Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (172. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
381.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ohayyam servisle görülmüştü. Tamponlar uyuyor. Birebir aynı.
    Ben 2012 initial gördüm istanbulda. Dış görünüşte tampon ve far farkı var. Farları çoook güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 dci'a 2.0 dci'lardaki egzozlardan taksak herhangi bir sonuç alır mıyız?

benim tek derdim görüntü aslında.

ama artısı yada eksisi olur mu onu da merak ediyorum?

bir de ortalama ne kadardır acaba fiyatları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbkeser

1.5 dci'a 2.0 dci'lardaki egzozlardan taksak herhangi bir sonuç alır mıyız?

benim tek derdim görüntü aslında.

ama artısı yada eksisi olur mu onu da merak ediyorum?

bir de ortalama ne kadardır acaba fiyatları?

Bence motor ile ilgili ( hava emisinden tutunda egzost cikisina kadar ) hicbir parca ile oynamamak lazim... Ha goruntu icin ise, iyi bir egoztcu ve tamponcu ortak calismasi ile bire bir sadece goruntu olarak yapilabilir, zevk meselesi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nova730

evet ondan bahsediyordum, çinden 535 dolarlık ürün gelirken gümrük vs ile 600doları geçer. bu istanbuldaki adamların sanki fiyatı daha mı düşüktü? sonradan artırdılar galiba, ben mi yanlış hatırlıyorum

şu initial tampon ve far konusunda gelişme var mı? forumda birisi yazmıştı ama kim olduğunu bulamadım... eğer birebir sök tak oluyorsa benim tamponu da değiştirebilirim.

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi)

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi)

fark bariz ortada...
     +Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) +Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi)

Sanirim iki far + on tampon toplam 5000 TL civari + iscilik birde ... Birebir uyuyor vede gercekten araba daha bir azgin daha bir canavar gibi gorunuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 28 Ağustos 2014; 13:27:37 >

• ohayyam kullanıcısına yanıt
    öncelikle herkesin 30 Agustos Zafer Bayramı kutlu olsun.

bence gaz çıkışı daha rahat olacağı için mutlaka bir şeyleri değiştirecektir. ama görüntüsü de ayrı bir güzel tabi ki.

bir de bu tamponlar sanki peugeot 508'e benzetmiş gibi geldi bana. o yüzden pek ısınamadım.

ama bu bagaj üstü spoilerı çok hoş duruyor.
  • Sonradan xenon taktıran var mı? Aklıma düştü bir an . Bizim araçlarla uyumu nasıl bilen var mı?
  • mberat69 M kullanıcısına yanıt
    Xenonun uyumu uyumsuzluğu nasıl oluyor?

• merhaba arkadaşlar 2010 model executive ile dynamiqe gt araçlarda donanım olarak ne farklar var acaba? (navigasyondan başka)
  • Sonradan taktıran var mı? Varsa sorun çıkarıyor mu? Anlamında sordum.
  • levogrande kullanıcısına yanıt
    Döşeme rengi ve muzik sistemi farkı var.
    Diğer Özellikler farklı olmayabilir. Alinan donanim paketleri ile aynı donanima sahip olabilir.
    Executive de sunroof haric hersey standart. Elektrikli deri koltuklar. Navigasyon vs.
    2010 dynamic gt de navigasyon var. Koltukları yarı deri siyah. Elektrikli koltuk opsiyonel herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Laguna 2.0 T

Döşeme rengi ve muzik sistemi farkı var.
    Diğer Özellikler farklı olmayabilir. Alinan donanim paketleri ile aynı donanima sahip olabilir.
    Executive de sunroof haric hersey standart. Elektrikli deri koltuklar. Navigasyon vs.
    2010 dynamic gt de navigasyon var. Koltukları yarı deri siyah. Elektrikli koltuk opsiyonel herhalde.

teşekkür ederim hocam peki hangisi daha çok tutuluyor acaba?
    gt lerde ön tampon ve jantlar da farklı
  • size bisey sormak istiyorum
    corolla dizel kullanıyorum 2008 model
    aracımdan fazlasıyla memnunum fakat haftada bır ıkı kez köye gidiyorum arac genel anlamda altı brz alçak geliyor bana.

sırf bu yuzden degistirebilirim
    laguna kullanan arkadaslar aracın kötü yada bozuk zeminde altı yere değme sıkıntısı varmı
    genel anlamda yakıt ve alt takım konusunda beni yorar mı
  • mrvolkan kullanıcısına yanıt
    Altı yüksek, cok sıkıntı yasamazsin. Hatta ben hayret ediyorum. Bu kadar bozuk yoldan geçiyoruz. On takım yürüyen aksam vs çok sağlam. Yakıt bizim lpg li araçlarda cok düşük zaten. Dizellerde iyidir herhalde.

• levogrande kullanıcısına yanıt
    Ben olsam executive secerdim.

• quote:

Altı yüksek, cok sıkıntı yasamazsin. Hatta ben hayret ediyorum. Bu kadar bozuk yoldan geçiyoruz. On takım yürüyen aksam vs çok sağlam. Yakıt bizim lpg li araçlarda cok düşük zaten. Dizellerde iyidir herhalde.

tskler bilgilendirme icin

dizel düsünüyorum artık insallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

quote:

Lagunayi stop ederken şöyle yaparsan p den r ye alirken sıkıntı olmuyor. Once boşa alıp, el frenini çekip sonra p ye alıp stop edince o vuruntu olmuyor.
    Senin agir bakimda sanzuman yagindan bahsettiler mi?

Bahsetmediler hocam,
    Parkederken önce N ye alıp ayağımı frenden çekip tekrar basıp P ye alıyorum sıkıntı olmuyor ama park haricinde de R ye aldığımda tık diye bir vuruntu oluyor :/ ?

Aradam baya uzun zaman gecmis ama hala sorun cozulmediyse R ye aldiginda gelen o ses motor alt kulakcigi ile ilgili, serviste ozellikle bu sekilde kontrol ettirin, sanzimanla ilgili degil sorun. Alt kulakcik 150 tl civariydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrvolkan

quote:

tskler bilgilendirme icin

dizel düsünüyorum artık insallah

Laguna nin yere en yakin noktasi 12cm, corolla 12,5 cm olmasi lazim. Koy yollarina gelecek bir arac degil laguna.

Eger duzenli bozuk araziye cikiyorsaniz benim gibi bir gun laguna3 2.0dci yi satip subaru forester a gecersiniz.

• forester iyi araba ama maddi yönden bu kez benim altım deger:)
  • Aracın altı bariz alçak. Köy yoluna gelecek araba değildir laguna
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrvolkan

forester iyi araba ama maddi yönden bu kez benim altım deger:)

Fiyatlari sececeginiz modele gore degismekle beraber laguna dan cok pahali degil gozunuz korkmasin
    Sadece su siralar piyasasi fazla yuksek, bircok marka gibi.

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.