Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (142. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
381.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda egzoz değiştiren var mı hiç? sonuçta arabalar aşağı yukarı 3-4 yaşında.. artık eli kulaginda olabilir mi ki? yada diger arabalardan daha mi uzun omurlu acaba? bilgisi olan?
  • 107 Bİn km. 2009 model.

Egzoz değişimi hiç yapılmadı. Ne zaman olur onu da bilmiyorum.
  • Aydoğan* kullanıcısına yanıt
    evet kilometre de yıl da aynı.. bu sabah aklima geldi biraz gurultulu gibi gelince araba.. hava -5 lerde oldugu icin belki bi turlu isinamadigindan farkli gelmis de olabilir sesi..
  • arkadaşlar silecek değiştiren var mı çok ses yapıyor benim silecekler sileceğin tamamını değilde sadece lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum olurmu acaba
  • KOCAOĞLU K kullanıcısına yanıt
    Sadece lastikler değişmiyor. Tamamının değişmesi gerekiyor. Bu sayfada mesajımda belirtmiştim.

Servis dışında değiştirdiğim silecekler ses yaptı ve verimli olmadı.

Yetkili serviste orijinal değişim indirimli olarak 90 TL'ye yapıldı.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Laguna III 2.0T ile ilk kışım. (otomatik vitesle de ilk kışım) Sizden otomatik vites kar buz tecrubelerinizi ve kar lastigi onerilerinizi rica ediyorum...

ASR yi kapatip tiptronik mod a alip buzlu yokusta elle 1-2-3-4 yaparak patinajla ciktim dogru mu yaptim bilmiyorum? (yaz lastigi var simdilik ustunde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurar

Merhaba arkadaşlar,
    Laguna III 2.0T ile ilk kışım. (otomatik vitesle de ilk kışım) Sizden otomatik vites kar buz tecrubelerinizi ve kar lastigi onerilerinizi rica ediyorum...

ASR yi kapatip tiptronik mod a alip buzlu yokusta elle 1-2-3-4 yaparak patinajla ciktim dogru mu yaptim bilmiyorum? (yaz lastigi var simdilik ustunde)

Aracım manuel vites.
  • KM 107 BİN. 1.5 dCİ

Bakım için alınan yetkili servis fiyatı. 380 TL
  • ASR yada ESP dugmesine basip kapatmak sadece kalkislarda ise yarar. Arac hareketlendikten sonra acmanizi tavsiye ederim. Ama her zaman gecerli olan tek kural su:
    Buz da civili
    karda kis lastigi
    kullanmali ve yeni olmalilar.

Yoksa istediginiz elektronik sistemi kullanin, araciniz yere tutunamadigi surece hic bir ise yaramayacaktir.

Kazasiz belasiz keyifli surusler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 11 Aralık 2013; 17:02:21 >
  • 105 bin bakımını yeni yaptırdım yetkili serviste 385 tl ödedim. %20 indirim kampanyası kapsamında yapıldı. aracım 2010 1.5 dci executive.

benim aracın üzerinde su an 205/55/17 pirelli lastikler var.

kış lastiği kullanan var mı?

hangi ebatları takabiliriz.
  • Arkadaşlar kış lastiği 205-55-17 taksam olur mu?
    205 takınca yol tutuş daha mı kötü olur? Ne açıdan farkeder? Bir sakıncası olur mu?

Normalde şu an aracımda bulunan yaz lastiği 215-55-17. Satıcı farketmez 205 de takılır sakıncası yok dedi ama güvenemedim. Emin olmak için burada soruyorum???

Edit: Yanlış yazmışım, aracımdaki lastikler 215-50-17 imiş, aşağıda arkadaşın dediği gibi yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 16 Nisan 2014; 9:20:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimbulunamadı

Arkadaşlar kış lastiği 205-55-17 taksam olur mu?
    205 takınca yol tutuş daha mı kötü olur? Ne açıdan farkeder? Bir sakıncası olur mu?

Normalde şu an aracımda bulunan yaz lastiği 215-55-17. Satıcı farketmez 205 de takılır sakıncası yok dedi ama güvenemedim. Emin olmak için burada soruyorum???

aman sakın yapma olur mu oyle sey.. lastigin yanagini azaltip arttirmak olabilir de, enini daraltmak olmaz.. olmamali.. jantin genisliginden daha dar bi lastik takmis oluyosun..
    zaten yanak ölçün şu anda bile orjinal degil. kapidaki ölçülere bakarsan 215/50/R17 oldugunu gorursun. kalın yanak takilmis zaten sana
  • Aracımda 215/55/17 Michelin Alpin lastikler var. Bolu kışında iyi iş çıkarıyorlar. 205'lik lastiğin de pek bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Neticede 110 beygirlik bir araç ve yaza kıyasla kışın çok hızlı araç kullanmıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Lastik olcum 205 55 17 sorunsuz bir sekilde kullanıyorum zaten alirkende sapma yüzdesi hesaplandi ve öyle alındı yani aralarinda ck fark yok ama fiyat olarak asil lastik olculerinin kaliplari nadir oldugundan 205 ebata gore asiri pahali tane si 500 tl yi buluyor bende kumho aldim tanesi 150 tl cokta memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bakımyapıldı. (107 BİN km 1.5 dCİ)

380 TL.

Ön ve arka fren balataları değiştirme: 320 TL
  • Lastikler: 215 50 R17
  • arkadaşlar aracımın sol uzun farı çalışmıyordu. yani kısalar yanıyor fakat uzunlara geçtiğimde sol taraf geçmiyordu. ampulü değiştirdik fakat düzelmedi. selektör yaparken sağ taraftan ses geldiğini soldan gelmediğini farkettik ve farın motoru bozuk dediler. bu motorun tamiri mümkün mü yoksa değişmeli mi? bana ne kadara patlar tahminen? ankara da önerebileceğiniz bir yer var mı?
    bir de farı değiştirip olmadığını gördükten sonra tekrar eskisini taktık, fakat bence eskisi kadar iyi aydınlatmıyor farlar sizce böyle bir şey olabilir mi? olursa neden olabilir, çünkü götürdüğüm yere iyi aydınlatmadığını da söyleyeceğim. biraz fazla soru sordum ama umarım cevaplar gelir.
  • arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Laguna 3 expression buldum aslında fulence, megane sport tourer bakıyodum ama bu şans eseri denk geldi. Laguna 3 2008 model ama 2009 mart ayında trafiğe çıkışlı. boya değişen yok. orijinal 40 bin km de. geçen sene 39 binde girmiş sahibinin 3. arabası uzun yolda kullanmış sadece evinin arka tarafında yarı açık garajında araba durmuş. kış lastikleri sıfır. yaz lastikleri 4 bin km gitmiş. araç ilk sahibinden. 36500 tl olur dedi. fiyatı piyasası nasıl Laguna ile hiçbir bilgim yok forumdan biraz okudum sıkıntı yok gibi. daha clio symbol 2005 1.5 dci kullanıcısıydık 5yıl bindik bu sene de sattık. araç emsallerine göre nasıl? alınır mı? 5 yıl kazasız belasız rahat kullanmak istiyoruz. cevaplarınızı bekliyorum. iyi günler iyi forumlar.
    Duzeltme:arac dizeldir 1.5 dci 110 hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecü -- 15 Aralık 2013; 23:26:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecü

arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Laguna 3 expression buldum aslında fulence, megane sport tourer bakıyodum ama bu şans eseri denk geldi. Laguna 3 2008 model ama 2009 mart ayında trafiğe çıkışlı. boya değişen yok. orijinal 40 bin km de. geçen sene 39 binde girmiş sahibinin 3. arabası uzun yolda kullanmış sadece evinin arka tarafında yarı açık garajında araba durmuş. kış lastikleri sıfır. yaz lastikleri 4 bin km gitmiş. araç ilk sahibinden. 36500 tl olur dedi. fiyatı piyasası nasıl Laguna ile hiçbir bilgim yok forumdan biraz okudum sıkıntı yok gibi. daha clio symbol 2005 1.5 dci kullanıcısıydık 5yıl bindik bu sene de sattık. araç emsallerine göre nasıl? alınır mı? 5 yıl kazasız belasız rahat kullanmak istiyoruz. cevaplarınızı bekliyorum. iyi günler iyi forumlar.
    Duzeltme:arac dizeldir 1.5 dci 110 hp

Şasi numarasıyla Tramerden sorgulatın. Servis kayıtlarını inceleyin. Mümkünse serviste, imkan yoksa özelde ekspertiz yaptırın. Sorun çıkmazsa fiyatı iyi. 5 yaşında, ekonomik bir D sınıfı araç. Millet değerini bilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yc#1 -- 15 Aralık 2013; 23:56:51 >

• yc#1 kullanıcısına yanıt
    Tramer ve servis kaydi tertemiz cikti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.