Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (171. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
381.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anlıyorum tavsiyem 3m açık çektirin içerden farkında bile olmazsınız ön cam dahil yaptırın ama yoksa önden alıyor sıcağı
  • emre_ege21 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_ege21

Anlıyorum tavsiyem 3m açık çektirin içerden farkında bile olmazsınız ön cam dahil yaptırın ama yoksa önden alıyor sıcağı

Hocam aracınız çok güzel Allah kaza bela vermesin... Spoiler çok güzel durmuş ben de düşünüyorum Ankaradayım ... Nerede yaptırdınız öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: damla2004

quote:

Orijinalden alıntı: emre_ege21

Hocam aracınız çok güzel Allah kaza bela vermesin... Spoiler çok güzel durmuş ben de düşünüyorum Ankaradayım ... Nerede yaptırdınız öğrenebilir miyim?

Allah razı olsun hepimizi korusun, hepsi buradadan aldım.

http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-m-revolution-5-cm-universal-anatomik-bagaj-spoiler-17a015/productDetails.aspx?productId=otm17a015&categoryId=266032&SKU=OTM17A015

Bunuda parlak siyah folyoya kapladım genel olarak kendim yapıyorum zevkli oluyor.Totalde 25 liraya geldi ama aracın havası değişti.

Servisten orj spoyler istedim 600 istedi boya hariç dışarıda yok zaten bende çekinerek böyle bişey yaptım çok güzel durdu.

• Eyvallah abicim siparişi verdim.
  • Hayirli olsun cok iyi bir arac almissiniz.Gündüz içini detaylı olarak cekerseniz daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Hayirli olsun cok iyi bir arac almissiniz.Gündüz içini detaylı olarak cekerseniz daha iyi olur.

<!--ok-->

Yükledim bir kaç tanede buraya atıyım.

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi)

• damla2004 kullanıcısına yanıt
    http://m.ebay.com/itm?itemId=200865012947
    Ebay da da guzel bir spoiler var. Inceleyin isterseniz. Çok güzel.

• Teşekkür ederim...Siparişi verdim.. Bakalım p.tesi elime gecer... Paylaşırım fotoları...

• quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

laguna kullananlara bır sorum var pısada bu ozellkte(prıvılege) arabalar arasında en uygun fıyatlısı laguna gıbı geldı bana focus tıtanıym x ıle laguna prıvılege arasında kaldık, scenıc kullanıyoruz, boy 1.90 lagunada sıkısır mıyız bıde 40.000 tl cıvarı fıatlar bızı uzer mı laguna 2010 prıvılege alsak deneme sansımız olmadı?

Bende arabayi alali 2-3 ay oldu boyum 1.93 rahatta ediyorum bir probelem cikacagini zannetmem GT modeli gercekten guzel tavsiye ederim
  • Laguna 3 kullanan arkadaslar bilir diye soruyorum 2-3 ay once 1.5 dci GT laguna aldim fakat uzerindeki silecekler sanirim orjinal olculerinde degil. Orjinal olculerini bilen arkadaslarin yardimlarini beklemekteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanerski

Laguna 3 kullanan arkadaslar bilir diye soruyorum 2-3 ay once 1.5 dci GT laguna aldim fakat uzerindeki silecekler sanirim orjinal olculerinde degil. Orjinal olculerini bilen arkadaslarin yardimlarini beklemekteyim.

bi ara aşağı indiğimde bakayım ölçülerine. bir de neresinde yazar? benim de gt modeli.
  • quote:

http://www.aliexpress.com/item/WinCE-6-0-1GB-CPU-Car-DVD-GPS-For-Renault-Latitude-Laguna-3-support-car-factory/1651442682.html
    İndirime girmiş her an şeytana uyabilirim...

hocam bu daha uygun ancak sanırım bluetooth yok bunda...
    http://www.aliexpress.com/item/Car-Multimedia-DVD-IPOD-GPS-For-Renault-Laguna-III/734015762.html

pardon hocam no more available diyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nova730 -- 25 Ağustos 2014; 15:50:02 >

• nova730 kullanıcısına yanıt
    Abi satıcıyla görüştüm 2010 model öncesinde b.t. olmuyomuş.... Diğer özellikler çalışıyo... 1150 TL ye geliyo 100 TL de taktırma desek 1250 TL.... Nasıl olur bilemedim....
  • quote:

Abi satıcıyla görüştüm 2010 model öncesinde b.t. olmuyomuş.... Diğer özellikler çalışıyo... 1150 TL ye geliyo 100 TL de taktırma desek 1250 TL.... Nasıl olur bilemedim....

ekranın kenarlarına takılacak trimler fiyata dahil mi, onları dışardan mı almak gerekecek?
    aliexspress dekinde o trimleri de veriyor çünkü. bir de sizin verdiğiniz linkteki fiyatı 1780 mi yaptılar sonradan?
  • Kargo dahil 535 dolar... Bu hafta %5 indirim yaptılar

• Pardon abicim sen İstanbuldaki satıcıdan bahsediyosun... Gerçi o da Çinden aynı adamdan ithal ediyo muhtemelen...
  • evet ondan bahsediyordum, çinden 535 dolarlık ürün gelirken gümrük vs ile 600doları geçer. bu istanbuldaki adamların sanki fiyatı daha mı düşüktü? sonradan artırdılar galiba, ben mi yanlış hatırlıyorum

şu initial tampon ve far konusunda gelişme var mı? forumda birisi yazmıştı ama kim olduğunu bulamadım... eğer birebir sök tak oluyorsa benim tamponu da değiştirebilirim.

fark bariz ortada...
     +Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) +Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi)

• nova730 kullanıcısına yanıt
    Herşey dahil 535 USD ... Kamera da dahil ... İstanbuldaki 1350 TL ye düşmüştü... Şu an yine artmış... O da bence aynı yerden sipariş veriyo 1100 TL ye malediyo kaça satarsa artık...
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.