Bildirim
Yeni Kasa Passat izlenimlerim (7. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Taner Bey merhabalar...Size şunu sormak istiyorum. Yeni kasa Passat'ın Skoda Superb'le eskiden olduğu gibi yine bir ortak yanı varmı? Altyapıları yine birbirinin aynı mı? _____________________________ -
Yeni (kasa) PASSAT (B7) zaten eski kasanın (B6) aynısı (PQ46), sadece makyajlı hali. Şimdiki Superb ise aynen B6 kasaya dayalı ama 10 cm daha uzun. Yani aynı tas, aynı hamam. Değişen hiçbirşey yok.
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemuse
Taner Bey merhabalar...Size şunu sormak istiyorum. Yeni kasa Passat'ın Skoda Superb'le eskiden olduğu gibi yine bir ortak yanı varmı? Altyapıları yine birbirinin aynı mı?
The Škoda Superb is a large family car primarily built by the Czech car manufacturer Škoda Auto as its flagship car. The versions produced from 2001 to 2008 are based on the platform of the Volkswagen Passat, but are elongated by 10 centimetres (3.9 in), and shares its major mechanicals and powertrain with the Passat, and therefore the larger resources of Škoda Auto's parent company Volkswagen Group. It is currently the largest and most luxurious model in Škoda's model range_____________________________
-
Yeni kasa Passat'ı bir golf hayranı olarak çok beğendim. Özellikle farlardaki değişiklik ve ızgara, 2000-2001 yıllarının passatı gibi olmuş ki bence yerinde.
VW oval far konusundaki hatasını anladı ve tüm modellerinde değişikliğe gitti, önce Golf VI ile, sonra polo, en sonunda passat ve jetta ile. Bence VW bir evvelki modellerini yeniden canlandırıyor.
Böylece tüm modeller Audi'de olduğu gibi kardeş oldu. Opel de aynısını yaptı._____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı