi-fi modem var.

Ama sürekli wi-fi'dan düşme, kopmalar ve yüksek ping şikayetim var. Playstation'da hiç bir şey oynayamaz hale geldim.

Benim ile aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var ise sorunlarını nasıl çözdüler acaba?

Aklıma gelen çözümler ;

- Bir şekilde cihazları CAT6 ile direkt ethetnet bağlamak

veya

-TP-Link TL-WR840N benzeri bir cihaz alıp Wireless'ı buradan kullanmak.

Turkcell superonline'ı aradım asla yardımcı olmuyorlar, Robot gibi ezberledikleri cümleleri söylüyorlar.

Ücretli servis yönlendirelim diyorlar ama adım gibi biliyorum servis geldiğinde bu sorun için bir şey yapamayacak.

• Wifi sorunu yaşayan arkadaşlar için kökten çözüm tplink deco s7 cihazından bir tane ya da eviniz çok büyükse iki tane almak. Modem wifisini iptal edip s7 ile wifi dağıtıyorsunuz. Çekim gücü ve kalitesi çok iyi.
  • 1 ay kadar evde yoktum. Öncesinde böyle bir sorun yoktu. Niye 1 gbit bağlantı göstermiyor anlamadım. PC'de ethernet kartı falan ayarlarıda tamam. Modemde eğer varsa bir değiştirelecek yer ben bulamadım.

Yeni Modem Huawei HG8245X6 Wi-Fi 6 Standartı [ANA KONU]
  • Süperonline routerler birbirine benziyor .Huawei optixstar hg8245x6 ont li olmayan modelide varmı?Huawei optixstar hg8245x6-10 dahili ont li değilmi?Süperonline 1000 mbps de kullanmak için dahili ont li router almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 13 Aralık 2024; 10:9:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.