Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (163. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
381.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aklinda olsun Ankara'dasin, eski yetkili servis uzunsozun cotech i de Fazli usta istanbul yolu uzerindeki A-City yan sokaginda dukkan acti... Lag II min herseyini o yapmisti... Gercekten iyi durust bir ustadir...
  • Eyvallah abicim ... Önce bugünü kazasız belasız atlatayım da:)
  • Memduh usta prinse 3000 tl dedi farklı bir enjektör söyledi ismi aklımda değil... İvedik prins servisi de 2800 TL söyledi.
  • Keyn enjektör şimdi hatırladım. 600.000 km gidiyormuş. Prins enjektör 200-250 km dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damla2004

Değerler mükemmel... Yol bilgisayarı lpg de tutuyor mu?

LGG takılan araçta tüketimle ilgili yol bilgisayarı verileri kesinlikle doğru göstermiyor. Orijinal LPG'li araçlarda da durum aynısı. Yani yol

bilgisayarı benzin ya da dizele göre ayarlanmış. Şu ana kadar LPG'ye göre ayarlanan yol bilgisayarı duymadım.
  • Benim laguna 1 rxt ve laguna 2 2003 modellerde tam birebir tutuyordu. Laguna 2 turboda ise % 10 eksik gösteriyordu...
  • quote:

Keyn enjektör şimdi hatırladım. 600.000 km gidiyormuş. Prins enjektör 200-250 km dedi.

Iste bu yuzden her zaman soylerim ben ustanin zeki cevik vede ahlaklisini severim. Her prins Prins degildir... Maalesef dedigin dogru bu fiyat farki yuzunden Prins kendi bacagina sikiyor. Kesinle keine taktir. 200 300 dusunme, tabiki bu benim fikrim sonucta son sozu cuzdanin ve aklin soyliyecek ama dedigim gibi benim lag2 deki prins 100,000 km yi gecti tesisat kablo sorunu haricinde tik yok maasaallah...

Ucuz etin yahnisi olmaz hep derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 7 Temmuz 2014; 13:44:42 >
  • quote:

Benim laguna 1 rxt ve laguna 2 2003 modellerde tam birebir tutuyordu. Laguna 2 turboda ise % 10 eksik gösteriyordu...

Kesin olcum yapmadim ama genel kural su: ( dedikodu yada sehir efsanesi her neyse ) %10 15 eksik gosterir derler... Hava sicakligi gaz kalitesi surus modu vs vs havadaki nem bile etkiler gaz tuketimini...
  • Daladan dala atlıyorum ama heyecan da var lagunama da kavuşamadım parça hala gelmedi. Spoiler güzel durur gibi bizim araçlarda...
  • Ömer Abi Ankaraya ne zaman geliyorsun 7-8 demiştin. Ben DHMİ Genel Müd. Deyim Konya Yolu üzeri beklerim misafirim olursun...
  • quote:

Ömer Abi Ankaraya ne zaman geliyorsun 7-8 demiştin. Ben DHMİ Genel Müd. Deyim Konya Yolu üzeri beklerim misafirim olursun...

Bu cumartesi insaallah sabah erkenden Ankaradayim.
  • Yapma abi haftasonu şehirdışı planımız var.... Yine de belli olmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yapma abi haftasonu şehirdışı planımız var.... Yine de belli olmaz...

Su lagunalarimizi yanyana koyamamiz lazim ve bir hatira fotografi cekmemiz lazim

Kimbilir belki Lag3 GT V6 3.0 Coupe de bize katilir degilmi doktorcugum
  • Arkadaşlar aracın yakıt pompası değişince arıza çözüldü saat gibi oldu maşallah... tampon için ustaya bıraktım yarın alıyorum kısmetse...
  • damla2004 kullanıcısına yanıt
    insaallah baska sorun cikmaz da agiz tadiyla kazasiz belasiz binersin su araca... 2. el her zaman riskli ve kumar... Kaca patladi ?
  • İnşallah abicim... 800 tl malzeme 100 tl işçilik 50 tl tekrar çekici parası 1000 civarı işte.... Hayırlısı bakalım....
  • Tampon kırıktı ... Tanıdık usta söktü yaptı ... Birde sağda solda pasta cilalık işler vardı onları yaptı 200 TL tuttu... LPG işi de tamam ... artık İnşallah binecez LAGUNA mıza....:)))
  • quote:

Tampon kırıktı ... Tanıdık usta söktü yaptı ... Birde sağda solda pasta cilalık işler vardı onları yaptı 200 TL tuttu... LPG işi de tamam ... artık İnşallah binecez LAGUNA mıza....:)))

Yarin Cumartesi Sabah erkenden gorgulu kardeslerdeyim oglene kadar oralarda olacagim. Gorusmek dilegiyle

Varsa tanimadigim veya unuttugum diger Ankaralilari yada Anakarada yasayan Lagunacilari bekleriz, 1, 2, 3, 4, GT V6 3.0 vs. vs. bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 11 Temmuz 2014; 8:34:23 >
  • Bizim araçlarda geri vites geçişleri biraz sarsıntılı mı ? Yoksa benim araçta mı sorun var...
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.