bulunduğum konuma Tazedirekt ve Macroonline gelmediği için 300TL değerinde geçerli kupon kodları paylaşıyorum, yanacağına kullanmak isteyenler kullanabilirler.
-Macroonline - 300TL - MCTH0002OS3B3F -(Son Geçerlilik: 28 Şubat 2026)
-Tazedirekt - 300TL - TDTRS0000BHTBB7 -(Son Geçerlilik: 28 Şubat 2026)
-Macroonline - 300TL - MCTH0002VGR5C6 -(Son Geçerlilik: 28 Şubat 2026)
-Tazedirekt - 300TL - TDTRS0002FSPFEB -(Son Geçerlilik: 28 Şubat 2026)
Ayrıca elimde Zorlu PSM'de Hediye bilet, Ücretsiz Havaş, TikTak kiralama indirimi, Bloom&Fresh 170TL indirim, Obilet, Yolcu360, Europcar, Liv Hospital Check-Up, Divarese, NetWork, Medikal Park Check-Up, e-cerez vs indirimleri var isteyenlerle paylaşabilirim..
Mini Onarım?
aracımın hepiyi kaskosu mevcut ve 2 ay sonra bitiyor, aracın sağ teker üstünde ineğin kıç vurmasından dolayı hafif bir gamzesi, avm otoparklarında acemilerin sürtme ve kapıları düşüncesizce açmaları dolayısıyla ufak tefek çizikleri de oluştu. kaskomda yer alan mini onarım özelliği ile yaptırmak istiyorum.
daha önce mini onarım yapan arkadaşların bilgisi ve tecrübesine de ihtiyacım var, nelere dikkat edeyim?
trabzon da ikamet ediyorum, honda aracım için king auto ve alc servis görünmekte, hangisi tercih edilmeli?
Starlink Türkiye’de denetimli şekilde çalışacak!
Elon Musk’ın uzay tabanlı internet projesi Starlink, 2026 yılının Nisan ayında Türkiye’de veri aktarımına başlamak üzere hazırlıklara başladı. Türkiye’de uzun süredir devam eden yasal ve teknik engeller nihayet aşıldı. Bu gelişme doğrudan edindiğimiz sağlam kaynaklar üzerinden doğrulandı. Starlink’in Türkiye’deki faaliyet süreci şu anda hem teknik hem de idari düzeyde ilerliyor.
technopatYurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası 5 Euro!
Garanti BBVA mobil uygulaması üzerinden alınan Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortasıyla Avrupa'da sigortalı gezmek 16,65 Є yerine 5 Euro!
Bulunduğum binada internet altyapısı vdsl ama fiber ya da gpon gelme durumu olacağını düşünüyorum, bildiğim kadarıyla telekom şuan online talep edilmesi durumunda binaya ücretsiz fiber getirebiliyor ama benim binada telekom kullanıcısı yok, ben bunu telekom üyeliği olmadan binamıza fiber ya da gpon talebi nasıl yapabilirim?
GSS Borcuna Haciz ?
arkadaşlar merhaba,
2015 yılından kalma 343TL lik GSS borcum için dün SGK aradı, ay sonuna kadar ödemezseniz icraya verilip haciz işlemi başlatılacak diye, yılsonu itibariyle zaten zaman aşımı süresi olup af geliyor. kaldı ki 343TL lik borç olmuş 1850TL yazık günahtır.
bunun bir çözümü yok mu bilen arkadaşlar yazabilir mi?
DİGİTURK İNTERNET DAVET KODU PAYLAŞIMI!
Digiturk abonesi iseniz avantajlı Digiturk Internet hizmetinden ve ilk faturanda 250TL indirim kazanmak için:
Uyelik No: 1021090533
UPTION DAVET ET 500TL KAZAN!
Uption son 5 adet davet kodum: AO23421672
çamaşır makinamız beko cm10120 a serisi. 04 temmuz tarihinde çamaşır makinamız yıkama yaparken duman ve yanık kokusu ile ve sonrasında da hata mesajı ile durdu ve bizde prizden çektik hemen. makinamızın garantisi olduğu için servisi aradık, ertesi gün geldiler ve motoru yanmış, yenisi talep edip tamir edeceğiz dediler ve gittiler.
makinamız daha öncesinde de ekranı yandığı için ekran değişimi de yapılmıştı. doğru düzgün kullanmadığımız halde 2-3 senelik makinamızda sürekli bir problem yaşadığımız için ve makinamızın 2029 yılına kadar garantisi olduğundan çağrı merkezi üzerinden değişim talep ettim. bana 5-6 gün sonra ürün değişiminiz servis ile görüşüldü uygun görülmemiştir dendi. bende kabul etmiyorum garantili makinamız ve 2 defa büyük problem yaşadık belli ki kronik bir hatası var yeni çamaşır makinası istiyorum dedim ve tekrar değerlendirmeye alalım dendi. az önce tekrar aradılar ve yine aynı şekilde ürün değişiminiz uygun görülmemiştir makinanızın parçası serviste gelip tamir edebilirler dendi yine kabul etmediğimi söyledim ve kapattım.
9-10 gün geçti makinamızın yenilenmesi için nasıl bir yol izleyebilirim neler yapmalıyım yardım edebilir misiniz?
Cashback için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
Papara ve Nays eskisi gibi değil işe de yaramıyor sildim. Platformlarda ödemeler özellikle kampanya ve cashback iyi olan hangi uygulamayı tavsiye edersiniz?
Şuan gözüme en çarpan Papel var.
Meslek: degüstatör
İlgi Alanları: wakeboard
| we will never walk alone! |
| we will never walk alone! |
| i'm no superman! |
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 16 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 341
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 557)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 185 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
1