Şimdi Ara

Yeni Megane HB Business 1.6 16v 110 bg Euro 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar başlıktaki aracı önerirmisiniz acaba fiyatı 35.000 TL ekim sonuna kadar ötv bizden kampanyası dahilinde alınırmı acaba bu araç konforu olsun performansı olsun yakıtı olsun değerlendirme yapabilirmiyiz acaba araç enişteme alınacak aile arabası olarak

• 5.000 tlbdaha verin Fiat bravo dizel alın yakıt ve performans açısından sizi üzmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor lpg ile uyumlu sorunsuz bir motor yeni megane güzel ancak business donanım yeterli değil bence
    Abs-Elektrik Ön ve Arka Cam-Elektrkli ısıtmalı aynalar-yükseklik ayarlı direksiyon-cd mp3 çalar-6 hava yastığı gibi temel donanımlar var
    Yinede siz eniştenize sorun çok fazla bir donanım istemiyorsa business alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maloney

Motor lpg ile uyumlu sorunsuz bir motor yeni megane güzel ancak business donanım yeterli değil bence
    Abs-Elektrik Ön ve Arka Cam-Elektrkli ısıtmalı aynalar-yükseklik ayarlı direksiyon-cd mp3 çalar-6 hava yastığı gibi temel donanımlar var
    Yinede siz eniştenize sorun çok fazla bir donanım istemiyorsa business alın

hocam şimdi özel sektörde çalıştığı için yarını göremiyor onun için ileride eline para geçtikçe opsiyonlar yapılabilir diye düşündük performans olarak nasıldır acaba
  • Bu aracı tek satıyorlar mı? Sanki geçenlerde bir konu vardı en az 3 tane alınması gerekir falan diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: mitto

Bu aracı tek satıyorlar mı? Sanki geçenlerde bir konu vardı en az 3 tane alınması gerekir falan diye.

öyle birşey olabileceğini sanmıyorum yazmıyordu yani sitede
  • 5 bin daha veriri dizel alırdım...öte yandan onu alana kadar dizel bir clio 4 te alınabilir... çok iyide prim yapar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitto

Bu aracı tek satıyorlar mı? Sanki geçenlerde bir konu vardı en az 3 tane alınması gerekir falan diye.

ben business donanım araç aldım,kullandım ama kazada pert oldu..Yani alınıyor tek olarak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom239

5.000 tlbdaha verin Fiat bravo dizel alın yakıt ve performans açısından sizi üzmez

Yeni Megane HB Business 1.6 16v 110 bg Euro 5 modeli liste fiyatı 34.950 TL
    Bravo'nun en düşük dizel versiyonunun peşin liste fiyatı 42.280 TL
    Dizelin yakıtı ekonomik olacaktır ancak fiyat farkı minimum 7.000 TL oluyor.
  • yarından itibaren auto show'a gitme imkanınız varsa belki ekstra bir indirim daha alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokumbiskuvi

quote:

Orijinalden alıntı: atom239

5.000 tlbdaha verin Fiat bravo dizel alın yakıt ve performans açısından sizi üzmez

Yeni Megane HB Business 1.6 16v 110 bg Euro 5 modeli liste fiyatı 34.950 TL
    Bravo'nun en düşük dizel versiyonunun peşin liste fiyatı 42.280 TL
    Dizelin yakıtı ekonomik olacaktır ancak fiyat farkı minimum 7.000 TL oluyor.

Ama hocam inanin degecektir,cunku hem yakit hem performans farki var.ilerdeki akaryakit zamlarini dusununce butceyi 7.000 tl daha zorlamak daha mantikli diyevdusunuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.