Şimdi Ara

Yeni Mercedes-Benz A Serisi Türkiye'de satışa çıkıyor! İşte fiyatı ve özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konforunda ciddi bir gelişim söz konusu c sınıfı premium hissiyatını doruklarda yaşatan bir araç alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

• quxall Q kullanıcısına yanıt
    o hallk arabası değil miydi yahu? volkswagen ya hani, işte ondan dolayı halkın aklı gitmiştir düşünmemiştir vesaire
  • quote:

Orijinalden alıntı: quxall

A serisi 200 olmuş ühü ühü derken golfün en üst pakette 180 bin tl olduğunu görüyorsun. Hadi bu adam ben premiumum der yırtar zaten vergiler ve kur da malum öbür tenekenin ne bahanesi var 180 fiyat çekmeye çok merak ediyorum.
    Golf tenekeymiş
  • Hayal kırıklığı, beğenmedim. Yoksa alacaktım :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Sen "birim para" ile analiz yapmaya devam et. Bak acayip gerilemişiz. Nerde o eski Türkiye.

Yeni Mercedes-Benz A Serisi Türkiye'de satışa çıkıyor! İşte fiyatı ve özellikleriYeni Mercedes-Benz A Serisi Türkiye'de satışa çıkıyor! İşte fiyatı ve özellikleri

Dur şimdi dolar molar da dersin eskiden hiç dolar artmazdı mesela onu da atayım.

Yeni Mercedes-Benz A Serisi Türkiye'de satışa çıkıyor! İşte fiyatı ve özellikleri

Hayal dünyasında yaşıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientem -- 3 Temmuz 2018; 1:45:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CWaRRioR

Yerli üretime destek vermeyip? Güzel espri.

Gel bir de gerçeklerden bahsedelim. Dolar üzerinden ödenen köprü geçiş ücretlerinden, nükleer enerji santrali projesinden bahsedelim; özelleşen fabrikalardan, telekomdan bahsedelim; tarım hayvancılık ülkesinde neden ithal gıda yemek zorunda olduğumuzu konuşalım. Çuvalla vergi veriyoruz, sayın Cumhur Başkanımız İstanbul'a kanal yapmayı planlıyor. Yapsın, yapsın da bu borçlara faydası olacaksa yapsın. Ama tahminimce vatandaştan kanal parası da alınır.

Ayrıca şurada 1 tane yerli üretime karşı adam bulamazsın, tabi insanlar enayi yerine konulmazsa... Tarihinde seri üretim araban yok ama yılların deneyimi ve teknolojisiyle, sağladığı servis ağlarıyla hizmet veren ve ithal!!! arabalardan %5 ucuza araba satacağım diye halkına müjde veriyorsun. Kusura bakmayın da buna biraz kafası çalışan gözüyle güler. Vestel telefonu toplayıp yerli diye yine ithal ürünlerle aynı paraya kendi vatandaşına satmaya kalkarsa yine benzer tepkiyi görür. İhraç ettiğin piyasa fiyatında olsun, eyvallah. Ama vatandaşına yapma bari.
    Senin yaşın tutmaz zamanında trde Anadol ve Tofaş yerli araba üretiyordu tofaş biraz tutsada yabancı arabalar yaygınlaşınca yerli arabaya hep çamır atıp düşük sınıfın arabası gibi gösterdiler Markalarımız bu yüzfen kapandı.

Şimdide aynısnı vestel ve diğer yerli şirketlere yapıyorlar dhde git bir vestel tv yada telefon konusuna altına yapılan yorumların yğzde 90ı çöp sonra ağlamayın neden bizde arabalar bu kadar pahalı dolar niye yüksek diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Yerli markamız anadol ve tofaş vardı senin gibi yqbancı hayranları yüzündne iflas ettiler. Gürcüstanda araba ucuz ama orakiler alamıyor emin ol yaşam standartlsrı bizden 20 yıl geride insanlae halen 80 90 model peugsotlara biniyor orada.

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Bulgaristanın neyi var hiç ordaki fiyatlara baktın mı? Yunanistan örneği de var. Hanu şu battı dedikleri ülke.
    Bulgaristanın alım gücü bizden kötü . Irada insanlar alamıyor Yunanistanın bizimle eşit fakat gelecekte biz daha iyi olacağız.Çünkü yunanistan turizm ve yardımlar ile ayakra kalıyor. Hazıra dağ dayanmaz. Hiö yunanistana gittin m ibilmiyorum ama insanlar artık gitmiyorlar yunanistana çünkü yunanlılar turist kazıklamayı çok sever artık avrupalılar başka ülkeyi tercih ediyorlar.

• Ön tasarım ve iç tasarımı beğendim ama arka taraf gerçekten garip olmuş. A klas bana hiç mercedes gibi gelmezdi ama iç tasarım bu sefer bana o hissi verdi. Demekki doğru yolda ilerliyorlar. Motor teknolojilerine hayran kaldım, dizelle benzinli arasında pek bir fiyat farkı olmaması çok iyi. Ben dizeli tercih ederdim çünkü bir depo dolumuna verdiğiniz paraya karşılık dizelde %30 daha fazla yol gidiliyor. Fiyat konusuna gelince diyecek bir şey yok, üretmiyoruz tüketiyoruz, bu makas daha da açılır, kendimizi kandırmayalım, suçu dışarıda aramayalım...

• orientem kullanıcısına yanıt
    Banane la eskiden. Yıl olmuş 2018, eskinin dolar kurunu gosterıyor. Eskıden kıbrıs harekatı yapıp ambargo yemıstık, sımdı ambargo yesen yiyecek saman bulamazsın, patates soğan bulamazsın o bile ithal.

Bundan 5 yıl önce E serisi aldıgımız parya şimdi A serisi bile zar zor alıyoruz. Gelmiş 1969 dakı dolar kurunu bana gosterıyor.

Doları 1.30 dan aldınız 4.90 yaptınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 3 Temmuz 2018; 9:44:28 >
  • Furkovic kullanıcısına yanıt
    Anadol tofaş varken ben dünyada yoktum, nasıl iftira ve yalan atıyor. Yıl olmuş 2018 hala tofaş anadol dıyor, madem o kadar iyiydi neden dunya markası olmadı. Çağa ayak uyduramadıgı ıcın ve standartları yerıne getıremedıgı ıcın battılar.

Hahaha gürcistanda kımse bınmıyormuş ? Gurcistanda peugeot markası bile satılmıyor, sen neyın kafasını yaşıyorsun ? Bu yalanları git kendı çevrene anlat, ben her yıl o taraflara gidip gelıyorum. Yaşam standartları buradan çok daha iyi, et bile 5 tl ye satılıyor. Yaşam standartları gerideymiş.

Al bak araba fıyatlarına, peugeot markası araba satıyorlar bile.https://autopapa.ge/tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 3 Temmuz 2018; 9:55:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkovic

Senin yaşın tutmaz zamanında trde Anadol ve Tofaş yerli araba üretiyordu tofaş biraz tutsada yabancı arabalar yaygınlaşınca yerli arabaya hep çamır atıp düşük sınıfın arabası gibi gösterdiler Markalarımız bu yüzfen kapandı.

Şimdide aynısnı vestel ve diğer yerli şirketlere yapıyorlar dhde git bir vestel tv yada telefon konusuna altına yapılan yorumların yğzde 90ı çöp sonra ağlamayın neden bizde arabalar bu kadar pahalı dolar niye yüksek diye.

Alıntıları Göster
    Yahu şaka mısın? Sana o kadar şey yazdım, senin yaşın tutmaz diye söze başlıyorsun, ekonomiyle ilgili bir tane karşı argüman da veremiyorsun. Tek argümanın Anadol, onun da üzerinden 60 sene geçmiş. Biraz daha geriye gidersen Osmanlıdan bahsetmeye başlayacağız zaten. Kaldı ki bahsettiklerinden biri Ford diğeri Fiat iş birliğidir. Sonraki 60 sene ne yapmışız bunu sorgulamak lazım. Hayır yapamıyosun, ortaya marka koyamıyosun madem, Opel satılırken alsaydın? Türk markası yapsaydın?

Vestel konusuna gelince, ithal üründeki vergi arttırılarak yerli üretime destek olunmaya çalışıldı, doğal olarak insanlarda tepki yarattı. Burada yapılması gereken ithal ürüne vergiyi arttırmak değil, yerli üründen düşük vergi alınması olmalıydı. Vestel de ithal ürünlere kıyasla aynı donanımı daha ucuza verebilmeliydi. Bugün Xiaomi nasıl F/P olarak herkese kendini tanıttıysa bu bir Vestel de olabilirdi.

Günün sonunda kimse kalkıp yerli üretime destek olayım diye cebindeki parayı gözü kapalı vermez. Bunun mantıklı bir karşılığı olması lazım. Ortada yakalanmış bir kalite vardır, vatandaş için de uygun bir fiyatla satılır, dışarı da muadillerine benzer fiyatlardan ihraç edilir ancak o zaman yerli üretim anlamlı olmuş olur, herkes de taktir eder sahip çıkar. Ama durum böyle değil maalesef. Ürünler kalitelerine göre rekabetçi fiyatlarla gelmiyor.

Şimdi Tesla'dan (muadil kıyası yapıldığından Tesla diyorum) %5 daha uygun fiyata yerli elektrikli otomobil çıktığında, Tesla yerine kesin bunu alırım diyebiliyor musun bana dürüstçe söyle. Piyasaya yeni giriyorsun rekabetçi bir fiyatın olmalı öyle değil mi? Vatandaşına %5 ucuza veriyorsun, dışarıya ne kadara vereceksin? O fiyatlarla nasıl pazar payı çalacaksın? Öyle yerli üretime destek vermeyenelere sinir oluyorum yeaa'yla olmuyor bu işler. Herkes destek verir, sorun uygulanan politikalarda. Tepkinizi doğru yere verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 3 Temmuz 2018; 10:9:59 >

• Şu aracın çöp olduğunu düşünen tek ben miyim?

Not: Bedava verseler satar başka araba alırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkovic

Bulgaristanın alım gücü bizden kötü . Irada insanlar alamıyor Yunanistanın bizimle eşit fakat gelecekte biz daha iyi olacağız.Çünkü yunanistan turizm ve yardımlar ile ayakra kalıyor. Hazıra dağ dayanmaz. Hiö yunanistana gittin m ibilmiyorum ama insanlar artık gitmiyorlar yunanistana çünkü yunanlılar turist kazıklamayı çok sever artık avrupalılar başka ülkeyi tercih ediyorlar.

Alıntıları Göster
    ok

• quote:

Yeni A 200
    Style 193.400 TL
    Progressive 202.800 TL
    AMG 213.200 TL
    Yeni A 180 d
    Style 199.600 TL
    Progressive 208.000 TL
    AMG 222.500 TL

fiyatlara bak e350 fiyatına satıyorlar.
  • orientem kullanıcısına yanıt
    sonuç ortada neyin agalugasını yapıyon sen kardeş. grafikleri güzel çizmişsin paint terk
  • quote:

Orijinalden alıntı: orientem

Sen "birim para" ile analiz yapmaya devam et. Bak acayip gerilemişiz. Nerde o eski Türkiye.

Dur şimdi dolar molar da dersin eskiden hiç dolar artmazdı mesela onu da atayım.

Hayal dünyasında yaşıyorsunuz.
    Ekonomiden hic anlamam ama 3. Grafikteki sutun araliklari neden sabit degil onu anlamadim dolar sanki hic artmamis izlenimi yaratiyor.

20 yıl aynı arabayı hiç geliştirmeden üretip satan tofaştan mı söz ediyorsun? Hani şu 60-70 lerde italyan ların ürettiği fiat regeta platformunu kullanan yerli otomobilimiz.(!) Kazalarda ikiye bölünen , hiç bir güvenlik önlemi olmayan ve millete siZin değeriniz bu diye yıllarca kullanmak zorunda bırakılan otomobiller...
    İki sac kaynatmakla yerli olunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Walker -- 3 Temmuz 2018; 12:10:12 >
    Abd de dahil dünyanın bütün ünlüleri şu an biz burada yazışırken Mykanos'ta para saçıyor. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elensar77 -- 4 Temmuz 2018; 9:12:23 >
  • dr.A.G kullanıcısına yanıt
    çünkü o yıllarda devalüasyon çok oluyordu. her sene %100 artan dolar son zamanlarda yıllık %30 artmış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.