Şimdi Ara

Yeni mezunum asjerligi bekliyorum ve ailemle kalmak istemiyorum. Ne Yapmaliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Niye kalmak istemiyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şakirt ne lan? fhjlasdka Cemaat öğrencilerine deniyordu sanırım.2.ye mi hazırlanıyonuz la yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dynamic222

Niye kalmak istemiyon

Yapma dedigim herseyi inatla yapiyorlar ve beni isine geldigi gibi kullanmaya calisiyorlar. Mesela birileri gelse ehhh bizimkini de okuttuk iste ama is bulamadi yok kiz bulamadi falan ugrasiyorlar anliyacagin. Ustelik bi fikir vermeye basliyorlar susturamazsin ve kesinlikle onlareinki dogru. evde yemek yapmazlar adam akilli hep disardan yerim fitik ettiler anliyacagin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tüng

Şakirt ne lan? fhjlasdka Cemaat öğrencilerine deniyordu sanırım.2.ye mi hazırlanıyonuz la yoksa?

Yok kardes razgelebyazmistim hic isim olmaz bana hersey ters zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakirt1000

quote:

Niye kalmak istemiyon

Yapma dedigim herseyi inatla yapiyorlar ve beni isine geldigi gibi kullanmaya calisiyorlar. Mesela birileri gelse ehhh bizimkini de okuttuk iste ama is bulamadi yok kiz bulamadi falan ugrasiyorlar anliyacagin. Ustelik bi fikir vermeye basliyorlar susturamazsin ve kesinlikle onlareinki dogru. evde yemek yapmazlar adam akilli hep disardan yerim fitik ettiler anliyacagin.

Abartma hocam ne derlerse desinler sende dinliyomus gibi yap. Askerligine kac ay var sanki. Zaten askerden gelince iş evlilik bunlar olur de. Askere giderken basına kız işide alma sakın.

• Takma kafaya patlat bir otuzbir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sakirt1000

quote:

Niye kalmak istemiyon

Abartma hocam ne derlerse desinler sende dinliyomus gibi yap. Askerligine kac ay var sanki. Zaten askerden gelince iş evlilik bunlar olur de. Askere giderken basına kız işide alma sakın.

Haklisin.

• mevsimlik isci olarak git zeytin topla, fındık topla, ne bilim varsa cay topla..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.