Teğmen
18 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 160 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 saattir turkcell çağrı merkezinde bir yetkiliye ulaşamıyorum. Herhangi bir menü altında çağrı merkezinde canlı görüşme yapılması mümkün olmadı. Ulaşabilen varmıdır?
Arkadaşlar merhaba , Sistemime LG 32LF630V Tv'yi monitör olarak bağladıktan sonra hem windows kullanımında ( windows 10) hemde oyunlarda , hem klavye hemde mouse ta gecikme yaşıyorum.

Sistem Özellikleri :
Amd Fx 8350
Msi GTX 760
Msi Anakart (Modeline bakmadım)
2400 mhz 8 GB DDR3 Ram
Samsung 256 Gb SSD
vs.

Bu gecikme ben mouse hareket ettirdikten bir süre sonra imlecin hareket etmesi gibi.
Yabancı forumlarda " Realtek HD Audio " programından dolayı bazılarının bu şekilde bir problem ile karşılaştığını gördüm. Realtek ile alakalı tüm programları ve hatta driver ı bile kaldırıp test ettim düzelmedi. Yine bazı sitelerde msi fast charging in kaldırılmasından bahsetmişler onu da denedim yine olmadı. Windows 8.1 e döndüm durum değişmedi.

Not : Windows 10 temiz kurulum yaptım yine düzelmedi.

Şimdiki fikrim ise bu gecikmenin monitör kaynaklı mı olduğu? Yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaslar merhaba , samsung galaxy note 3 cihaz 4.4.2 guncellemesi aldigindan beri ram inanilmaz hizli doluyor ve surekli rami bosaltmak gerekiyor ortalama 2.40a kadar cikiyor. Güncelleme oncesi bu deger cok uzun kullanimlarda bu seviyelere gelirken simdi 10dk lik bir kullanimdan sonra telefon ciddi anlamda yavaslamaya basliyor. Bunun gibi bir sorunla karsilasan varmi? Var ise cozumunu bilen varmi?

Not. Telefonda asiri sayida bir uygulama yok , herkeste olan facebook twitter instagram gibi uygulamalar ve browser kullanimi...
note 3 ... bugüne kadar abartısız tüm aldığım telefonlarda 2-3 ay içinde sıkıldım... ilk defa sıkılmadan , kasılma ve takılma yapmadan bir telefon kullanıyorum...

tavsiye ederim...
Ben mp3 için vk video & music downloader ı kullanıyorum. Başta internet sitesinden üye olup uygulamaya yazmak gerekiyor ama. tüm parçaları buluyor ve çok hızlı indiriyor.

Radyo olarak tunein radyo tavsiye ederim.

müzik olarak yeni trendlere bakmak için ise shazam uygulaması içinden eplore seçeneği idi yanlış hatırlamıyorsan seçilip ülke bazında hangi müziklerin trend olduğunu takip edebilirsiniz...

kullanmadığım ama youtube dan mp3 e çeviren siteler ve programlar mevcut. denemedim..
Arkadaşlar sketchup pro , photoshop , 3d s max , vray render vs gibi mimari tasarım programları kullanıyorum. İlk amacım render almak ama bununla birlikte arada da oyun oynanabilecek bir pc toplamaya çalışıyorum. i7 4770 biraz tuzlu geliyor , bütçemi aşıyor. Bütçem 2500tl aralığında , aşağıdaki sistem hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim? Kasa konusunda özellikle önerilerinizi bekliyorum, çünkü eski pc de fan sesi beni bıktırmıştı...

CPU:
AMD FX-8350 4.0 GHz, 16 MB, AM3, 8 Çekirdekli BOX İşlemci
199 $ ( 440,79 TL)
Sepete Ekle
ANAKART:
GIGABYTE 990XA-UD3, AMD 990X, DDR3, 3X PCIExp, Socket 938 AM3+, CrossFireX & SLI
115 $ ( 254,73 TL)
Sepete Ekle
BELLEK - RAM:
GSKILL RipjawsX 16GB (2X8GB) DDR3 2133 Mhz CL10 1.60V (F3-2133C10D-16GXM)
199 $ ( 440,79 TL)
Sepete Ekle
EKRAN KARTI:
GIGABYTE GTX 660 OC Windforce 2x, 2048 MB, PCIExp Ekran Kartı, GDDR5, 192 bit, 1033/6008 Mhz
206 $ ( 456,29 TL)
Sepete Ekle
KASA:
THERMALTAKE Commander 700W Kasa
145 $ ( 321,18 TL)
Sepete Ekle
HARD DISK - SSD:
KINGSTON 120GB HyperX 3K 2.5'' SATA III 510/555 Ssd Disk (SH103S3/120G)
106 $ ( 234,79 TL)
Sepete Ekle

TOPLAM :
2.148,55 TL
KDV (%18) :
386,74
NAKİT / HAVALE (TL) : 2.535,29 TL
Arkadaşlar 2 ay önce aldığım Acer Aspire 5536 laptop mouse u dahi oynatsanız işlemci %50lere kadar çıkıyor. Birkaç uygulama üst üste çalıştırınca pc kısa süreliğine de olsa takılıyor. Sitesinde bununla ilgili bir patch yada fix bulamadım. Servise götürmek en son çözüm olacak şekilde sorunuma bir çözüm arıyorum. Bilgisi olan ya da aynı sorunla karşılaşıp çözüme ulaşan var mıdır? İyi forumlar dilerim...
Hakkında
Meslek: İşletmeci
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
intel
Bilgisayar
notebook
Otomobil
Opel
Mobil cihaz
Samsung
Mobil cihaz
samsung
Operatör
Turkcell
ISS
TTNET
ISS
TurkNet
Oyun Platformu
pc
Takım
Galatasaray
TV
Samsung
Klima
Klima
Ses Sistemi
Logitech
Tablet
Samsung
Notebook
MSI
GPS, Navigasyon
Cyclone
Fotoğraf Ekipmanları
Canon
Motosiklet
Honda
Kulaklık - Amfi
sennheiser
Modem
TP-Link
Formula 1
Ferrari
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 539
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 2.613 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 286 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.