Şimdi Ara

YENİ KİA CERATO///2022 MODEL /// SATIŞTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Kia Cerato benzinli otomatik Elegance donanımıyla sessiz sedasız Kia fiyat listesinde yerini aldı. Atmosferik 128 HP,

    Lpg ye uyumlu ve yeterli donanımda.. Fiyat 529900 tl. Tek motor seçeneği hayal kırıklığı yarattı. Turbo benzinli torku yüksek bir seçenek sunulmalıydı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şahinaliural -- 6 Mayıs 2022; 17:58:18 >



  • Bulunabiliyor ise sıfır megane tce edc varken yüzüne bakılacak bir araç değil bana göre hatta 450-470 bine galerilerde olanlardan 2021 varsa 2022 alırım bir arkadaşa bakmıştık pazarlıkta 460 a bırakıyordu 10 gün önce şu an kaç bilemem.

    Atmosferik bir araca 500 vereceğimi hiç sanmıyorum (atmosferik motorlu araç kullanıyorum hemde yıllardır) 250-300 e atmosferik otomatik araç alırım şu anki piyasada ama daha fazlası saçma geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 6 Mayıs 2022; 22:20:43 >
  • Bu hyundai/kia'daki 1.0 turbo motoru kullanmama israrini anlayamiyorum. 1.0 motor ne kadar maliyetli olabilir ki ? Koy su araca iste, dct de var kaymak gibi. Bak vw 10 senedir yapiyor bu isi, biraz gec olsa da psa da ayak uydurdu

    Bunun bir de fiat versiyonu var, neredeyse multijet kadar fiyat cekiyorlar su kucuk motorlara.
  • Motor olarak da donanım olarak da bence yetersiz olmuş. Maalesef bu araç bile ulaşılamaz fiyata gelmiş,halimiz her geçen gün kötüleşiyor.
  • dolusu güzel duruyor ,arka havalandırma falan iyi ayrıntılar tasarımı da çok iyi bence tabi o paraya piyasa seçenekleri varken ne kadar satar tek donanımla onu bilemem
    zazaya gelmez
  • Elantradaki cvt şanzımanı koysa tüketimi de performansı da konforu da daha iyi olurdu. Daha güçsüz Elantra teknik olarak çok daha iyi. Motor ülkemiz şartlarında ideal. Lpg uyumlu. Fiyatı biraz pahalı. Tek donanım kötü olmuş ama farklı seçenekler de getirirler bence.

    Böyle piyasanın unuttuğu bir araç getiriyorsan ilk partiyi reklam amaçlı kelepir fiyata vereceksin. Piyasada tutulacak, tutuldu algısı yaratacak. Aksi durumda başarılı olamaz. Araç bir tutulmayinca piyasada kolay kolay kabul görmüyor. Elantra bunun en güzel örneği. Hep corolla civic arkasında kaldı. Tamamen kötü pazarlama sebepli.
  • Klima manuel olmasa iyiymiş
  • 6 yıldır Hyundai. 2 yıldır kardeşi ad kasa 2018 elantra kullanıcı olarak.
    Son çıkan Elantra gibi buda ölü doğdu.😎 Devir torklu verimli donanımlı mümkünse eco modunda fabrikasyon LPG seceneği olan araç devri. Bunu yapanlar piyasayı domine ediyor. Türkiye geneli ÖTV ve satış+yakıt şartları Hyundai Kia grubunu bir tık geride tutuyor.
  • Mhmmd.239 M kullanıcısına yanıt

    Aynen.


    Mesela şu Elentra'yı alanları ben tebrik etmek istiyorum.

    Ucube gibi arabaya verimsiz motora 550-600 binliraları veren var yahu.

  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Bende ötv indirimli belki alınabilir başka model bulamazsan oda 🙂 Honda ilk tercihim olurdu yada dolu megane varsın 2.el olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.