Şimdi Ara

vbulletinden xenforo ya geçersem ne kaybederim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vb 4 kulanıyorum ama vb bana kalas gibi geliyor benim istediğim ise yumuşacık havası veren xenforo ya ben zaten bi konu açınca o uçuyor xenforo bana para vermesi lazım :)

ukalalığı bırakırsam arkadaşlar 8 aydır vb kurdum ettim henuz bitti sitem ama şimdi enforyu beğendim.

1-vazgeçemeyeceğim eklentilerin benzerlerini sınırsız bulabilecekmiyim xenforo dada ?
    2-geçiş sırasında kayıbım oalcak mı ?
    3-vb admincp mi daha basit xenforo mu ?
    4-vb de 1 yıla anca yakalıyorlar null bu zamanlama xenforo için nedir :) ?
    5-google hangisini daha çok seviyor
    6-seo konusunda vb ve xenforo kıyaslayabilrmisiniz ?

vazgeçmeyeceğim vb ekelntilerim :

*resim ön izlemeli konular
    *video portal
    *şık bir postbit bu pek önemli dğeil zaten default olanı iyi xenforoda kalabalıga luzüm yok

• yokmu bilen
  • ?
  • ?
  • Url yapısı değişecek en büyük sıkıntı o bence bir localhosta kur bir dene bakalım iyi mi oluyor kötü mü ? bende bir aralar vb den mybb geçtim çok sevdiğimi sanmıştım mybb yi ancak kullandıkça nefret ettim.
  • teşekkurler
  • 1-xenforo eklentibakımından cokzengin olmasada hertürlü ıhtiyacınıkarşılayacak eklentıler mevcut
    2-vbden geçiş sırasında hiçbir kaybınız olmaz beğen,konu,msj, vsvsvs
    3-kessinlikle xenforo
    4-bu konuda pek bilgim yok
    5-xenforo
    6-xenforonun lınk yapısı vbden farklı ve daha kaliteli en önemliside kendi içinde seosu olması yanı vb deki gibi forum scripti bide seo scriptiyle uğraşmassınız kendi içinde gelir

*video portal
    *şık bir postbit bu pek önemli dğeil zaten default olanı iyi xenforoda kalabalıga luzüm yok

bu istediğiniz butun eklentiler var ve
    myenes arkadaşımızındediği cokdoğru fakat bununiçinde eklenti mevcut ama sadece vbde linklerınız bozulmadan direk olarak xenforo konularına yönlendirilir.
    daha detaylı açıklama için xenforo destek forumu olanwww.xen-tr.com adresine bekleriz ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube'dan Ne Kazanırım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler

peki google açısından hangi script diye bir soru olabilir mi ?

hani azda olsa google vb yi yada xF yi 1 adım daha çok sever gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: StRonK

1-xenforo eklentibakımından cokzengin olmasada hertürlü ıhtiyacınıkarşılayacak eklentıler mevcut
    2-vbden geçiş sırasında hiçbir kaybınız olmaz beğen,konu,msj, vsvsvs
    3-kessinlikle xenforo
    4-bu konuda pek bilgim yok
    5-xenforo
    6-xenforonun lınk yapısı vbden farklı ve daha kaliteli en önemliside kendi içinde seosu olması yanı vb deki gibi forum scripti bide seo scriptiyle uğraşmassınız kendi içinde gelir

*video portal

bu istediğiniz butun eklentiler var ve
    myenes arkadaşımızındediği cokdoğru fakat bununiçinde eklenti mevcut ama sadece vbde linklerınız bozulmadan direk olarak xenforo konularına yönlendirilir.
    daha detaylı açıklama için xenforo destek forumu olanwww.xen-tr.com adresine bekleriz ;)

video portal xenforo için mevcut :)
    http://www.xen-tr.com/threads/xenmedio-v1-3-8-medya-portal-eklentisi-t%C3%BCrk%C3%A7e.857/ burdan eklentiyi indirebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

arkadaşlar vb 4 kulanıyorum ama vb bana kalas gibi geliyor benim istediğim ise yumuşacık havası veren xenforo ya ben zaten bi konu açınca o uçuyor xenforo bana para vermesi lazım :)

ukalalığı bırakırsam arkadaşlar 8 aydır vb kurdum ettim henuz bitti sitem ama şimdi enforyu beğendim.

1-vazgeçemeyeceğim eklentilerin benzerlerini sınırsız bulabilecekmiyim xenforo dada ?
    2-geçiş sırasında kayıbım oalcak mı ?
    3-vb admincp mi daha basit xenforo mu ?
    4-vb de 1 yıla anca yakalıyorlar null bu zamanlama xenforo için nedir :) ?
    5-google hangisini daha çok seviyor
    6-seo konusunda vb ve xenforo kıyaslayabilrmisiniz ?

*video portal

1-pek sanmıyorum ama bulabilirsin.
    2-kayıbın olmaz
    3-o size kalmış bence :D ama xenforonun admincp çok cix :)
    4-pek bilmiyorum ama lisans alsanız daha iyi olur.
    5-xenforoyu daha çok seviyor.
    6-xenforo seo konusunda vbulletinden daha iyi çoğu kullanıcıların yorumu vbulletin kullanırken vbseo kullanıyolarmış fakat xenforoya geçtiklerinde vbulletinde 1 yılda elde edemedikleri indexi xenforoda 5 ay içinde elde etmiş.

-reismsiz forummu olur
    -video portal mevcut:http://www.xen-tr.com/threads/xenmedio-v1-3-8-medya-portal-eklentisi-t%C3%BCrk%C3%A7e.857/ bu linkten tehmin edebilirsiniz
    -Zaten default temadaki postbit gayet hoş :) ama sizin kararınız

• cevapları net aldım çok teşekkurler..her bakımdan xF önde..ama be yandım cunku 1800 kategori var sanırım dunyada benden cok kategori acan yok.bi hata yuzunden böyle oldu neyse..ve kategorilerimi baska konulara yonlendirdim..yani 1800 yönledirme var kategorilere tıkladıgında direk konu acılıyor..

sanırım xF ye geçmek zor benim için ya işten anlamıynca cok zor oluyor.ması gecicem onuda bilmiyorum bu yonlendirmeler seo ayarlarım 100 lerce kategorim...

acaba biseyi 1 kez tıklasak hersey xF olsa :):)
  • arkadaşlar kafayı yicem 1.3 kurdum xf ama ornek anasayfada bir konuya gittiğimde url şu şekil oluyor konu adı test

http://siteadi.net/threads/test.1/

ben threads yazısının olmamasını istiyorum.seo ya baktım bi ayar yok dost url zaten işaretli

vbulletinde böle bi sıkıntı asla yok

xf de bunu nasıl haledebilirim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.