Şimdi Ara

Yeni kuracağım foruma SMF mi MYBB mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni kuracağım foruma SMF mi kuruyum yoksa MYBB mi kuruyum.Hangisi daha iyi ve özelliklidir
    Nedenleri ile soylerseniz çok sevinirim
    Teşekkürler

• smf derim çünkü smf yi bir programcı olarak inceledim birçok özelliği barındırmasına rağmen phpbb kadar hızlı çalışabiliyor. oldukça güzel bir site kurmuşlar temalara eklentiler çok hızlı erişebiliyorsun.

bu noktada mybb yi hiç incelemediğimi belirtmek isterim. ama smf'yi gayet yeterli buldum birçok eklenti ve temada sorunsuz çalıştı herhangi bir sorun yaşatmadı bana.

googlefight'da açıkda görülüyorki smf çok daha fazla tercih ediliyor. (bkz: google fight smf vs mybb

bazı yabancı kaynaklardada bu konu tartışılmış genel kanı smf yönünde
    fakat bazıları mybb'nin çok daha fazla özelliğe sahip olduğunu idda etmişler.

• mybb daha yeni ama onu seç.
    smfden daha iyi ve vbuletinin sunduklarını bedava sunuyor.
  • yardımcı olabilirmisiniz
  • Xenforo veya smf derim ben :)
  • mybb seç dostum güven bana pişman olmıyacaksın..
  • Smf yi seçmeni tavsiye ederim dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • smf de kullandım mybb de. seo işlemleri smf de daha kolay geldi bana ve daha etkili. smf nin kontrol sistemleri daha kolay, aradığınız birçok eklentiyi smf üzerinde bulabiliyorsunuz. fakat her scripte olduğu gibi her yeni eklenti forumun daha fazla kaynak tüketimine sebep oluyor.

mybb ye karşı kötü bir izlenimim yok ama kendi tecrübelerime ve fikrime ait olarak smf yi içtenlikle öneririm.
  • Bende Smf yi seç derim. Mybb nin bir sürü açığı bulunuyo ve pek fazla güvenli değil. Sürekli güncel tutabilirsen kodları güvenlidir. Ve arkadaşların dediği gibi smf daha kullanışlı ve ücretsizdir.
  • Smf daha gelişmiştir ve hızlıdır sürekli güncellenen sürümlerden dolayı vs. pek açığı da yoktur. bence Smf
  • arkadaşlar smf mi phpbb mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çernezyom

Smf daha gelişmiştir ve hızlıdır sürekli güncellenen sürümlerden dolayı vs. pek açığı da yoktur. bence Smf

smf ye hareketlı smıleler yuklenebılıyormu(ornegın bu formdakı smıle ler gıbı)

http://resim.donanimhaber.com/smiley.asp

yuklenıyorsa en pratık nasıl yuklenıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @evren -- 26 Aralık 2011; 11:37:54 >
  • smf en guzel tema ne olabılır
    yenı temaları nerden takıp edebılırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.