Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
381.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KOCAOĞLU

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım daha önce laguna ıı 1.6 16v privilege vardı 2004 model 11000 kmde onu sattım bayramdan önce opel astra sedan aldım tam 40 gün bindim salı günü sattım hemen lagunanın tadını alamadım ne yol tutuyor ne viraja giriyor berbat ötesi bence aynı günde ilk sahibinden 1.6 16 v privilege 58 binde 2009 model boyasız değişensiz laguna 3 aldım sahibi emekli bankacı 35.500 tl ye aldım aracın bütün bakımları yapılmış kemal tepretoğullarında triger dahil hiç masrafı yok triger 20 mayıs 2013 de değişmiş aracı alır almaz 2009 yılında ziebart dan aracın altına ses yalıtımı yaptırmış boya koruma ve döşeme koruma yaptırmış ses izolasyonun ömür boyu garantisi var yedek anahtarı kullanım klavuzu var araç sıfır gibi zaten ayvalık istanbul arası yapmış o km yi araçtan memnunum opelden sonra tekrar kavuştum lagunama

Astra sedanın hangi versiyonuydu ? Dizel mi, benzinli mi? Turbo mu 1.6 mı? merak ettim nelerini beğenmediniz de 40 günde sattınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarunHoca -- 14 Kasım 2013; 13:09:28 >

• KOCAOĞLU K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astra 3 classic benzinli 111. yıl özel seri yol tutuşu konforu gögüsteki eş koyma gözü çocuk kilidinin olamyışı var ama kapının içinden ayar yapılıyor bana göre daha bir çok eksiklik
  • Laguna 2.0 T L kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim yukarıda yazdığım silecek fıskiyesi hakkında yardımcı olacak arkadaş yokmu arkadaşlar
    anladım siz eski kasa astradan bahsediyorsunuz. Çünkü yeni J kasalardan kullanıcılar genelde memnun. en azından 40 günde satılacak kadar kötü değil. yeni kasa astra sedan kullanıcısısı olarak aracımdan memnunum da merak ettim o yüzden.
  • anladım doğrudur j kasalara bakmıştım opelde güzel araçlardı ben daha öncede laguna kullandığım için opel değil başka araba olsa beğenmeyebilirdim zevk meselesi dostum kimisi renaultu sevmez kimisi opeli benim arkadaşım var passsat der başka bir şey demez mesela
  • arkadaşlar aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum lpg kiti önerisi olan varmı kullanan varmı
    2.0T lara hepimiz prinse taktirdik. Ama senin araç 1.6 olduğu için brc taktirabilirsin. Fiyatı 1700 civari. Prinse istersen turbo map olmayacağı için 2300 e yaptırabilirsin.
    Turbo olanlar 2700 tl.

• Sizi anlıyorum. Ama lagunaya alisanlar başka araca zor biniyor. Ben yolcu koltuğuna sa otursam başka araçta rahat degilim.
    Astralarda güzel araçlar ama sorun astra veya başka araç olması değil. Bu rakamlarda bize göre daha konforlu araç yok. Motor süper, yol tutuş harika ve ekonomik. Bunlar size görede astra için böyledir. Saygı duyarız.
    Laguna 3 u test etmenizi öneririz.

• quote:

arkadaşlar aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum lpg kiti önerisi olan varmı kullanan varmı

Lag 2 deki kocaoglumu:) Hosgeldin. Sorman bile ayip tabiki PRINS :))

Not: Prinsten Reklam parasi verseler bari :P
    Not2: Lag 2 ile Lag 3 u karsilastirsan bir derece anlarimda Astra ile lagunayi hatta Laguna 3 u ayni karede dusunmen bile cok garip geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 17 Kasım 2013; 21:38:04 >
    Ozetle soyle dusunuyorum: Laguna III u ilk aldigimda Laguna 2 nin uzerine mercedes gibi gelmisti ... Aman Allahim sevmedigim Fransizlar araba gibiaraba yapmislar hemde ucuza diye sevinmistim ama zamanla alisiyorsun bildigin Laguna iste. Sert suspansiyon ama cok iyi yol kavrayis vede 170 hp. haricinde yok aslinda birbirinden farklari. Hatta 140 HP lik laguna 2 mi arasira kullaniyorum onun surus keyfi bir baska guzel. daha oturakli. 140 HP ne kadar koklesende kivrak degil oturakli araba hissi veriyor. Ama 170 HP lik Laguna 3 cok kivrak daha dinamik daha atilgan... iste biri orta yas diger genc LAGUNA iste

• quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

quote:

arkadaşlar aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum lpg kiti önerisi olan varmı kullanan varmı

Not2: Lag 2 ile Lag 3 u karsilastirsan bir derece anlarimda Astra ile lagunayi hatta Laguna 3 u ayni karede dusunmen bile cok garip geldi bana

prins çok pahalı ohayyam o kadar bütçem yoktu bende lovato taktırdım astra ile lagunayı karşılaştırmak heleki gidip astra almak büyük hataydı lastik alacağım araca hankook fiyat ve özellik açısından beni tatmin etti gönlüm michelin diyor ama cüzdanım hankook diyor
    not: michelin 493 tl
    hankook:240 tl

• quote:

quote:

quote:

prins çok pahalı ohayyam o kadar bütçem yoktu bende lovato taktırdım astra ile lagunayı karşılaştırmak heleki gidip astra almak büyük hataydı lastik alacağım araca hankook fiyat ve özellik açısından beni tatmin etti gönlüm michelin diyor ama cüzdanım hankook diyor

Fiyat farkini fazlasiyla alirsin inan bana...
    Petlas a da bir bak derim...

Hayirli olsun tekrar gule gule kazasiz belasiz kullan...

• Arkadaşlar merhaba,
    Eski bir laguna 2 kullanıcısı olarak laguna 3 almayı düşünüyorum (1.6 16v privilege). Bir araç buldum 65.000 de araç içime
    çok ısınmıştı ama aracın deri direksiyonu (bej) aşınmış bende bayagı bir kuşkulandım (km si ile oynanmış olabilirmi vs..)
    Sizce bu olay 65.000 deki bir araç için normalmidir?
    Değerli görüşlerinizi bekliyorum.

Edit: direksiyon simidinin resimini eklemiştim ama kaldırdım araç sahibinin izni olmadan eklemenin yanlış olduğunu
    düşündüm. pm atabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mey88 -- 19 Kasım 2013; 21:48:55 >
  • quote:

Ozetle soyle dusunuyorum: Laguna III u ilk aldigimda Laguna 2 nin uzerine mercedes gibi gelmisti ... Aman Allahim sevmedigim Fransizlar araba gibiaraba yapmislar hemde ucuza diye sevinmistim ama zamanla alisiyorsun bildigin Laguna iste. Sert suspansiyon ama cok iyi yol kavrayis vede 170 hp. haricinde yok aslinda birbirinden farklari. Hatta 140 HP lik laguna 2 mi arasira kullaniyorum onun surus keyfi bir baska guzel. daha oturakli. 140 HP ne kadar koklesende kivrak degil oturakli araba hissi veriyor. Ama 170 HP lik Laguna 3 cok kivrak daha dinamik daha atilgan... iste biri orta yas diger genc LAGUNA iste

Ağam Laguna II ye sataşmayalım lütfen takarım bak peşime anca tozumu gorursun :)

• mey88 M kullanıcısına yanıt
    Acik renkse dirensiyon cok net belli oluyor. Benim aracinkini de servis onerdi ve degistirdik. 55.000 de idi araç.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fiyat farkini fazlasiyla alirsin inan bana...
    Petlas a da bir bak derim...

Hayirli olsun tekrar gule gule kazasiz belasiz kullan...

hankook lastikler inanilmaz derecede yol sesi yapiyor aklinda olsun...

• zaten almadım daha dostum param yok o yüzden çok araştırıyorum kumho nasıl acaba
  • mey88 M kullanıcısına yanıt
    valla benim araç 60 binde henüz bir yıpranma veya deforme yok satan galeri ise bir daha düşün derim
    kumhoyu herkes cok ovuyor. bir yakinim land rover'ina "kumho kis lastigi" almisti, karda cikamadigi yerin olmadigini soyluyordu.
    bu arada bende michelin primacy 3 var. yeni olmayan asfaltlarda gaza kokledigimde (araba kendisini 2 vites kuculttugunde) patinaja girmeye calisiyor, asr devreye giriyor ve gucu kesiyor. bu sebepten lastik iyi degil mi acaba sorusu aklima geliyor ama bilemiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.