Şimdi Ara

Yeni İphone Galaxy S3 ü geçebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar soru gayet açık ve net şuan galaxy s3 ün bariz üstünlüğü var geçen birisinden artık galaxy s3 ün iphone dan kat kat iyi dokunmatiği var dedi android 4,1 jelly bean'i hepimiz biliyoruz zaten. yeni iphone galaxy s3 ü geçebilir mi? bir de yeni çıkacak olan windows phone 8 telefonlardan hangisi galaxy s3 ü geçebilir ?

• Dostum şu an için en iyi telefon s3. (bence ve nexusu saymazsak ) şaka bir yana donanım olarak çok büyük fark atıyor. yazılımda da android telefon üreten firmalarda en iyi destek veren diyebiliriz. LG ve HTC nin durumu ortada. (nexus dememim sebebi zaten yazılımdı )

Kısaca S3 şuan en iyi.

tabi apple bu akşam saat 20:00 de çok büyük bir çıkış yapmazsa. bence bu soru iiçin 7 saat daha beklersen, sorunun kesin cevabını alırsın.

windows phone 8 telefonlar gerçekten cazip ama gelince görüp, incelemeleri izlemek, yorumları kullanıcılardan almak lazım. tabi marketinin durumuda belli. Bence şu an için erken. şu an Türkiyede s3 ü geçebilecek bir windows phone yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceo-tr

Dostum şu an için en iyi telefon s3. (bence ve nexusu saymazsak ) şaka bir yana donanım olarak çok büyük fark atıyor. yazılımda da android telefon üreten firmalarda en iyi destek veren diyebiliriz. LG ve HTC nin durumu ortada. (nexus dememim sebebi zaten yazılımdı )

Kısaca S3 şuan en iyi.

tabi apple bu akşam saat 20:00 de çok büyük bir çıkış yapmazsa. bence bu soru iiçin 7 saat daha beklersen, sorunun kesin cevabını alırsın.

windows phone 8 telefonlar gerçekten cazip ama gelince görüp, incelemeleri izlemek, yorumları kullanıcılardan almak lazım. tabi marketinin durumuda belli. Bence şu an için erken. şu an Türkiyede s3 ü geçebilecek bir windows phone yok.

iphone 5 çıkmadan ve wp8 telefonlar çıkmadan kesin bir yorum alamayız tabi ki. ben sadece üyelerimiz ne düşünüyor yani yeni çıkan iphone ya da wp8 telefonlar acaba geçebilir mi diye sormak istedim. tam anlamatamadım ne demek istediğimi ama neyse. bazen düşündüklerimi kelimeye dökemiyorum :( :(

• yok dostum estğ. bende yanlış yorumlamış olabilirim. o zaman şöyle diyeyim.

iphone un belli bir kitlesi var. ne çıkarsa satın alır. satış olarak büyük ihtimalle s3 ü geçicektir. donanım olarak apple ın çok büyük atak yapması lazım ki bence yapıcak. donanımda s3 üstün bile olsa yazılım ve stabilite olarak apple bu seferde önde olabilir.

windows phone da ise durum karışık. ama arm tabanlı wp8 tabletleri falan görünce bu sefer sanki olmuş gibi

kısaca senin dediğin gibi yeni iphone da wp8 telefonlarda geçebilir. son kullanıcı için geçmesi daha iyi zaten. rekabet iyidir.

• quote:

yok dostum estğ. bende yanlış yorumlamış olabilirim. o zaman şöyle diyeyim.

iphone un belli bir kitlesi var. ne çıkarsa satın alır. satış olarak büyük ihtimalle s3 ü geçicektir. donanım olarak apple ın çok büyük atak yapması lazım ki bence yapıcak. donanımda s3 üstün bile olsa yazılım ve stabilite olarak apple bu seferde önde olabilir.

windows phone da ise durum karışık. ama arm tabanlı wp8 tabletleri falan görünce bu sefer sanki olmuş gibi

kısaca senin dediğin gibi yeni iphone da wp8 telefonlarda geçebilir. son kullanıcı için geçmesi daha iyi zaten. rekabet iyidir.

peki donanım olarak geçemese bile ios stabilitesinden bahsettiniz.ama android 4,1 ile artık o klasik iphonun dokunmatiği süper terimi ortadan kalkmadı mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tugrul6733

quote:

peki donanım olarak geçemese bile ios stabilitesinden bahsettiniz.ama android 4,1 ile artık o klasik iphonun dokunmatiği süper terimi ortadan kalkmadı mı ?

s3'te jelly bean sürümleri denedim. bir çoğu test sürümü ama olsun. jelly bean ile gelen şey geçişlerde fps artımı. yağ gibi akıyor durumu o. ics'nin bazı takıldığı yerleri de halletmişler, teklemiyor oralarda. yalnız yine de kasacaksa kasıyor cihaz. iphone ile android cihazlarının bir çoğunun dokunmatik olarak hiç bi farkı yok. fark fps'de.

• quote:

quote:

arkadaş s3 için sormuş bende s3 için bahsettim. ben nexus kullanıcısıyım. 4s le de karşılaştırdık nexusu. bilmiyorum hiç 4.1 kurulu nexus kullandınmı ama bu sefer bu iş olmuş. iphone dokunmatiği diye bişey yok artık

ben yorumu mu şu an için yazdım. şu anda da s3 te jb yok. yani yasal jb yok. o yüzden stabilite, hassasiyet olarak apple iphone 5 ile önde olabilir dedim.

yazılım konusuda malum. apple yazılımı kendisi, kendi telefonu için çıkartıyor. tabiki yazılım desteğinde samsungun önünde. android tarafında da google kendi telefonu nexus için yazılım desteğini tam olarak veriyor o ayrı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

arkadaş s3 için sormuş bende s3 için bahsettim. ben nexus kullanıcısıyım. 4s le de karşılaştırdık nexusu. bilmiyorum hiç 4.1 kurulu nexus kullandınmı ama bu sefer bu iş olmuş. iphone dokunmatiği diye bişey yok artık

ben yorumu mu şu an için yazdım. şu anda da s3 te jb yok. yani yasal jb yok. o yüzden stabilite, hassasiyet olarak apple iphone 5 ile önde olabilir dedim.

yazılım konusuda malum. apple yazılımı kendisi, kendi telefonu için çıkartıyor. tabiki yazılım desteğinde samsungun önünde. android tarafında da google kendi telefonu nexus için yazılım desteğini tam olarak veriyor o ayrı.

ben yeni telefon almayı düşnüüyorum tabiki bu aralar değil önümüzdeki yazın artık ama windows phone o zaman çıkmasın 1 sene ertelensin yine de çıkmasını beklerim. ve beklemek de gerektiğini düşünüyorum. bir de tabi ki şimdiden konuşmak çok erken ama hazır konu açılmışken sorayım . telefonu almanyada akrabalarımız var onlardan getirtmeyi düşünüyorum. orayla buranın arasındaki fiyat farkı nasıldır. telefon garanti vs. bir sıkıntı çıkarır mı ?

• Bu arada konunun başlığına direk cevap verebiliriz.

Yeni İphone Galaxy S3 ü geçebilir mi? HAYIR tabi yine de güzel telefon iphone. biraz zevk meselesi.

bence yeni iphone u bekleyip s3 almayanlarda şimdi s3 almaya gidiceklerdir. bu tanıtım biraz samsung a yaradı. tabi yıl sonunda satışlarda haklı olup olmadığım çıkar ortaya. bu benim şahsi fikrim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceo-tr -- 13 Eylül 2012; 9:47:07 >
  • Dokunmatikte aynılar bence

Donanımda s3 ama yazılımda her zaman ios
  • dün gördük iphone 5i daha iyi bişey beklıodum iphoneden yapamadılar yavaş yavaş ölüyor iphone artık. özellikler bakımındanda S3 açık ara önde
  • Apple çok büyük bir devrim yapmazsa s3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Visage34

Apple çok büyük bir devrim yapmazsa s3

Ki yapamadı yine :) S2 ile devam ediyorum yoluma
  • Samsung ve Sony gözümde 1 numara. Iphone çöp oldu artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midgardian

quote:

Orijinalden alıntı: Visage34

Apple çok büyük bir devrim yapmazsa s3

Ki yapamadı yine :) S2 ile devam ediyorum yoluma

Haklısın yine yapamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Dokunmatikte aynılar bence

s3 ü denedim kilit ekranı bile başta takılıyor yahu.. donanım olarak gpu konusunda iphone yine en iyi, işlemci olarak bilemem ama quad la geliyor zaten, hem donanımı kafanıza fazla takmayın o telefon kendi yazılımını gayet rahat işletiyor mu ? evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Dokunmatikte aynılar bence

s3 ü denedim kilit ekranı bile başta takılıyor yahu.. donanım olarak gpu konusunda iphone yine en iyi, işlemci olarak bilemem ama quad la geliyor zaten, hem donanımı kafanıza fazla takmayın o telefon kendi yazılımını gayet rahat işletiyor mu ? evet.

Ben stabilite istedim ve oda garanti olarak iosta olduğundan ios kullanıyorum

• burada veyahut diğer sitelerde haber organlarında çıkan s3 mü iphone 5 mi şeklindeki başlıkları şhasen yanlıs buluyorum , her ne kadar gerceği hangi telefonun daha iyi olduğunu herkes bilsede ortada göz ardı edilen . kendi kendini tatmin etmeye çalışılan yazılar var ,

1'cisi zaten s3 kullanan s3 iphone kullanan iphone diyor açık görüşlü insan çok az ,

2'cisi evet s3 daha iyi bu bi gerçek , ama hayatta her daim kullandıımız bir tabir var ''zevkler ve renkler tartısılmaz'' , sen adama aksama kadar s3 ün özelliklerinden bahsetsende adam gerek tasarım gerek görsellik olsun diye iphone diyor , yada aksama kadar iphone'nin şekli 10 numara görünüşü süper desende adam özellik bakımından s2 , s3 hastası . kimi büyük ekran seviyor kimi küçük ,kimi beyaz diyor kimi siyah ... bence bu konular gereksiz , karşılaştırmalar tabiki olucak ama abartmamak lazım .

• Tabi ki geçer...

Videoyu izlesene... Bu insanlar la dolu bir dünyada... Hava da karada geçer...

http://m.youtube.com/index?&desktop_uri=%2F
  • ya heryerde zırt pırt çıkan şu iphone fanları nerede son zanalarda..hiç sesleri duyulmaz oldu Türkiye dünyada akıllı telefon kullanma oranı en yüksek olan ülkelerden bili..Apple doğru düzxgün bir f klavyeyi bile becerememiş..Türkiye'ye nasıl baktıkları ortada..buna bir de son iphone 5 trajedisini ekleyin...hala o kadar iddialı konuşup, bütün forumları işgal etmeye devam edecekler mi merak ediyorum doğrusu..

apple öyle bir beklenti oluşturdu ki fanları arasında..her seferinde devrim niteliğinde bir şey çıkacak diye bekliyor herkes...ya ne bekleniyordu ki..sonuçta telefon işte, dört köşe, daha ince, daha hafif bundan daha fala ne yapabilir ki..kendi kendini bitirecek apple bu gidişle.

artık devrim niteliğinde bir şey çıkaramayacağı için androide (yakında windows mobile'da saldırır) saldırıp satışlarını durdurarak oradan pazar payı kapmaya çalışıyor..

sadece ben düşünürüm başkası düşünümez diyor..

apple'in ne kadar tekelci olduğu , dünyadaki bir numaralı tekelci olduğu malum. dünyada başka marka kalmasa tek apple kalsa yine tatmin olmazlar..

ama son zamanlardaki stratejileri ile (mahkemeler vs) düşünceleri, orjinal fikirleri bile tekellerine almaya çalışıyorlar..yuh artık diyordum..

fikir ile ancak daha orjinal bir fikirle yarışırsın..artık apple 'da orjinal bir fikir kalmamış..para kazanaktan başka bir şey düşünmüyorlar...

malesef apple telefonculuk noktasında bir gerileme içinde..malesef diyorum çünkü apple'in yenilikçi stratejisi biz tüketicilere çok şey kazandırmıştı.rekabete yol açmıştı. sektöre yön vermişti...ama malesef ellerind orjinal bir fikir kalmadı sanırım...

yaptıkları sadece şudur, süslü püslü reklamlar : seyredin anlayacaksınız..

http://www.youtube.com/watch?v=EaKWHvUASgk&feature=player_embedded

bence ilk dalgadan sonra iphone satışları azalacak..bu sefer piyasada önde olamayacaklar..zira yukarıda da dediğim gibi kullanıcıları arasında hep yenilikçi, yen , orjinal şeylerin beklentisini oluşturdu..orjinal ve yenilikçi bir şey görülmeyince, diğer markalarla aynı statüde değerlendirilmeye başlanacak..eh o zaman nasıl rekabet edecek, edebilece mi göreceğiz...şimdiye kadar hep farklı statüde tutuluyordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlevent -- 22 Eylül 2012; 18:13:00 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.