Şimdi Ara

H&D (Hong Kong NE1611C) (yeni modem) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
20
Favori
53.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba iptv de takılmalar yapmaya başladı . tv den dns i 8.8.8.8 yapınca biraz düzeldi gibime geldi fakat modem den dns değişikliği yapılabiliyor mu acaba .

wan ayarlarında dns otomatik yazıyor oradan manuel olarak değiştirip dns mi girmem mi gerekiyor acaba. birde tavsiye edeceğiniz başka bir ayar varmı acaba ip tv v.s takılmaları düzeltmek için H&D (Hong Kong NE1611C) (yeni modem) 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kullandıgın router nedir ?

Xiaomi ax3000t arkadaşa aldık openwrt kurulumınu felan yaptım dhcp modunda ama modemi köprü moduna alınca internet gidiyor ne pc ile ne de router ile interneti kullanabiliyorum bu arada özelden mesaj atmışsın ama bende özel mesajlar açılmıyor blocklu

openwrt sistemi bilmiyorum asus olsa ya çözümü kolay

Vdslde ana modemi köprü moduna alıp internet kullanıcı adı ve şifremi openwrt yüklü routere aşağıdaki gibi girip internete bağlanabiliyordum.

H&D (Hong Kong NE1611C) (yeni modem)

H&D (Hong Kong NE1611C) (yeni modem)

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Saol hocam hallettik modemi yatarken köprü moduna aldık sabah baktığımızda internet gelmişti bu arada routerı dhcp olarak bağlamanız lazım kablonet coax altyapıda

Hocam pm attım kontrol ettiniz mi ? H&D (Hong Kong NE1611C) (yeni modem) 

• Merhaba arkadaşlar, yakın zaman önce bende xiaomi ax3000t router satın aldım. HD NE1611C kablonet modemim var. Bridge moda alabilmek için tüm forumlarda gezdim net kesin sonuç söyleyen kimse yok. Forumlardaki bilgilerle ve kendim deneyerek olayı çözdüm. Aslında çok basitmiş. Modem arayüzünde Ağ durumu bölümünde kira bitiş süresi var. Kendimden örnek vereyim; bende sabah 05:56 idi saat. Gece yatmadan önce modem arayüzünden modemi bridge mod a aldım. Aldıktan sonra lütfen bekleyin ekranı geliyor, o ekran sayfa yanıt vermiyor diyinceye kadar bekliyorsunuz. Yanıt vermiyor ekranı geldiğinde adres çubuğundaki ip zaten 192.168.100.1 oluyor yani modem bridge moda geçiyor. Bundan sonra tek yapmanız gerek modemi kapatıp sizde yazan kira bitiş süresini beklemek. Süre geçtikden sonra açıyorsunuz ve router ile kurulumlara geçiyorsunuz. Bu kadar basit.

Biraz uğraş ve zaman verince köprü modunda kullanım sağlayabiliyorsunuz.

1- 401'i fabrika ayarlarına döndürün.

2- WAN IP kiralama serbest bırak yapın.

3- Coax kabloyu sökün.

4- 401'i tekrar fabrika ayarlarına döndürün.

5- Arayüz geri geldiğinde, köprü modunu ve güvenlik duvarı devre dışı seçin ve uygula yapın.

6- Köprü modunda kullanmak istediğiniz router'ın wan portu ile 401'in Lan1 portunu birbirine bağlayın.

7- 5-10 dk sonra coax kabloyu geri takın.

8- DS/US ışıkları bir süre yanıp sönecektir.

Sabırla bekleyin. Bağlantı gelecektik. 

Tercihen interneti kullanmayacağınız 1-2 saatlik arada yaparsanız internetsiz kalmamış olursunuz.

• Sonunda H&D ne1611c modemden hem de asus rt-68u router kurtuldum fritzbox 6490 gectim internetim daha stabil oldu H&D (Hong Kong NE1611C) (yeni modem) 

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.