Bildirim
+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (145. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Laguna 3 alan neden pişman ? 3 hem iç hemde dış olarak 2 den daha iyi değilmi ? birde 1.5 dci olursa tadından yenmez -
quote:
Orijinalden alıntı: xmxksk
Laguna 3 alan neden pişman ? 3 hem iç hemde dış olarak 2 den daha iyi değilmi ? birde 1.5 dci olursa tadından yenmez
ozetle : Omer Hayyam'in dedigi gibi " Dunya dedigin bir bakisimizdir bizim" yani nasil istersek oyle gorururuz, lakin gorduklerimizin ne kadar gercek olduklarini sorgulamamiz gerekir
Laguna 3 hem dis hem ic olarak Laguna 2 den iyi gibi gorunuyor ama neye gore iyi ve nesi iyi ??? . Cogu Laguna 3 un disinin gorunumunu sevmez. Hatta ben bile imkanim olsada Laguna 2 Faz 1 onu ile Laguna 2 faz 2 arkasini Laguna 3 ume yaptirabilsem ve ortaya cikacak araba benim icin tadindan yenmez olur :))) Bakiniz forumda resimleri olan sattigim Laguna 2 . Arka stoplarina faz 2 stoplari taktirip laguna 2 mi faz 2.5 yapmistim kendime gore :)))
1.5dci ye katilmiyorum hala 2.0T ve Prins derim
Bunlarda benim Lagunaya bakisim ve sorgularim sonucu inandiklarim...
-
2009 Laguna 1.5 Dci Privilege 140.000 km de araç almayı planlıyorum.
Focus 2010 1.6 TDCI den sonra kısmetse bu aracı kullanacağım.
Sizce km yüksek mi? Deri koltuk ve ısıtmanın dezavantajı var mı? Sıcak ve nemli bir bölgede yaşıyorum.
Sunroof sorun çıkartıyor mu?
Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.. -
Laguna da hangi donanımın yüksek olduğunu anlayamadım.
Privilege mi Executive mi?
Araçların bazılarında navigasyon var, özellikle Dinamique lerde. Biraz karmaşık gibi.
Bir de 2011 Laguna 1.5 Dci Executive donanımlı araçların kasko değeri sigorta listelerinde yok!!! -
en üst donanım executive dir.
ancak sunroof hepsinde standart olmuyor. Bazı executivelerde sunroof yok.
ama navigasyon tüm executivelerde var.
koltuk ısıtma ve deri koltugun bir dezavantajı olmaz avantajı olur.
sunroof da benim aracım 2010 bir problemi yok.
140 bin motor aracın kullanım ve bakım durumuna baglı. bence alınabilir.
dynamic ile privilige döşeme renkleri ve direksiyon renkleri farklı
privilige bej dynamic siyah oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: mng
en üst donanım executive dir.
ancak sunroof hepsinde standart olmuyor. Bazı executivelerde sunroof yok.
ama navigasyon tüm executivelerde var.
koltuk ısıtma ve deri koltugun bir dezavantajı olmaz avantajı olur.
sunroof da benim aracım 2010 bir problemi yok.
140 bin motor aracın kullanım ve bakım durumuna baglı. bence alınabilir.
dynamic ile privilige döşeme renkleri ve direksiyon renkleri farklı
privilige bej dynamic siyah oluyor.
Mng cevabınız için teşekkürler.
2009 Privilige Deri+Sunroof+BP+PP
Araçta far yıkama da var. Bu zenon olduğu anlamına mı geliyor?
Deri döşeme ve direksiyonun yıpranma durumu siyahlara göre daha mı fazla acaba? -
Merhaba arkadaşlar,
Benim araç 2008 2.0T dynamic kasko yenileyeceğim, %30 indirimle en ucuz 1610 tl çıkıyor, normal midir, sizin fiyatlar nasıl acaba?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ___Murat___
Merhaba arkadaşlar,
Benim araç 2008 2.0T dynamic kasko yenileyeceğim, %30 indirimle en ucuz 1610 tl çıkıyor, normal midir, sizin fiyatlar nasıl acaba?
Laguna 1 forumunda PamirSaros nikli arkadasla gorusebilirsin. Selamimi soyle yardimci olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: ohayyam
quote:
Orijinalden alıntı: ___Murat___
Merhaba arkadaşlar,
Laguna 1 forumunda PamirSaros nikli arkadasla gorusebilirsin. Selamimi soyle yardimci olur.
pamir abi yardımcı olur -
Business Paket + Premium Paket yani. O yılın en fullu. Bende de aynısından var. Çok memnunum.
Virajda dönen hareketli Bi-Xenon otomatik yükseklik sensörlü farlar var.
Ayrıca arabadan uzaklasinca kendini kitleyip aynaları otomatik kapatma özelliği vs de var.
Renk olarak da vites topuzunun renginin atması dışında en ufak problemim olmadı Allah'a şükür. Ayrıca siyah deri o yılda ben hiç görmedim. yarı deri var. zaten bej deriyi carpex in spreyiyle silip sonax in deri sütünü uygulayınca ilk günkü gibi oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: sonurar
Business Paket + Premium Paket yani. O yılın en fullu. Bende de aynısından var. Çok memnunum.
Virajda dönen hareketli Bi-Xenon otomatik yükseklik sensörlü farlar var.
Ayrıca arabadan uzaklasinca kendini kitleyip aynaları otomatik kapatma özelliği vs de var.
Renk olarak da vites topuzunun renginin atması dışında en ufak problemim olmadı Allah'a şükür. Ayrıca siyah deri o yılda ben hiç görmedim. yarı deri var. zaten bej deriyi carpex in spreyiyle silip sonax in deri sütünü uygulayınca ilk günkü gibi oluyor
Bu urunler Alacantara da da ise yarar mi ? -
Alacantra dan kastin su yari deri ortasi kumas olan koltuk mu? Eger oyleyse kumas yuzey icin turtlewax in kendinden fircali kumas hali spreyini tavsiye ederim. Ama tam deri icin dediklerim sanirim en iyisi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sonurar
Alacantra dan kastin su yari deri ortasi kumas olan koltuk mu? Eger oyleyse kumas yuzey icin turtlewax in kendinden fircali kumas hali spreyini tavsiye ederim. Ama tam deri icin dediklerim sanirim en iyisi..
Yari deri kismi dogruda ortasi kumas degil alacantra denilen suet vari bir sey... -
evet evet aynen.. dedigim urunleri deneyebilirsin.. bauhaus dan aldim ben.. -
businesli premium paket li araçlarda yarı deri değil tam deri koltuklar mevcuttur... sizin araçta business paketi yok sanırım. çünkü bu paketle tam deri koltuk+elektrikli ve ısıtmalı koltuk+yan hava yastıkları eklenmiştir..
premium paketle de atermik ön cam+yan arka camlarda güneşlik perdelik+ilave sis farı ki bu türkiyede yok sanırım+xenon far ve far yıkama eklenmiştir. -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fedonov
Aktif bir Laguna 3 grubu görmek ne kadar güzel
Buda benim aracım 2010 Model Laguna GT...
Sevgi ve saygılarımla...
Masaallah guze; araba kazasiz belasiz keyifli surusler...
Ancak GT dedin de tuylerim diken diken oldu, yaralarimi destin yine :((( Aracinin gercekten GT olduguna eminmisin ? Bildigim kadariyla GT ler stock 205 HP ve arka tekerlekleride donuyor mu? diye soracagim anlamsiz olacak direksiyonu cevirince donuyor mu demeliyim
Kasintim devam ediyor birde V6 3.0 olacak ki ahh ahhh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 15 Mart 2014; 2:09:25 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X