Şimdi Ara

Yeni İnternet sağlayıcı önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayatınız sıkıcı ise hemen türknete gelin ve internet kopması, internet olmaması, kimsenin sizinle ilgilenmemesi gibi muhteşem hizmetlerin tadına varın. Ne öyle parasını ver internet kesintisiz gelsin, böyle sıkıcı hayat mı olur.

• derniere kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol edebilmem için PM üzerinden müşteri numaranızı paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    48486315 destek numarası

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet arkadaşlar 9 ay sonra yine yeni bir tavsiye olabilir artık Yeni İnternet sağlayıcı önerisi 

Malum Türknet yeni bir zam yaptı 170TL'na çıkardı fiyatı ve bu çok fazla, Yeni bir iss vakti geldi önceki kullandığım Netspeed'mi yoksa İnternet Kutusu gibi firmalarımı tercih etsem bilemedim, Varmı yeni tavsiyesi olanlarYeni İnternet sağlayıcı önerisi 

• ben de son zamdan sonra iss arayışındayım tavsiyelere açığım

• şuan en uygun 100 mbps paketler ;

poyraz net 85 tl
    internet kutusu 100 tl
    gıbırnet 110 tl

fiber için 10 tl modem kirasını da ekleyin. yeni abonelik başlatacaksanız kurulum ücretlerine de bakmak lazım. İnternet kutusunda referans kampanyası var. hediye ay kazanabilirsiniz diğerlerinde yok. Ping ise internet kutusunda 10 ms yüksek olabiliyor. diğerlerini bilmiyorum. Fiyat olarak bu civarda başka firma kalmadı. Diğerleri 130 140 zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba bu firmalara geçtikten sonra ertesi gün zam yapmayacakları çok belirsiz değil mi? Sonuçta taahhüt yok. Ne dersiniz ? Yine de geçilir mi?

• byzamane kullanıcısına yanıt
    yinede geçilir. Taahhüt verince elin kolun bağlı oluyor. zaten telekom da 100 mbps 194 lira şuan. bu fiyattan taahhüt vermek mantıklı gelmiyor bana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türknetin 1 aylık faturası fiyatına 3 ay internet kullanmak için davet kodumu özel mesajla talep edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altyapı tt olunca açıkçası kimi kullandığınızın çok önemi yok. bana bayramın 1.günü aktivasyon yaptılar.

https://internetkutusu.com.tr/paketler

turknetin 169 tl olan 100 mbit dl/8 mbit ul paketi burada 100 tl/ay.. baya büyük bir fark.

eğer arkadaşını getir kampanyası kullanmak isterseniz 8576075398 abone numarası ile 1 ay bedava kullanabilirsiniz.

https://www.internetkutusu.com.tr/kampanyalar

• Turknet zammından sonra 75 mbit VDSL 94 liraya Turbonet'e geçmeyi düşünüyorum.

Hattım 65-70 arası hız alıyor.

Kullanan var mı arkadaşlar?

• İnternet kutusunu öneririm.

• PoyrazNet, İnternet Kutusu ve Netspeed arasındayım şuan PoyrazNet fiyat olarak gel bana diyor, Hattım Maks 84mbps destekliyor, 75 paket 80TL, 100 olan paket 85TL denemeye değer gibi duruyor.

• Millet kaçmaya başlayınca hızlarda değişiklik olmuş anlaşılan, Altyapım maks. 84Mbps destekliyor şuan sonuç bu şekildeYeni İnternet sağlayıcı önerisi 

Yeni İnternet sağlayıcı önerisi
  • Merhaba yine benYeni İnternet sağlayıcı önerisi  Bu son 4-5 aylık süre içerisinde Poyraznet kullanıyorum genel olarak memnun olsamda son 3-4 gündür akşamları sıkıntı yaşamaya başladım bir çok kullanıcı gibi daha öncedende belli başlı sorunlar olmuştu, Şuan yine değiştirmeyi ve Netspeed firmasına geçmeyi.düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.