Şimdi Ara

Yeni Kasa Passat izlenimlerim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
15.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taner bey , resimlerdeki gördüğümüz Passatın resimlerdeki hali ile fiyatı nedir ? VW'nin Türkiye'de ''KEMİK ALICI'' sı bulunmakta o yüzden fazla düşünmeye gerek yok 2-3 ay sonra yollarda vızır vızır dolaşırlar.
    NOT: İçimden bir ses yeni Jettanın yeni Passattan daha çok tutacağını söylüyor

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Taner bey , resimlerdeki gördüğümüz Passatın resimlerdeki hali ile fiyatı nedir ? VW'nin Türkiye'de ''KEMİK ALICI'' sı bulunmakta o yüzden fazla düşünmeye gerek yok 2-3 ay sonra yollarda vızır vızır dolaşırlar.
    NOT: İçimden bir ses yeni Jettanın yeni Passattan daha çok tutacağını söylüyor

Sitede şöyle bi fiyatlar var ama:

Yeni Kasa Passat izlenimlerim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: airea

quote:

Orijinalden alıntı: Blanchimont

bu arada 2000 model toyota corolla kullanmaktayım gözyaşı farlı kasa

Bende de aynı araba var, bu modellere gözyaşı kasa mı diyorlar?
    Sanırım böcek gözü farlı filan da deniyor:)

sendeki 99 da çıkan ve önden yuvarlak tek farı olan mı yoksa onun makyaj yemiş hali olan arkası aynı önünde ikişer tane farı olan mı?

bendeki makyajlı olan var çoğu kişi gözyaşı farlı kasa diyor. böcek gözü diye sanırım makyajsız kasaya diyorlar ama emin değilim.

zaten çok çirkin ikisinin de tasarımı yahu, pek satmadı zaten. hatta bence 2002 2007 arası satılan kasa da çirkin.

toyotanın tasarım konusunda biraz ilerlemesi lazım diye düşünmekteyim her ne kadar son kasa corolla da biraz toparlamış olsa da, makyaj yapınca onu da bozdu

• bizim sultangazi deki metal bayisinede bir tane passat gelmiş yeni kasa gidip görcem ama bu bende hep oluyor sonra kendi aracıma soğuyorum zaten 1 sene daha kullanıp satmak düşünüyorum aracımı artık o zaman bakmak nasip olur inşALLAH....

boşuna aracı allayıp pullama çünki aracın her zamanki gibi beş para etmez rezillik abidesi tasarimi, aracın tüm arti yonlerini bir kalemde silip atmaya yetmekte.

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

SN. Taner GÖDE

boşuna aracı allayıp pullama çünki aracın her zamanki gibi beş para etmez rezillik abidesi tasarimi, aracın tüm arti yonlerini bir kalemde silip atmaya yetmekte.

usta ne yaptın sen yahu bu araç madem bütün kuşaklarda berbattı da bu kadar satış yapıldı. Ben her köşe başında görüyorum ve alanlar çok memnun benim arkadaşımda 2009 model 1.8 tsı 160 hp var kullandım içi çok güzel , çok seri , menzili çok geniş , ve görünümüde bir hayli hoşuma gitti. Bu çekememezlik niye anlamadım?....
    sedana göre daha oturaklı görünüyor..
  • yeni passattan beklentilerimi fazla tutmuştum. özellikle iç plastik malzeme kalitesinde ama bu konuda belli ki maliyetten kısmışlar. fuarda highline modelleri vardı. kapıdaki plastik aksamı ve ön konsolun alt kısmının kalitesi aynı gruptaki superb kadar bile değil. açıkçası şu fiyatlara bakıldığında daha donanımlı ve geniş hacimli hatta daha kaliteli olan superb almak bana daha mantıklı geldi. ancak passat tasarım olarak daha göze hitap ediyor.
  • ben de herzaman passatın kötü bir araba olmadığını ama hakettiğinden çok daha fazla paraya gereksiz yere satıldığını söyleyenlerden biriyim. ancak söylediğinize katılmıyorum çünkü passatın önceki bütün kasalarının ülkemizde çok satmasının sebeplerinden birisi de çok iyi tasarımıdır. zevk meselesidir tabi ama bu arabanın tasarımı, tipi her zaman çok iyiydi. ama az donanimla çok paraya satılması çok saçma.
    quote:

SN. Taner GÖDE

• Yeni passatı arkası banada çirkin gözüküyor ama resimlerde öyle gözükmüyor bence Türkiyeye gelen passatların yüksek olması ve jantlarından dolayı arka tasarım biraz çirkin gözüküyor,biraz alcak ve çamurlugu dolduran bi jant olunca araç güzel gözüküyor.

gerçekten berbat bir tsarım..çinli arabaları gibi olmus..hiç ama hiç beğenmedim..en azından önceki kasada kibar ve oturaklı bir tsarım mevcut tu ama bu kasa cidden b*k gibi..

Orijinalden alıntı: resmonse

Dün Ankara İstanbul yolu Doğuş' ta yeni kasa Passat'ı biraz inceledim. Eskiye göre dış tarafta fark edilen tek değişim ön ve arka farların yapısı. Başka bir fark göremedim. İç tarafı ise eskisinin neredeyse aynısı. tek fark konsoldaki analog saat ve göğüsteki küçük çekmecelerin yok olması Geri kalan herşey aynı. elbetteki en büyük fark "motorda" ama dış görünüş eskisiyle hemen hemen aynı.
    Yani yeni passat bence eskisinin makyajlı hali.

bu mu izlenimlerin herkes açsın konu yazsın 3 cümle

bende sandım 10 paragraf yazı var 15 tane aracın farklı yerlerınden çekilmiş resimler var

• bugün gümüş gri yeni passat gördüm.Nerede o heybetli araba gitmiş pek dikkat çekmeyen sıradan bir araba gelmiş.Ön ızgara dışında arabadan akla kalan bir şey yok.Sanki ön ızgara ile arabanın diger kısımları uyuşmulor.önü tasarlayıp geri kalanını aceleye getirmişler gibi .Yanlış anlamayın begenenlerin fikirlerine saygılıyım.amacım ilk görüşteki fikirlerimi aktarmaktı.Herkese selam

Hem de "boşuna" sanki PASSAT satışlarından bir gelir elde ediyormuşum. Bundan sonra burun içi kılların neden önce beyaz uzayıp daha sonra siyah pigmentle dolduğu gibi konular hakkında yazayım, ne dersiniz? Uyar mı?

Almak isteyen alır, beğenmeyen almaz. Başı ve sonu bu, 20 cm'lik cetvel kadar kısa bir konu. Hoşuna gitmediyse başka markaya. Tasarımı bu, yapacak birşey yok, adamlar böyle karar vermiş. Bu aracı merak eden ve henüz inceleyemeyene bilgi aktarımı yapıyorum, sız olayı kadınlar hamamı dedikodusuna çeviriyorsunuz.

Böyle devam edin.

quote:

SN. Taner GÖDE

• bende aracı dün gördüm ve açıkçası hayal kırıklığına uğradım.eski kasa çok daha iyiydi.d segmentinin en çirkin aracı yeni passat olsa gerek...

değişim yok değişim yok diyenler araba güzeldi madem tasarımı değiştirip kötü bir hale girmekten se az değişip güzel kalmaya devam etsin

nasıl bir cumle oldu bende anlamadım
  • beğenmedim.sevmedim.
  • Altın yere düşme ile pul olmaz diye bir şarkı vardı bilirmisiniz. Dışı içi konusunu geçelim sınıfında motor ve malzeme kalitesi olarak ne kadar ilerlemiş Taner bey sağolsun güzel açıklamalarda bulunmuş. Ama aklıma takılan 2 husus var birincisi hitler motor tamamen mi kalktı yoksa bu aracın 1.6 102 hp likleri olacak mı ? İkincisi forum ahalisi neden bilgilendirici yazıların üzerine saçma yorumlar atıyor. Lafım allayıp pullayıı diyen arkadaşa ve aracı incelemeden konuşanlara. Adanaya ilk gittiğimde bende aykan plazada incelemek isterim aracı

SN. Taner GÖDE

Tasarım dediğimiz göreceli bir kavram değil midir? Bu durumda tamamen objektif bir şekilde aracın artı yönlerini nasıl bir kalemde silip atabilir, bu ne kadar saçma bir yorumdur? ayrıca eleştirdiğiniz kişinin diğer mesajlarını da keşke inceleseydiniz kendisinin bir objektiflik abidesi olduğunu, forumda(ben dahil) sayısız kişiye katkısı olduğunu, kendisinin Doğuş Otomotivin fiyatlandırmasını en çok eleştiren insanların başında olduğunu bilir, buna göre saygı çerçevesinde yorumunuzu yapardınız, bir kahve ağzıyla değil.

Haaa konuya gelirsek, senin tarzından cevap vereyim; ne yaparsanız yapın bu araç SATACAK, istiyorsanız çıplak yürüyüş düzenleyin, istiyorsanız oturun ağlayın ağıt yakın, istiyorsanız diğer markaları tercih edin. Ne bizim cebimize bir şey girip çıkıyor, nede onların. Yani, çekememezliğin bir anlamı yok. Tasarımını bende beğenmedim ama bu "genel" anlamda iyi bir araç olduğu gerçeğini düşünüyor, D segmenti bir araç düşüncek olsam ilk tercihlerimden birisi de Passat olurdu. Sizi Ağlama Duvarına davet ediyorum, forumdan bir kaç kişiyide toplayın orada buluşun, bu saçma sapan yorumlarınızı da bana yapın, Taner Göde gibi kişiliğiyle herkese örnek olmuş birisine değil. Ayıp be.

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

SN. Taner GÖDE

Tasarım dediğimiz göreceli bir kavram değil midir? Bu durumda tamamen objektif bir şekilde aracın artı yönlerini nasıl bir kalemde silip atabilir, bu ne kadar saçma bir yorumdur? ayrıca eleştirdiğiniz kişinin diğer mesajlarını da keşke inceleseydiniz kendisinin bir objektiflik abidesi olduğunu, forumda(ben dahil) sayısız kişiye katkısı olduğunu, kendisinin Doğuş Otomotivin fiyatlandırmasını en çok eleştiren insanların başında olduğunu bilir, buna göre saygı çerçevesinde yorumunuzu yapardınız, bir kahve ağzıyla değil.

Haaa konuya gelirsek, senin tarzından cevap vereyim; ne yaparsanız yapın bu araç SATACAK, istiyorsanız çıplak yürüyüş düzenleyin, istiyorsanız oturun ağlayın ağıt yakın, istiyorsanız diğer markaları tercih edin. Ne bizim cebimize bir şey girip çıkıyor, nede onların. Yani, çekememezliğin bir anlamı yok. Tasarımını bende beğenmedim ama bu "genel" anlamda iyi bir araç olduğu gerçeğini düşünüyor, D segmenti bir araç düşüncek olsam ilk tercihlerimden birisi de Passat olurdu. Sizi Ağlama Duvarına davet ediyorum, forumdan bir kaç kişiyide toplayın orada buluşun, bu saçma sapan yorumlarınızı da bana yapın, Taner Göde gibi kişiliğiyle herkese örnek olmuş birisine değil. Ayıp be.

Hayırlı satışlar o zaman.

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.