Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (146. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
381.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bu fotolari instagramda gorup begenmistim, demek sende burdaymissin. Anladigim kadariyla sende arka sis farlarini cift hale getirmissin benim gibi. Guzel olmus. Ruzgarlik var gibi goruyorum, yakindan fotosunu cekip koyabilir misin rica etsem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ohayyam kullanıcısına yanıt
    1.5 Dynamique Gt dir herhalde. Yada 2.0 dci dynamique gt. gt farkı Vites topuzu, pedal ve tampondaki farklılık. 2.0T versiyonu yok bildiğim kadarıyla. Ama bu araçta çift egzost var. Böyle bir araç daha görmüştüm. o da 1.5 dci olmasına rağmen çift egzos ve spoiler vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laguna 2.0 T -- 17 Mart 2014; 15:47:19 >
  • ohayyam kullanıcısına yanıt
    Benim ki 1.5 dci ama ruhsattan işli GT paket. Malesef yurt dışında olan bir çok özellik Türkiye gönderilenlerinde yok misal dediğiniz 4wd olayı. 4teker dönüş malesef yok sonra kafalıklarda GT dikişli kafalıklar yok vs vs...

Aracın üzerinde ki uygulamalar..

Araç alındığı ay mat füme kaplandı
    Alt üst komple m-tek 8000calvin xenon
    Çift egsoz uygulaması
    Arka sislerin ikiside aktif
    3.5 cm H&R marka yay
    Chip yazılım
    Bagaj üstü ince spoiler

Kendi üzerinde GT oluşundan tamponu, navisi, vites topuzları vs vs hepsi vardı eklediklerim bu.

2 hafta sonra Allah izin verirse 18'' Vossen cv5 jant sipariş verdim mat füme olanından takılacaktır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurar

Ben bu fotolari instagramda gorup begenmistim, demek sende burdaymissin. Anladigim kadariyla sende arka sis farlarini cift hale getirmissin benim gibi. Guzel olmus. Ruzgarlik var gibi goruyorum, yakindan fotosunu cekip koyabilir misin rica etsem?

Aynen bagaj üstü İnce spoiler mevcuttur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laguna 2.0 T

1.5 Dynamique Gt dir herhalde. Yada 2.0 dci dynamique gt. gt farkı Vites topuzu, pedal ve tampondaki farklılık. 2.0T versiyonu yok bildiğim kadarıyla. Ama bu araçta çift egzost var. Böyle bir araç daha görmüştüm. o da 1.5 dci olmasına rağmen çift egzos ve spoiler vardı.

Aynen 1.5 dci GT opsiyonelleride mevcuttur navigasyon artı cam tavan.
  • Bu jantı sipariş verdim nasıl düşünüyorsunuz?2 hafta içinde takıcam Allah izin verirse.

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fedonov

Aktif bir Laguna 3 grubu görmek ne kadar güzel

Buda benim aracım 2010 Model Laguna GT...

Sevgi ve saygılarımla...

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) +Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi)

aracınız gerçekten mükemmel görünüyor. gördüğüm en güzel laguna diyebilirim.

• quote:

Benim ki 1.5 dci ama ruhsattan işli GT paket. Malesef yurt dışında olan bir çok özellik Türkiye gönderilenlerinde yok misal dediğiniz 4wd olayı. 4teker dönüş malesef yok sonra kafalıklarda GT dikişli kafalıklar yok vs vs...

Aracın üzerinde ki uygulamalar..

Araç alındığı ay mat füme kaplandı
    Alt üst komple m-tek 8000calvin xenon
    Çift egsoz uygulaması
    Arka sislerin ikiside aktif
    3.5 cm H&R marka yay
    Chip yazılım
    Bagaj üstü ince spoiler

Kendi üzerinde GT oluşundan tamponu, navisi, vites topuzları vs vs hepsi vardı eklediklerim bu.

2 hafta sonra Allah izin verirse 18'' Vossen cv5 jant sipariş verdim mat füme olanından takılacaktır :)

cift egzost uygulamasini nasil yaptirdin ? Arka susturucu ile arka alt tampon filan dami degistirdin yoksa ;) Yani 2.0 DCI mi yoksa 2.0 T gibi mi oldu ?

Yada usta mahareti mevcut susturucuya boru ilavesi tamponda revize kesme bicme gibi mi?

Iyi masraf yapmissindir ama deger bu Lagunalara...

Kazasiz belasiz keyifli surusler...

• Benim ki direk 2.0 dizelin son susturucu takıldı orjinal den çift kafa çıkışlı oldu kaynak yada delip ek takma durumu yok üstünde ki sokuldu o takıldı sadece 2.0 kafalar ufak geldi ben bir boy büyüğü nü taktırdım. Vossen cv5 mat füme jant siparis verildi 2 hafta sonra elimde inşallah :) Düşünceleriniz içinde teşekkür dediğiniz gibi benim içinde laguna candir değiyor piyasada bilindik standart modifiyeli araçlara göre çok özel bir araç .

• quote:

Benim ki direk 2.0 dizelin son susturucu takıldı orjinal den çift kafa çıkışlı oldu kaynak yada delip ek takma durumu yok üstünde ki sokuldu o takıldı sadece 2.0 kafalar ufak geldi ben bir boy büyüğü nü taktırdım. Vossen cv5 mat füme jant siparis verildi 2 hafta sonra elimde inşallah :) Düşünceleriniz içinde teşekkür dediğiniz gibi benim içinde laguna candir değiyor piyasada bilindik standart modifiyeli araçlara göre çok özel bir araç .

Chip ne yaptirdin ne oldu ? Kaca nerede yaptirdin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

quote:

Benim ki direk 2.0 dizelin son susturucu takıldı orjinal den çift kafa çıkışlı oldu kaynak yada delip ek takma durumu yok üstünde ki sokuldu o takıldı sadece 2.0 kafalar ufak geldi ben bir boy büyüğü nü taktırdım. Vossen cv5 mat füme jant siparis verildi 2 hafta sonra elimde inşallah :) Düşünceleriniz içinde teşekkür dediğiniz gibi benim içinde laguna candir değiyor piyasada bilindik standart modifiyeli araçlara göre çok özel bir araç .

Chip ne yaptirdin ne oldu ? Kaca nerede yaptirdin ?

Maslak chip tuning de yaptırdım 139 ps oldu. Öncesi sonrası olarak kagitta alabiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: melangee

quote:

Aktif bir Laguna 3 grubu görmek ne kadar güzel

Buda benim aracım 2010 Model Laguna GT...

Sevgi ve saygılarımla...

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) +Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi)

aracınız gerçekten mükemmel görünüyor. gördüğüm en güzel laguna diyebilirim.

Çok teşekkür ederim. En kaliteli ürünleri olması gerektiği gibi takarak bu hale geldi Pinokyo :) 2 hafta sonrada vossen cv5 18 inç mar füme jant takılıyor. Oda büyük ihtimal son aksesuar olucak.

• Ilandaki araca bakar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laguna 2.0 T -- 2 Nisan 2014; 14:07:01 >
  • Laguna 2.0 T L kullanıcısına yanıt
    2012 de initiale laguna 3 Turkiyeye gelmemisti diye hatırlıyorum. Bu araba paralel ithal olmasın, garanti ve vergi sorunu yoksa alınabilir bence.
  • arkadaşlar navigasyonu güncelleyebilen oldu mu?
  • seaportr S kullanıcısına yanıt
    araca bugün baktım. benim araçtan 1-2 farkı var. bose müzik sistemi, ön park sensörü ve koltuklar farklı. aslında bizim executive ile aynı özelliklerde. fark olarak ön park sensörü var. Ama genel görüntü farklı. ön farlar daha değişik benimkinden.
    araçda siren takılıymış. muhtemelen bakanlıkta felan kullanılmış. özel olarak getirtilmiş olabilir. fotograflarda direksiyonun solunda, esp düğmesinin sağında kırmızı bir düğme var. onu sokmüşler. siren lambalarını o kumanda ediyormuş.
  • seaportr S kullanıcısına yanıt
    ben babamin aracininkini guncelledim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunus88 Y kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaptın? Renaultun tom tom ile olan sözleşmesi bitmis. Tomtom destek vermiyor.

• Laguna 2.0 T L kullanıcısına yanıt
    Ben tomtom un programini indirip yapmistim son durum ne bilmiyorum

• yunus88 Y kullanıcısına yanıt
    ben güncel bir harita bulamadım ama tomtom player ı kurdum. video ve müzik dinlenebiliyor şuanda.
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.