Şimdi Ara

Laravel projem tamam. Şimdi nasıl yayınlayacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Laravel 5.3 ile projemi yaptım. Admin panelimi de yaptım. İçerik ekleyebiliyorum. 40 küsür sayfalık içerik ekledim. Bildiğim kadarıyla laravel ile yapılmış bir proje, normal php server'da çalışıyo. Phalcon harici, php framework ler, server tarafında ekstra bir yapı gerektirmiyor?

    Benim yaptığım web sitesi eğitim üzerine bir site. Kullanıcı giriş yapıp dersleri takip edecek. Hangi sayfada kaldıysa veritabanında tutulup, sonraki girişinde kaldığı yerden devam edecek. Çok fazla veritabanı yükü olmayacak.

    Ben hayatımda ilk defa bir web sitesi yaptım ve daha sunucuya yüklemedim. Bu iş nasıl yapılır, ne kadar maliyeti olur, Google reklamlarını nasıl eklerim, laravelin güvenliği yeterli midir? Ssl sertifikası gibi ekstra güvenlik önlemleri gerekir mi? Daha önce tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aylık 5 dolarlık vps al.

    Hem linuxun gelişir.

    Debian, Nginx, PhpFpm, Mysql şeklinde arat.

    Bunlara kurulum yaparsın. SSL sertifikası başka bişi onun sebebi araya birinin girip dinlemesini önlemek.

    Kodlama güvenliği tamamen sana kalmış bir şey. O da zamanla hack yiye yiye gelişir bol bol yedek al.
  • Arkadaşlar Heroku'ya baktım.Ücretsiz bir paket var.30 dakika sonra uyku moduna geçiyomuş.7 dolara hobby paketi var.Şu ücretsiz paketle biraz takılsam mı acaba?
  • Hocam bir hosting al. Ya da vps sunucu al farketmez. Ancak iyi bir yerden almaya dikkat et. Php sürümü eski olmasın. Zaten çoğu yerde günceldir. Sonra dosyalarını sunucuna genelde public_html klasörü vardır oraya at. Sonra cpanel'den phpmyadmin'e giriş yap. Buraya mysql veritabanının sql dosyasını yükle. Yine cpanelden veritabanını oluştur. Laravel üzerindeki ayar dosyana config.php vb isimleri var tam hatırlayamıyorum veritabanı bilgilerini gir. Bu kadar. Siten sorunsuz şekilde çalışacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.