Şimdi Ara

yeni işe girdim hayırlısıyla :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar kimyagerim uzun bir aradan sonra sonunda buldum evraklarımı hazırlayıp teslim ettim. kozmetik sektöründe kalite kontrolde çalışacağım köklü kurumsal bir firma... başlangıç ücreti olarak 1900 tl verdiler haftaya pazartesi iş başı yapacağım allah tüm işsizlere hayırlısıyla iyi işler nasip eylesin

• Hayırlı uğurlu olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş kaç nerden mezunsun kaç yıllık tecrüben var yazabilirsen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Yaş kaç nerden mezunsun kaç yıllık tecrüben var yazabilirsen sevinirim.

yaş 29 30 a gireceğim hocam 6 yıılık tecrübem var üniversite kimya bölümü mezunuyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

Hayırlı uğurlu olsun.

teşekkürler hocam daha iyisi size olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

Hayırlı uğurlu olsun.

teşekkürler hocam daha iyisi size olsun

Amin tşkr ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam. Allah utandırmasın. Başlangıca göre 1.900 iyi bir ücret. Zamanla ücretin de artacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *InfLeXibLe*

Hayırlı olsun hocam. Allah utandırmasın. Başlangıca göre 1.900 iyi bir ücret. Zamanla ücretin de artacaktır.

amin hocam kimyager olduğum için başka sektörlerde çalıştım hep kimya sektörü çok geniş zaten zamanla artar uzun yıllar çalışmayı düşünüyorum artık burada....hocam iş bulmak da zor benim pozisyon için 300 kişi başvurmuş 1 kişi aldılar ne kadar çok işsiz insan var buralardan da öğreniyoruz artık.....
  • Nasip nasip herşey nasip hayırlı olsun Allah utandırmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

Nasip nasip herşey nasip hayırlı olsun Allah utandırmasın

öyle hocam herşey nasip nasipten öteye yol yok zaten.....
  • Bir meslektaşımın daha iş bulabildiğini görmek sevindirici, maaş olarakta piyasaya göre iyi bir başlangıç rakamı mutlaka daha iyilerini hakediyoruz fakat işsiz mezun sayısı ve ülkedeki kimyager istihdamı ortada.tekrar hayırlı olsun başarılar :)

• Net mi? Bu arada Kimya Mühendisi maaşları ortalama ne kadar merak ediyorum. Bir de üniversite ne kadar farkediyor? ODTÜ başka Sivas Cumhuriyet Üniversitesi mesela başka değil mi?
  • Hayırlı olsun hocam Polimer sektörü naaıl?

• Hayırlı olsun

• heerşeyin nasiple ne alakası var,ülkeyi işsiz hale getirdiler fabrikalar yabancılara satıldı,suriyelileri sigortasız çalıştırıyorlar
    asgari ücreti düşürdüler,bir evde tek adam çalışssa parası az,kadında çalışıyor
    kadında çalışınca bu sefer erkekler işsiz kalıyor,birde nasip diyorsunuz,şuna amerikan sömürgesi deyin
  • Hayırlı olsun , 1900 TL kalite kontrolcü için fena değil.
  • hayırlı olsun hocam eğitimini aldığınız işte çalışmanız çok güzel malum her kimya mezunu kendi işini yapamıyor sevindim adınıza

• quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

hayırlı olsun hocam eğitimini aldığınız işte çalışmanız çok güzel malum her kimya mezunu kendi işini yapamıyor sevindim adınıza

işini yapmıyo deyince sanki pilot,doktor,asker mi oluyor adamlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 11 Mart 2014; 2:10:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

quote:

hayırlı olsun hocam eğitimini aldığınız işte çalışmanız çok güzel malum her kimya mezunu kendi işini yapamıyor sevindim adınıza

işini yapamıyor dedim keşke laf sokma çabasına girmek yerine beni anlamaya çalışsaydın. yani kimya sektöründe iş bulamayıp farklı sektörlerde çalışanlar oluyor. bu sadece kimya Bölümü için değil örneğin ben turizm okudum is bulamadım bankanın çağrı merkezinde çalışmak zorunda kaldım işsiz kalmamak için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

quote:

işini yapamıyor dedim keşke laf sokma çabasına girmek yerine beni anlamaya çalışsaydın. yani kimya sektöründe iş bulamayıp farklı sektörlerde çalışanlar oluyor. bu sadece kimya Bölümü için değil örneğin ben turizm okudum is bulamadım bankanın çağrı merkezinde çalışmak zorunda kaldım işsiz kalmamak için.

laf sokmadım ki gerçekten dedim onu,çoğu iş bulamıyor deyınce başka yerlere yönelmişlerdir diye düşünüp aklıma gelen meslekleri yazdım. Sondaki gülücükden öyle sandınız sanırım kafasını kaşayan mavi elemanı gülücüklere almamışım.

Niye bu kadar ayrıntıya girdim bilmiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.