Arkadaşlar selamlar,
Yılan hikayesine dönen kahve makinesi satın alma olayı yaşadım.Sizle de paylaşıp fikir almak istiyorum. Online olarak mediamarkt'tan Delonghi magnifica plus cihaz satın aldım.Cihaz teslim edilir edilmez kurduktan sonra arkasından baya bir miktarda su akıttı.Tüm bu süreci neyse ki video ile kayıt altına aldım.Mediamarkt ile görüştüm servise vermeniz gerekiyor denildi.Aslında kusurlu ürün kapsamında anında değişim yapmaları gerekiyor.Sonrasında 20 gün kadar servisten dönüş olmasını bekledim. Pazar günü ürünün geldiğini söylediler ve mağazan almaya gittim.Şarşırtıcı şekilde ürün bir üst model ile değiştirilmiş delonghi eletta export olarak gönderilmiş. Ancak hikaye burada bitmedi.Az önce kutuyu açtım ve ürünün yan panelinin soketlerinden kırık oldugunu fark ettim.Ücretini ödediğim ürünü 1 aydır kullanamıyorum.Şuan kafama takılan kısım bu ürünü de garantiye gönderirsem ilk aldığım ürün mü gönderilir yoksa bu üst model mi gönderilir? Bu konuyu araştırdım ancak bir cevap bulamadım.Siz ne dersiniz ? Siz olsanız ne yapardınız ?
|
|
Konut kredisi konut sigortası iptal edilebilir mi?
|
Vodafone cayma bedeli iptali
|
Turknet kampanya birleştirme
Merhaba arkadaşlar;
Turknette kampanyalar birleşiyor mu?Birleştirmek istediğim kampanya 12 ay peşin ödeme.
3 kampanya var.
1-)Burgerking 6 ay indirim kuponu ve 12 ay peşin ödeme
2-)Gigafiber talebinde gelen 3 ay %50 indirim kodu ve 12 ay peşin ödeme
3-)Comnet ilk 2 ay ücretsiz ve 12 ay peşin ödeme.
Bunlardan hiçbiri birlikte kullanılamıyor mu?Net bir bilgi verme şansınız var mı?
İSS önerisi
Vergisiz telefon önerisi
|
|
Vodafone 4 haneli kod gelmeme sorunu
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 528
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 413)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 45 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0