Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (164. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
381.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam, aynen dedigin gibi Lagunana keyifle agiz tadiyla binmen dileklerimle...

Bu ara bu guzelim araclarin bakimlarini ihmal etmeyin, basit ufak tefek seyler bile olsa 3 5 neyse eksik etmeyin esirgemeyin ki; o ufak tefek arizalar, sesler vs vs zamaninda ciddiye alinip sorun cozulmez ise onlar birlesip Lagunanin sahibine binmeye basliyorlar ki dusman basina
  • Teşekkür ederim abicim... Aynı dilekler benden de tüm arkadaşlara...
  • damla2004 kullanıcısına yanıt
    Sadece geri degil ileri vitese takarkende viteste sarsinti olabilir. Eger aracinizi park ettiginiz yer egimli ise ve aracinizin el freni cok iyi tutmuyorsa, P ye aldiginiz aracinizin yukunun bir kismi sanzumana biniyor. Buda araci calistirip P veya R ye alirken sarsintilara neden olur. Balataniz eskimistir, yenileyin yada aracinizin elektronik freninin otomatik kilitlemesine mudahele edin. Araci stop etmeden once frene pedalina basin iyice. sonra parka alin ve stop edin. El freni otomatik kilitledikten sonra fren pedalindan ayaginizi cekin. buda bir yol...
  • Teşekkür ederim abicim ... Daha önce de bahsetmiştim şehir dışı planımız hala var ... Olmaz ise sabah 09:00 da görgülü deyim....
  • Bu da bizim fakir...
     +Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) +Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi)

• quote:

Orijinalden alıntı: damla2004

Teşekkür ederim abicim ... Daha önce de bahsetmiştim şehir dışı planımız hala var ... Olmaz ise sabah 09:00 da görgülü deyim....

oglen orada olabilecegim..
  • Merhaba benim aracta enjektor kontrol ettirin yazisi cikti yine bi kac kez ust uste, sonra sondu fakat simdide hararet dusuyor kafayi yiycem, yarin goturucem araci ama cozebilirler mi bilmiyorum. Var mi fikri olan? Arac 1.5 dci bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömer abi simdi okudum mesajı ben de gorguluye gelmis bulundum... Arıyirum seni ulasamıhorum... Kısmet...

• quote:

Bu da bizim fakir...
     +Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) +Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi)

aracinizin masallahi var, iyi gunlerde kullanin.

• Teşekkür ederim..Bugün ömer abiyle bulusayım drken bizim kronik sorun kapı çatırdaması ve kapı kolları soyulması işini hallettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yaptırdım aracı, müşir bozulmuş, fren müşiride arıza verdi, onuda değiştik,

• Arkadaşlar bizim araçlarda bluetooth var mı? İnceledim biraz bulamadım.

• Bunlar
     +Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) +Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) +Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi)

• quote:

Bunlar
     +Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) +Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) +Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi)

Kapi kolu gergisi takirti sesi bende sofor kapisinda var. resimdeki parcayi sokmek icin kapi ic dosemeyi soktunuz degil mi ? keske onlarida da fotoraflasaydin :)

• Abi o dediğini usta önümde yaptı ama ben cesaret edemem... Kapı iç dosemesi sokuldu ve yapıskanlı biyer var ora da kavlatıldı. Sadece sokmeye o para verilir. Tornada 3 parca yaptı 1 i princ 2si plastik. Sonra da parcaları birlestirip monte etti. 60 tl 1-2 saat sürdü.

• quote:

Abi o dediğini usta önümde yaptı ama ben cesaret edemem... Kapı iç dosemesi sokuldu ve yapıskanlı biyer var ora da kavlatıldı. Sadece sokmeye o para verilir. Tornada 3 parca yaptı 1 i princ 2si plastik. Sonra da parcaları birlestirip monte etti. 60 tl 1-2 saat sürdü.

orjinali ne kadarki ? iyi ustaymis sanatkarmis...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kastore

Bende yaptırdım aracı, müşir bozulmuş, fren müşiride arıza verdi, onuda değiştik,

enjektör problemi de çözüldü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiji@ytu

quote:

Bende yaptırdım aracı, müşir bozulmuş, fren müşiride arıza verdi, onuda değiştik,

Enjektör problemi aracın biçok hatasından dolayı verebiliyormuş, sıcaklık müşiri ve ona bağlı bi parça daha bende uzun süredir arızalı imiş, şu an bişey yakmadı 2 gündür, umarım başka bişey yoktur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fiji@ytu

quote:

Enjektör problemi aracın biçok hatasından dolayı verebiliyormuş, sıcaklık müşiri ve ona bağlı bi parça daha bende uzun süredir arızalı imiş, şu an bişey yakmadı 2 gündür, umarım başka bişey yoktur.

aman çıkmasın bi daha karşına.

ben yazılımla çözdüm 400 tl ye maloldo bu enjektör belası @Kastore:

• damla2004 kullanıcısına yanıt
    Benim aracın kapı kolları soyulacak veya aşınacak bir malzeme değil. füme renkli ve mika tarzı sert. çok kaliteli bir kaplama. senin 3. fotoğraftaki kapı açma kolunun koyu renkli bir malzemesi.
    kapı gergisi sesi benim soför kapısında da var. servis 140 tl ye değiştiririz dedi. ben çok önemsemedim.
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.