Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (141. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
381.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sonurar

kumhoyu herkes cok ovuyor. bir yakinim land rover'ina "kumho kis lastigi" almisti, karda cikamadigi yerin olmadigini soyluyordu.
    bu arada bende michelin primacy 3 var. yeni olmayan asfaltlarda gaza kokledigimde (araba kendisini 2 vites kuculttugunde) patinaja girmeye calisiyor, asr devreye giriyor ve gucu kesiyor. bu sebepten lastik iyi degil mi acaba sorusu aklima geliyor ama bilemiyorum..

yok lastikten degil o benim petlaslarda oyle gaza biraz fazla dokundunmu her turlu isik yaniyor :) Sorun lastiklerde degil motor gucu fazla geliyor :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 20 Kasım 2013; 13:49:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEPHAISTOS

quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

Ozetle soyle dusunuyorum: Laguna III u ilk aldigimda Laguna 2 nin uzerine mercedes gibi gelmisti ... Aman Allahim sevmedigim Fransizlar araba gibiaraba yapmislar hemde ucuza diye sevinmistim ama zamanla alisiyorsun bildigin Laguna iste. Sert suspansiyon ama cok iyi yol kavrayis vede 170 hp. haricinde yok aslinda birbirinden farklari. Hatta 140 HP lik laguna 2 mi arasira kullaniyorum onun surus keyfi bir baska guzel. daha oturakli. 140 HP ne kadar koklesende kivrak degil oturakli araba hissi veriyor. Ama 170 HP lik Laguna 3 cok kivrak daha dinamik daha atilgan... iste biri orta yas diger genc LAGUNA iste

Ağam Laguna II ye sataşmayalım lütfen takarım bak peşime anca tozumu gorursun :)

Haşa Agam ne kapışması sataşması

• Dün yağ değişimi yaptım. Bizim araçlar için avrupadaki castrol siteleri edge 5w-40 tavsiye ediyor. Türkiyedeki castrol edge turbo diesel 5w-40 tavsiye ediyordu.
    Birşey farkettim. castrol yağın üretin yılına göre bizim araca uygunluğu değişiyor. 2011 yılı üretimlerde turbo diesel olan uygunken, yeni yağlarda normal 5w-40 uygun.
    önemli olan yağın üzerinde RN0710 kodunu görmek. Bu kod var ise güvenle kullanabilirsiniz.
    En ucuz 80 Tl ye buldum. 2 tane aldım. Filtrelerde 40 tl tuttu. 200 liraya mal oldu. (yağ, hava filtresi, yağ filtresi, polen filtresi ve işçilik )
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOCAOĞLU

arkadaşlar hemen bir soru sorayım cam suyunu laguna ıı deki gibi püskürtme olarak değilde cama suyu fıskiye şeklinde püskürtür laguna ıı lerin cam suyu memesi uyarmı acaba alıp taksak opelde washer jet diye geçiyordu bu parça anlatmak isteğimi linke bakarsanız daha iyi anlarsınız arkadaşlarhttp://www.diagnostics.org.uk/how-to/astra-h-insignia-washer-jets/

arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan varmı kimseden ses çıkmadıda

• Su püskürtmede hiç problem olmadı bu forumda. O yüzden bilgi olmayabilir.
    Bu arada 73 model tx yok. 87 den sonra çıktı. Torostan onceki son rn12.
    73 ts ve tl var. Ts devir saatli olan. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laguna 2.0 T

Su püskürtmede hiç problem olmadı bu forumda. O yüzden bilgi olmayabilir.
    Bu arada 73 model tx yok. 87 den sonra çıktı. Torostan onceki son rn12.
    73 ts ve tl var. Ts devir saatli olan. :)

ts yaptım dostum üstünden uzun süre geçtiğinden hatırlayadım ruhsatın fotokopisinden baktım :)su püskürtmede bendede sıkıntı yok sadece sprey şeklinde püskürtürse daha iyi olur diye düşündüm
  • arkadaşlar bizim araçların arka kapı kenarında aydınlatma yokmu yada var benimkimi yanmıyor Laguna ıı var dı diye hatırlıyorumda
  • Arka kapının içindeki kirmizi lamba, ön kapidaki gibi yanmiyor.

• quote:

arkadaşlar bizim araçların arka kapı kenarında aydınlatma yokmu yada var benimkimi yanmıyor Laguna ıı var dı diye hatırlıyorumda

Hocam lag 3de bazı şeyleri kırpmışlar su fıskiyesi lag 2de daha güzeldi sprey şeklinde püskürtüyordu, arka kapı ve ön koltukaltı aydınlatmaları da vardı

• quote:

Arka kapının içindeki kirmizi lamba, ön kapidaki gibi yanmiyor.

söktüm bugün lamba yokki arka kapının olduğu yerde sadece reflektör görevi görüyor tesisatı varsa alıp takacagım 32 tl tane fiyatı serviste
  • ön kapılar yanıyor.
  • quote:

ön kapılar yanıyor.

arkalarda tesisat varmı acaba söküp bakan varmı ben bu Renault u anlamış değilim bir önceki kasaya koyarken bier üst kasada neden çalar acaba
    forum çok hareketsiz arkadaşlar Laguna ıı formu daha canlı idi
  • quote:

quote:

ön kapılar yanıyor.

arkalarda tesisat varmı acaba söküp bakan varmı ben bu Renault u anlamış değilim bir önceki kasaya koyarken bier üst kasada neden çalar acaba
    forum çok hareketsiz arkadaşlar Laguna ıı formu daha canlı idi

Eee araclarda sorun yok cok sukur , forumda yok :)
  • aman aman sorun olmasin. Allah'a şükür sorunsuz arabalara biniyoruz. Laguna I varken forumu takip edemiyordum 2 gun girmeyim 5 sayfa ilerlemiş oluyordu.
  • Son yakıt tüketimim: 61lt=255TL (PO eurodizel, indirmli) = 1219km. işe giderken 6 tane radardan geçiyorum, 170 bg i ne yapayım? :)
  • redlord kullanıcısına yanıt
    Bizimde tek sıkıntımız o. Radara girincede kıvırma şansımız yok. 200 lerle giriliyor.

• selam lagunacı beyler:bir seçim yapmak istiyorum.almak istediğim arabalardan biri de laguna 2.0 dci 2010 model ve üstü privilage yada executive paket.lakin executive fazla yok.benim sorularım var eğer müsait olupta cevaplamak isteyen/ler varsa müteşekkir olurum:

1: iki paket arasındaki en önemli farklar nelerdir?
    2: motoru ve şanzımanı uyumlumudur..yakıtı alfa romeo 159 dan fazlamıdır..
    3:yol tutuşu nasıldır..hızlan ma durma performansı nasıldır..
    4: bakımı maliyetlimidir.yedek parça vs..
    5:kronik bir sorunu varmıdır
    6:alırken mutlaka şuralarına baktır diyeceğiniz birşeyler varmı
    7:100 bini geçmiş bir araç bana sorun çıkarırmı eğer servis bakımlı ise..
    8: artık laguna serisi araç ürütilmeyip yerine latitude mi çıktı..
    9: en fazla ne kadar eder..temiz bir laguna 2010 ve üstü..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redlord

Son yakıt tüketimim: 61lt=255TL (PO eurodizel, indirmli) = 1219km. işe giderken 6 tane radardan geçiyorum, 170 bg i ne yapayım? :)

Doktorum 170 beygir anlatilamaz ancak yasanir ... Yazdiklarimi kendim sansurledim...) Allah cumlemize bol beygirli arabalar ve kazasiz belasiz surusler nasib etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 2 Aralık 2013; 12:45:09 >
  • Akrep-Ateş A kullanıcısına yanıt
    1)asagidaki linkler ve pdf ler sana farklari anlatabilir.
    http://www.yenilaguna.com/
    http://www.yenilaguna.com/ebrochure.pdf

2)ben 2,0 turbo benzin kullanicisiyim sahane bir motor sanziman uyumu var. dizelinde iyi oldugunu dusunuyorum. alfa 159un yakitini bilmedigim icin yorum yapamicam.
    3)iyi yumusak bir lastik kullaniyorsan ve lastik havalarin kapida belirtildigi gibiyse lagunanin yoldan cikmasi cok cok cok cok zor bir ihtimal. esp ve asr nin devreye girme zamanlari cok iyi.
    4)yedek parcasi bakimi elbette bir megane gibi degildir ama opel gibi de anlamsiz paralar vermezsin.
    5)bir sure sonra sol on kapinin burcundan kaynakli gicirdamasi disinda ortak bir sorunumuz olmadi galiba :)
    6)motorun yorgun olmamasi disinda baktir diyebilecegim bisi sanirim yok. sanziman tam otomatik tiptronik oldugu icin omurluk veya 300-400bin km lik oldugu soyleniyor.
    7)dizel baktigin icin 100bin km ustu bakimlari zamaninda yapilmadiysa (yag, filitre vs.) yorulmaya baslamis olabilir.
    8)laguna makyajli bir sekilde fransa ve baska ulkelerde uretilmeye devam ediyor ama turkiyede onun yerini latitude aldi. martta makyajli seriinin yeniden turkiyeye gelecegi soyleniyor ama sehir efsanesi olabilir.
    9)fiyat 47-57 arasi oynayabilir kilometre ve donanima gore

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurar

1)asagidaki linkler ve pdf ler sana farklari anlatabilir.
    http://www.yenilaguna.com/
    http://www.yenilaguna.com/ebrochure.pdf
    https://www.dropbox.com/s/m80wqyzps4l3qce/Laguna.pdf

2)ben 2,0 turbo benzin kullanicisiyim sahane bir motor sanziman uyumu var. dizelinde iyi oldugunu dusunuyorum. alfa 159un yakitini bilmedigim icin yorum yapamicam.
    3)iyi yumusak bir lastik kullaniyorsan ve lastik havalarin kapida belirtildigi gibiyse lagunanin yoldan cikmasi cok cok cok cok zor bir ihtimal. esp ve asr nin devreye girme zamanlari cok iyi.
    4)yedek parcasi bakimi elbette bir megane gibi degildir ama opel gibi de anlamsiz paralar vermezsin.
    5)bir sure sonra sol on kapinin burcundan kaynakli gicirdamasi disinda ortak bir sorunumuz olmadi galiba :)
    6)motorun yorgun olmamasi disinda baktir diyebilecegim bisi sanirim yok. sanziman tam otomatik tiptronik oldugu icin omurluk veya 300-400bin km lik oldugu soyleniyor.
    7)dizel baktigin icin 100bin km ustu bakimlari zamaninda yapilmadiysa (yag, filitre vs.) yorulmaya baslamis olabilir.
    8)laguna makyajli bir sekilde fransa ve baska ulkelerde uretilmeye devam ediyor ama turkiyede onun yerini latitude aldi. martta makyajli seriinin yeniden turkiyeye gelecegi soyleniyor ama sehir efsanesi olabilir.
    9)fiyat 47-57 arasi oynayabilir kilometre ve donanima gore

Teşekkür ederim hızlı yanıtınız için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.