Yüzbaşı
28 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 61 (Bu ay: 2)
Gönderileri
Arkadaşlar selam. Aidante lifetime lisans almak isteyen varsa 3 kişi alabiliriz. Ne dersiniz ?
Merhaba.Aranızda MacBook Pro için koruyucu kılıf kullanan ve öneride bulunabilecek var mıdır? Genelde Alışveriş sitelerinde Çin malı değişik markalarda ürünler var. Kullanıp memnun kalan var mıdır ?
Merhaba. Hattımı yasal olarak üzerime almakla alakalı sorularım olacak. Bilgisi olan varsa çok mutlu olurum.

-Bu işlemin faturasız hatta ücreti nedir ? Her bayii farklı birsey söylüyor.

-Şuanki hattım Turkcell. Turkcell’de bu işlemi yaparsam kısıtlı ve yüksek fiyatlı tarifelere mecbur bırakılıyorum. Bu işlemi Turkcell’den yapmak mantıklı gelmiyor. Hattımı turk Telekom’a taşıdığımda faturasız olarak 1 ay sonra taşıyabiliriz diyorlar. Bu dogru mu?

-Cayma bedeli almaları yasal mı?

-Numaranın başlangıcı 0539 Vodafone kullanıyorsak ve oradan taşıma yaparsak Vodafone dışında bir firmaya geçemezsiniz diyorlar. Bu dogru mu ?

Merhaba. Apple Amerika’dan arkadaşımın adresine iPhone siparişi verdim. Sipariş kabul edildi görünüyor ancak kredi kartımda bir hareket yok.(provizyon dahil) Son dakikada gol yemek istemiyorum çünkü Türkiye’ye gelişine kılpayı yetişiyor. Kredi kartında sorun vs varsa şimdiden öğrensem iyi olur. Ne önerirsiniz ?

Arkadaşlar merhaba.Aracım için aradığım 3 ürün var:

-Deri koltuk ve direksiyon kol dayama kapı içi deri icin koruyucu bir ürün. (Kapalı garajım yok ve çok güneş alıyor)

-Araç içi plastik aksam (torpido yumusak ve sert yüzeyler için) koruyucu bir ürün.

-Kapı fitilleri icin ömrünü uzatacak bakım ürünü.

Cevaplariniz çok değerli. Teşekkürler şimdiden.

Arkadaşlar merhaba iCloud Whatsapp yedeğinde iki farklı boyutta yedek var. Boyutlar arasında ciddi fark var sebebini bilen var mıdır?

Arkadaşlar selamlar,
Amazondan filter kahve makinesi almayı düşünüyorum.Benim için önemli olan kağıt filtre kullanmaması ve zamanlayıcısının olması.Maximum bütçem 140 TL.Kullanıp memnun kaldığınız önerilerinizi bekliyorum.
Selamlar,
Spotify aile üyeliğinde yer olan varsa mesaj atabilir mi?
Arkadaslar selamlar.Spotify aile üyeliğinde iki kişilik yer var.Katilmak isteyenler özel mesajdan yazabilirsiniz.
Arkadaşlar selamlar.

Laptobuma ssd taktım ve sistemi temiz olarak ssd'ye kurdum(Win10 kurdum).DVD sürücüsüne çıkardığım içinde kurucu win 8 olan HDD'yi taktım ancak biosto aygıt yöneticisinde vs görünmedi.Ne yapmalıyım?Ne önerirsiniz
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 391
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.123 (Bu ay: 256)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 29 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.