Şimdi Ara

'Yeni MERİVA Fiyat Listesi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

'Yeni MERİVA Fiyat Listesi'

Enjoy 1.4 100 hp 38.905
    Enjoy 1.4 120 hp 41.155
    Enjoy 1.4 140 hp 42.155
    Enjoy 1.3 DTE 95 hp ecoFLEX 45.655
    Enjoy 1.7 DT 100 hp AT 55.933
    Cosmo 1.4 120 hp 43.770
    Cosmo 1.4 140 hp 44.775
    Cosmo 1.3 DTE 95 hp eco FLEX 48.275
    Cosmo 1.7 DT 100 hp AT 58.660

Panoramik Cam Tavan 1.3 DTE ve 1.7 motorlu modeller hariç tüm modeller: 1.650
    1.7 DT Tüm Modeller: 1.927

17" Alaşımlı Jant Farkı 1.3 DTE ve 1.7 motorlu modeller hariç tüm modeller: 234

Ergonomik Spor Koltuk-Sürücü (AGR)* Tüm 1.3 ve 1.4 modeller: 1.000
    1.7 DT modeller: 1.168

Sürüşe Duyarlı Ön Farlar (AFL) Tüm 1.3 ve 1.4 modeller: 1.250
    1.7 DT modeller : 1.460

Flex Fix* 1.3 DTE ve 1.7 motorlu modeller hariç tüm modeller: 1.750
    1.7 DT Tüm Modeller: 2.044

Bana kalırsa bu fiyatlar üzerinden satış yapabilecek bir araç. Opel uçuk tasarımı dikkate alarak fazla şişirmemiş rakamları..

• Fiyatlar normal yani günümüz şartlarında çok değil
  • Benzinli motorların f/p oranları dizellerine göre daha iyi gibi
  • Vw'ye göre opel inkilap yapmış
  • Yahu isteyince 1.7 motoru nasılda getiriyorsunuz.Şu motoru Astraya da koysanızda isteyen vergisini ödeyim adam gibi dizele binse
  • Bence en çok satılan aile arabalarından biri olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Yahu isteyince 1.7 motoru nasılda getiriyorsunuz.Şu motoru Astraya da koysanızda isteyen vergisini ödeyim adam gibi dizele binse

Cosmo 1.3 DTE 95 hp

Cosmo 1.7 DT 100 hp AT

arada sadece 5 hplik bir fark var ve AT dediğine göre benim anladığım 1.7 motor seçeneği sadece otomatik şanzıman ile sunuluyor.Active select ya da easytronic olsaydı yazardı.Yani bence 1.7 olmasının bir avantajı kalmamış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dizel motorlar arasında saçmalık var madem 1.7 motoru getireceksiniz 125 liğini getirin 100 lüğü getirip 58 bin tl kimse vermez 95 lik 48 bin iken
  • arabayı gercekten cok güzel yapmıslar param olsa alacaklarım listesinde olurdu fiyatı da gayet uygun
  • 2. fotoğrafta arka kapının cam açma kısmına bakın ... Bir çevirmeli kol
  • Eski kasasına göre gerek boyut, gerek sürüş özelllikleri, gerekse kalite bakımından çağ atlamış gibi gözüktüğü için fiyatlar bana da normal geldi.. Zaten boyutları 4288/1814/1615 mm gibi bir şeydi, eski kasa Scenic (2004-2009) le aynı ebatlara gelmiş.. fiyatlara yorum yapabilmek için donanımları görmek lazım bir hele
  • Cosmo 1.4 140 hp 44.775
    gayet güzel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

2. fotoğrafta arka kapının cam açma kısmına bakın ... Bir çevirmeli kol

Gerçeğinde o kolların olacağını sanmam ya da yurt dışında öyle üretiliyor da olabilir. Türk milletine gelmez o kollar.

1.7 gelmiş iyi güzel ama ah be kardeşim arada 5 beygir fark için kim o kadar para verir. Gerçi torkuna bakmak lazım.

Yeni motor da koymuşlar. 1.4 120 beygir yoktu.

1.4 140 HP 42000 ile alınabilir bir araç olmuş bence. 20 beygir için 1000 TL fark. Değer mi? Değere benziyor. Hatta 2600 lira farklı Cosmo donanımı bile alınabilir. Sanırım Opel kendini düzeltmeye başladı.

Testini yapmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 10 Ekim 2010; 16:11:52 >

• ünal reyiz test bekliyoruz

yeni motor gelmiş 1.4 120 hp tsi gibi birşeymi bu acaba kompresörlü fln
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Gerçeğinde o kolların olacağını sanmam ya da yurt dışında öyle üretiliyor da olabilir. Türk milletine gelmez o kollar.

1.7 gelmiş iyi güzel ama ah be kardeşim arada 5 beygir fark için kim o kadar para verir. Gerçi torkuna bakmak lazım.

1.4 140 HP 42000 ile alınabilir bir araç olmuş bence. 20 beygir için 1000 TL fark. Değer mi? Değere benziyor. Hatta 2600 lira farklı Cosmo donanımı bile alınabilir. Sanırım Opel kendini düzeltmeye başladı.

Beraber yapalım Ünal. Ben fotoğrafları çekeyim, sen de artık test kurdu sıfatıyla, sürüş dinamiklerini statik hale getirirsin o esnada

• Bu fiyatlara C sınıfı en güzel dizel araçları alabilirken Meriva'nın tutulacağını sanmıyorum. Zaten ülkemizde MPV ve mini MPV sınıfları araçların satışı ortada En çok satan MPV yılda 400-600 adet arasında satıyor. Modus ve Fiat İdea'nın durumunu biliyorsunuz. Piyasaya hızlı girip sessizce kayboldular.
    Ayrıca aynı sınıftaki Nissan Note ve C3Picasso'dan 7-8 bin Tl daha fazla fiyata satılmakta. İşi zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Beraber yapalım Ünal. Ben fotoğrafları çekeyim, sen de artık test kurdu sıfatıyla, sürüş dinamiklerini statik hale getirirsin o esnada

Her türlü hacı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.