< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 26 Haziran 2025; 10:15:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni Honda HRV e-hybrid (43. sayfa)
1 Mobil
-
-
3 yaşına aralıkta girecek..
_____________________________ Ender(iPhone 15 Pro Mavi) -
Sanziman yagi degisimine gerek yok, kitapciktan.ilgili.yeri bulun servise gosterin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu aracın ilk muayenesi ne zaman, bilen var mı? İlk tescili 2025 mart olan araç ne zaman muayeneye girer?
_____________________________ ... -
Ruhsatta yazar, her arabanin farklidir ilk muayene tarihi.
Çok teşekkürler, yazıyormuş, hiç görmemişim
_____________________________ ... -
Arkadaşlar cevap gelmedi , şu multimedya ekranı tamamen kapalı konuma alınabiliyor mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ekrani kapat diye menu var sol alt kosede bir yerden cikiyor ama gene en ufak dokunmada aciliyor
Onda yine ses geliyor hocam sadece siyah ekrana geçiyor , ben toptan kapatmayı kastetmiştim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
O yok herhalde bende bulamadim
Merhaba arkadaşlar benim araç 2023 model , aracın camlarında özellikle biraz açıkken tıkırtı geliyor ve cam açıkken kapıyı kapattıgımda camda sallantı görüyorum bu sıkıntıyı yaşayan var mı , henüz servise göstermedim fakat götürmeyi düşünüyorum .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 5 Temmuz 2025; 22:23:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar bugün araç muayenesi için istasyona geldim. Egzoz muayene si yok dediler. Ruhsatta benzinli yazdığı için önce ödedim egzoz muayene ücretini daha sonra iade ettiler. Egzoz muayenesi olmuyormuş yani.. Şaşırdım
Tam hibridlerde egzoz muayenesi yok. Benim de ruhsatta benzinli yaziyor ama aldigim bayide bana da tuvturkte egzoz muayenesi olmuyorsunuz demislerdi.
Dogruymus demek
Tam hybrid araçların sayesinde çakma hybridler bile muaf oluyor. Suzuki mild hybridler muaf olduğuna göre diğer markaların mild hybrid araçları da muaftır sanırım.
Merhabalar,
Forumu baştan sona okudum ve gerçekten faydalandığım başlıklar,konular oldu. Paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.
Aranıza Advance modeliyle katılıyorum.10 gün oldu alalı, aracım sıfır. Sıfır alıp 20 yıldır sahibi olduğum dizel, PSA grubu bir araçtan geçiş yaptım. Alışma sürecinde olduğum için arabayla ilgili keskin cümleler kurmak yanlış olur ama şöyle söyleyeyim: Ben bu arabayı da önceki aracım gibi uzun süreli kullanmak için tercih ettim ve ilk 10 günlük izlenimim seçimimin doğru olduğu yönünde.
Benim sorum: Style paketteki premium ses siteminin büyük farkı var mı. Sonradan Advance a uygulanabilir mi ,uygulanıyorsa fiyat bilgisi olan ya da Advance ın ses sitemini biraz daha iyileştirmek için (garantiyi etkilemeden) tavsiye edeceğiniz yöntem ya da yöntemler var mıdır.
Teşekkür eder,herkese kazasız,belasız keyifli sürüşler dilerim.
Forumu baştan sona okudum ve gerçekten faydalandığım başlıklar,konular oldu. Paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.
Aranıza Advance modeliyle katılıyorum.10 gün oldu alalı, aracım sıfır. Sıfır alıp 20 yıldır sahibi olduğum dizel, PSA grubu bir araçtan geçiş yaptım. Alışma sürecinde olduğum için arabayla ilgili keskin cümleler kurmak yanlış olur ama şöyle söyleyeyim: Ben bu arabayı da önceki aracım gibi uzun süreli kullanmak için tercih ettim ve ilk 10 günlük izlenimim seçimimin doğru olduğu yönünde.
Benim sorum: Style paketteki premium ses siteminin büyük farkı var mı. Sonradan Advance a uygulanabilir mi ,uygulanıyorsa fiyat bilgisi olan ya da Advance ın ses sitemini biraz daha iyileştirmek için (garantiyi etkilemeden) tavsiye edeceğiniz yöntem ya da yöntemler var mıdır.
Teşekkür eder,herkese kazasız,belasız keyifli sürüşler dilerim.
Hoparlörleri Müller Mul6C hoparlörlerle değiştirdim. Ek başka bir şey veya sistem tadilatı yok,sadece hoparlörler değişti. Sonuç benim için gayet tatmin edici oldu: Temiz, kaliteli ses aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILÖTESİİ -- 17 Ağustos 2025; 16:8:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -

geçen gün bozuk köy yolunda arabayı kullanırken farkettim, sağ ön yolcu koltuğu tarafında ayak koyduğumuz düz kısımda çukurlara girdiğinde yaylı bir şekilde 3-4 defa ardarda azalan vurma sesi duydum. kenara çekip kontrol ettiğimde anormal bir durum göremedim. böyle bir durumla karşılaşan birileri oldu mu?
_____________________________ we will never walk alone! -
Benim camlardan sesler geliyor en büyük sıkıntı bu , yarı açık halde hem bozuk yoldayken hem de kapıyı kapatırken camlar oynuyor ve tıkırtı sesi geliyor , bakıma gittiğimde bu durumu belirteceğim daha önce bu durumdan muzdarip olan ve çözüme kavuşturan oldu mu acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 21 Ağustos 2025; 15:19:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
genel bir sorun. her bakımda söylüyorum baktık diyorlar hikaye aynı dediğiniz gibi
_____________________________ Ender(iPhone 15 Pro Mavi)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt