Şimdi Ara

Yeni Laguna 1.5 dci privilage (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
56.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi dileklerini sunan tüm forum üyelerine teşekkürler ,

    Evet aracın dışı resimlerde çirkin duruyor , ama özellikle siyahının gerçekte dışı fena değil. Bide uzay mavi yakışıyor lagunaya.
    Ama bir alfisti olarak bu dış tasarıma 10 üzerinden kaç verirsin deseydiniz , 4 :)) İç tasarım ise 8 . Ama dediğim gibi alfisti olarak . mondeo , passat ve c5 4 ün üzerinde notlara sahip değiller bende. iç mekanları mı asla lagunayla kıyaslanacak kadar başarılı değiller...
  • Hayırlı olsun.

    Çok güzel araç, dışına ise yavaş yavaş alışıyorum
  • hayırlı olsun ...güle güle iyi günlerde kullanın..
  • Vallahi yeni Accordu gittim test ettim geçen gün

    İç kalite olarak ve ibreler olarak bekleyin diyorum.
  • Dizellerde rodaj süresince 3000 deviri geçmek pek iyi değil bence, kitapçıkta da bununla ilgili birşeyler yazıyordur. Hatta megane da 2500 deviri geçmemek öneriliyordu. 190 km hız için kaç devire çıktı araç, 4250 mi?
  • Tekrardan Allah kaza bela vermesin çok güzel araç kaliteyi iyice arttırmışlar süper olmuş tek alışamadığım nokta ark stoplar az daha güzel yapsalarmış keşke.Ya şu konsolda ki teybin orayı çekseymişsin asıl orayıda merak ediyordum.sağolasın kırmadın bizleri resimleri çektin.Hayırlı olsun araban söze gerek yok keyfini çıkar.
  • aracın çok güzel kazasız belasız güle güle kullan.renault harika bir araç yapmış.
  •  Yeni Laguna 1.5 dci privilage


    quote:

    Orjinalden alıntı: clio_TR

    Tekrardan Allah kaza bela vermesin çok güzel araç kaliteyi iyice arttırmışlar süper olmuş tek alışamadığım nokta ark stoplar az daha güzel yapsalarmış keşke.Ya şu konsolda ki teybin orayı çekseymişsin asıl orayıda merak ediyordum.sağolasın kırmadın bizleri resimleri çektin.Hayırlı olsun araban söze gerek yok keyfini çıkar.




  • Laguna iyi araba lakin Liftback tasarımı hiç sevmiyorum.Ağır araba hissi vermiyor sınıfındaki diğer arabalara göre.
  • bi de cep telefonu ile çekilmiş olmasa resimler :)

    ben de buldum ağdasızını istiyorum

    tekrar hayırlı olsun.gözler dış tasarımına kolay alışamasa da 1.5 dci motoru bile aracı alınır yapıyor...
  • bence laguna insanın kendine yakışanı giymesidir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: funkmaster

    bence laguna insanın kendine yakışanı giymesidir.

    süper yorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Alfisti159

     Yeni Laguna 1.5 dci privilage


    quote:

    Orjinalden alıntı: clio_TR

    Tekrardan Allah kaza bela vermesin çok güzel araç kaliteyi iyice arttırmışlar süper olmuş tek alışamadığım nokta ark stoplar az daha güzel yapsalarmış keşke.Ya şu konsolda ki teybin orayı çekseymişsin asıl orayıda merak ediyordum.sağolasın kırmadın bizleri resimleri çektin.Hayırlı olsun araban söze gerek yok keyfini çıkar.



    Çok çok teşekkür ediyorum ama beni döveceksin galiba asıl görmek istediğim yer şimdi resime de yükleyeceğim yer.


     Yeni Laguna 1.5 dci privilage




  • kardeş araban hayırlı uğurlu olsun.

    ama hep konusu açıldıkça söylüyorum bir araba bukadarmı rezil tasarlanır hele o arka stopların bagajın ta en üstünde olması ön farların otistik çocuklar gibi bakması ne rezalet menem kusmuk bir tasarımdır öyle
  • renault, bu aracın dizaynını yapan kişileri önce bir güzel dövmeli sonra da işten atmalıdır.
  • Merhabalar. 2004 Megane Dci 1.5 HB Dynamic Full kullanıcısıyım. Lagunayı beğendim. Özellikle iç kısmı güzel. Yeni c5 almayı düşünüyordum ama, 1.6 hdi de xenon olmayınca vazgeçtim. Arayıp sordum: Kendi aracımda xenon bile var, neden c5 te yok (1.6 hdi de)? Adamlar cevap olarak: sadece 2.0 larda var dediler. Ben de c5 ten vazgeçtim. Asıl sorum şu: Neden avrupa da çıkan iç görüntü biz de yok? Avrupa arabalarında geniş iç ekran ve navi var. Ben bile cep bilgisayarı ile navigasyon kullanıyorum. Hadi navi olmasın. Ekranı bari olsa...
  • Arkadaşım tekrardan hayırlı olsun.resimleri de görünce içim gitti valla,bi de beyaz renk olsaymış;söyle süt gibi;çok daha tatlı olurmuş.

    Allah tekerine taş dokundurtmasın.


    bu arada yorumları yine okudumda acaba niye bir arkadaş illâ ki bu tip konularda gelip sürekli dergi testleri koyup;illâ savunduğu markanın iyi olduğunu söylemeye çalışıyor?
    Sadece bu Laguna konusunda değil;tüm konularda.

    Mondeo kötü değil ama bırak ta şu Laguna III'e haksızlık etmeyelim.En azından iç tasarımı Mondeo'nun bence çok ilerisinde.
  • Alan arkadaşlara öncelikle hayırlı olsun diyorum ve ne kadar isabetli bir karar verdiklerini bilmelerini istiyorum.

    Arka aırbaglerin resimlerini eklerseniz mutlu olurum...

    Tekrar hayırlı uğurlu olsun..

    Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin...

    Hayırlı günler...
  • Aracın içi aslında daha açık bir renk ama foto makinem olmadığı için resimlerde gözükmedi tam. Arabam com sitesinde testi yayınlanmıştı laguna'nın içi tamamen aynı bu modelle. ordaki resimleri alıntı yapıyorum. Böylece daha detaylı görülebilecektir kalitesi.

    Arka airbagleri çekiceğim en kısa sürede ,

    İyi dileklerini sunan herkese çok teşekkürler , funkmaster espirin süperdi :))) Uzunca güldürdün beni sağolasın :)


     Yeni Laguna 1.5 dci privilage


     Yeni Laguna 1.5 dci privilage


     Yeni Laguna 1.5 dci privilage


     Yeni Laguna 1.5 dci privilage




  • Arabam com un testinden bir alıntı . Test adilen araç 1.5 dci privilage bussiness paket + premium paket + panaromik sunroof lu model. yani benim aldığım araçla tamamen aynı versiyon ve donanımda. 57.000 ytl lik bir araç.

    Bahsedilmemiş ama eller tam serbest renault card sistemide çok fonksiyonel. Kartı çantanızda yada cebinizde çıkarmadan aracın kapıları otomatik olarak açılıp kapanabiliyor ve start stop tuşuna basmak için kartı yuvasına sokmak gerekmiyor. Aracı kilitledim mi acaba diye düşünme derdide kalmıyor. Ben özellikle bu sistemin konfor getirdiğini düşünüyorum. Diğer özelliklerinden zaten ilk yazımda bahsetmiştim.

    Arabam com test yazısından alıntı :

    " Yeni Laguna’nın esas hüneri kabin içindeki kalite ve konfor hissi… Kaliteli plastik malzemeler ve çift renkli ön konsol ve bu renkler ile uyumlu deri koltuklar Laguna’da seyahat etmeyi son derece keyifli hale getiriyor. Laguna’nın kullanımı kolay kumanda düğmeleri de birçok sürücünün beğenisini kazanacak türden. Elektronik park freni ise özellikle bir üst sınıf otomobilleri çağrıştırması açısından önemli bir ayrıntı olarak tanımlanabilir. Laguna’nın içerisindeki renk seçimi basık tavanına rağmen çok ferah bir otomobilmiş hissi veriyor. Laguna’nın 450 litrelik bagaj hacmi ise birçok rakibinden geride kalıyor. Bagajın en büyük avantajı ise yükleme kolaylığı açısından klasik sedanlardan birkaç adım önde olması olsa gerek…



    Keyifli sürüş

    Laguna’nın en büyük artısı sürücü ve yolcularına tüm seyahat boyunca keyifli bir yolculuk sunabilmesi. Otomobilin sertliği iyi ayarlanmış süspansiyonları mükemmel bir yol tutuş sağlarken konforu da bozmamaya özen gösteriyor. Laguna’nın direksiyon sistemi hız arttıkça daha net ve daha doğru tepkiler vererek sürüş kalitesini bir adım daha ileri taşıyor. Sürücü koltuğunun ayarları basit bir şekilde yapılırken 1.80’ni aşan sürücüler için doğru sürüş pozisyonunu yakalamak zor oluyor. Hem koltuğu hem de direksiyon simidini doğru konuma getirmek biraz çaba gerektiriyor.

    Laguna’nın motor seçenekleri de bir hayli geniş. Test aracımızda kullanılan 1.5 turbo dizel motor 6 ileri manuel şanzıman ile görev paylaşımı yapıyor. 110 HP güç ve 2000 d/d 240 Nm tork üreten motorun ürettiği hızlanma değerleri çok parlak değil. Ama 1386 kg’lık bu otomobilin 1.5 lt motor ile yüksek performans göstermesini beklemek de çok yanlış olur. Özellikle yüksek tork şehir içinde son derece rahat bir yolculuk ve sürücüsünü zorda bırakmayacak bir sürüş vaad ediyor. Renault’un özellikle en çok satacak versiyonlardan biri gözüyle baktığı 1.5 litre dizel motor yakıt tüketiminde de son derece başarılı. Testimiz esnasında 6 lt/100 km yakıt tüketen Laguna, yakıt ekonomisi beklentilerini de boşa çıkarmıyor. "




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.