Şimdi Ara

God of War: Laufey | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
476
Cevap
33
Favori
15.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Popüler Konular listesinde
37. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 1...12...21222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ciddi ciddi oyunlar arası parallellikleri ve senaryoyu çözmeye çalışanlar var. İşsiz misiniz hocam gerçekten siz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bakalım ne olacak 

Ne güzel oyunlar gelecek onlara odaklanalım. Bir de arkadaşların da yazdığı gibi yeni nesil gelse dahi en az 3-4 sene ps5 de oyun alacak. 2031-2032 den sonra ps5 e artık oyun gelmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben gameplayi beğendim. Kratos’un olmaması beni etkilemez. Oynarım her türlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

God of War: Laufey | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

Bu sağdaki andaval her işin içine ettiği için Hbo tarafında dlss 5.0 da gerçeksi yüz olarak tarama yapıyor yapay zeka, tiiiye almış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Boru çalınınca birinin yılanla konuşabilmesi lazım hocam. Şöyle bir şey düşünüyorum, Faye ile işbirliği yapan biri olabilir Nors tarafında. Nasıl ki Kratos Alfheim ışığıyla diğer tarafa geçtiyse, ona benzer bir ışık göl tarafına bir şekilde getirilirse Faye anlık olarak yılanla konuşup gidebilir.

Alfehim ışığı mobil yapıda taşınabiliyor, malum 2018 oyununda dağdaki dumanı Alfheim ışığının bir parçasını kullanarak açmıştık. Bu tarz bir ışık göle ışınlayabilir Faye'i.

Peki Faye yılana ne söyledi? Ragnarok'ta pek bir şey de yapmadı yılan, orasını açıklarlar belki sonra.

Bir diğer ilginç konu da Alfheim ışığındaki savaş çıkacak. Küçük Atreus kara elfleri kötü olarak düşünüyordu ama savaşta kim haklı belli olmaz denilmişti. Bence kara elfler ışığı yok edip Everywhen diyarı geçişini kapatmaya ve kötülükleri önlemeye çalışıyorlardı :)

Ve Alfheim ışığının söndüğü anda geçit kapanıyor, Begtse ve Shekmet bu sebeple Faye'in kaçamayacağını ima ediyor olabilir.

En bomba teorim de Yunan tanrılarının efsane ışıklı patlayışları var malum, o ışık geçit ışığı olabilir mi? Hatta Shekmet hayvanıyla bir ışık patlamasına doğru uçuyordu, belki de diyara yeni bir tanrı giriş yapıyor o patlamayla. Yeni tanrıyla ilgilenmeye Shekmet gidiyor.

Yepyeni bir alana giriyoruz, hiç beklenmedik bir anda geldi bu hikaye seçimi. Acele etmeden yedire yedire giderlerse Ps6 çıkışına God of War 3 kadar hype yapılan bir Kratos oyunu gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 7 Haziran 2026; 0:12:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt

Hocam valla ne yalan söyleyeyim teorileriniz bir oyun içerisinde olabilecek, karşımıza çıkabilecek derecede. :)

Hocam benim anlamadığım Everwhen'in en güçlüsü olacak mı? Çünkü bir Lider vasıflı Tanrı olmalı orada da. Mesela teorinizde her ışık patlaması yeni bir tanrının buraya geçişini temsil ediyor ise. Sekmeth'in nasıl bir otoritesi var ki o gidiyor. Ya Mısır tarafında bir tanrı daha göçüp geldi ki kendisi karşılamaya gitmişte olabilir.

Bir Bomba Teori de ben atayım ortaya. Maskeyi herhangi bir mitolojide her kim kullanıyorsa o ışık devreye girdiğini düşünüyorum. Dışarıdan Everywhen'e ekstra giriş yapma, sızma gibi durumlarda olabilir mi ki?

Bende acele etmelerini istemem. Bazen diyoruz ya sorular havada kalıyor diye cevaplarını ince detayına kadar bir sonra ki oyunlarına bırakmaları daha hoş olur.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Kratos God of War 3'te ölüp, yolu Everywhen'den geçmiş olabilir mi? Daha sonra çıkışın bir yolunu bulup farklı bir şekilde uyandıysa. Ve uyandığı yer Yunan veya İskandinav her neresi ise. Everywhen'de ki olaylar Normal yaşantısında hafızasından silinmiş yada hatırlamıyor olabilir mi?

• God of War: Laufey | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 7 Haziran 2026; 7:58:2 >
  • Oyun gayet eğlenceli görünüyor. Sadece God of War markasının bir oyunu değil, herhangi bir isimle çıksa kimse eleştirmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İyiler ilk görüşte tanınmaz
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Faye gibi ilk gelenler uyum sorunu yaşıyor ve güçsüz olabilirler. Bu yüzden Shekmet fırsatı değerlendirmeye gidiyor olabilir. Bence Begtse ve Shekmet'in kesinlikle patronu vardır ama göstermemişlerdir.

Maske olayı bence zorunlu şart olmamalı, hatta sadece Nors kısmında maske yoluyla gelme durumu olabilir ama emin değilim. Zeus vb. tanrılar patlayıp ışık saçıyordu, kendi özel büyüleriyle buraya gelmiş olabilirler. Ama Yunan mitolojisinde ölen tanrıların gittiği bir cennet vardı sanki, oralara retcon mu atacaklar, Yunan mitolojisi yok oldu diye mi bağlayacaklar bilemedim.

Kratos'un Blade of Olympus sonrası Everywhen'e gidip kurtulma kısmını saklamış olabilirler. Belki de oradayken yüzlerce yıl geçmiştir gerçek zamana göre. Ama oraları unutması nasıl oldu, Zeus'u filan görmedi mi soruları da gelir akla.

Bir de şu var, Hermes ve Helios patlamamıştı ışık ile. Poseidon ve Hades de aynı şekilde. Bunlar sadece dünyayı etkileyen sel, veba, karanlık gibi şeylere etki etti. Ares, Athena ve Zeus patlamıştı. Ares god of war, Athena zaten High Existence, Zeus da pantheon patronu olarak seriye giriş yapabilir gibi.

Aşırı heyecanlı senaryolar gelebilir. Ps2-Ps3 zamanında olsak devasa dövüşler görürdük ama şimdi tüm dövüşler Souls oyunlarına benziyor. Boss dövüşü yapmak masraflı oluyor. Bu kadar geniş kadroyu oyuna nasıl yedirirler bilemedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 7 Haziran 2026; 11:5:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.