Şimdi Ara

Yeni Honda HRV e-hybrid (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
910
Cevap
74
Favori
136.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 1...23...43444546
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hrv nin motor ve sanzimanina sorunsuz diyebilirim cunku ayni motor ve sanzimani kullaniyorum. Ama geri kalan kismini bizzat kullanmadigim icin kesin bir sey diyemem ama onunda jazz gibi japonya imalati oldugunu dusunursek onda da ufak tefek trim sesleri hariç bir problem oldugunu sanmiyorum.

Baktığınız bayide jazz crosstar yok mu sekil semal onemli degilae fazladan 400-500 bin vermeyin ona da bakin derim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Jazz küçük geldi hocam yoksa bana göre jazz daha ideal çok sağolun

Lütfen evinizde yediğiniz tavuk,balık,kırmızı et gibi gıdaların artıklarını bir poşette apartmanın çöp konteynerinin içine değil YANINA ağzı açık bir şekilde bırakın. Bırakın ki kediler, köpekler kolaylıkla doysunlar. Çöp konteynerinin içine attığınızda özellikle köpekler bıraktığınız artığı alamıyorlar ya da alırken sakatlanabiliyorlar. Eziyet değil merhamet edelim !
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Oglanlar elektrikli alalim diyorlar, bir sebebi yok aslinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bende Temmuz ayında Advance paketi alarak Honda ailesine katılmıştım yaklaşık 4 aydır aracı aktif olarak kullanıyorum şu anda 3500 km yol yapmışım ortalama yakıt tüketimim 3,8 lt olarak göstermekte araçtan genel olarak memnunum fakat bir iki gündür yokuş çıkarken bir performans düşüklüğü hissettim gaza basmama rağmen aracın hızlanmadığını farkettim bu durum havaların soğumasından mıdır? Yoksa halk arasında şöyle bir söylem vardır yaa motoru açmak için yüksek devirlerde kullanmak gerekiyor diye ben şu ana kadar Ankara trafiğinde 50-80 km arası hızlara kadar çıkabildim tabi bunun etkisi var mıdır bilmiyorum?

Bu arada kardeşimde 2 hafta önce Ankara dan Elegance paketini 2260 TL ye aldı. Bayinin dediği şu ek vergi gelmesine rağmen elimizde araç olduğundan bir süre daha bu fiyatlardan araç satışı yapacağız diye belirttiler.

Size oyle geliyorda olabilir veya lastik havalarinizda sorun olabilir, kaloriferi kullaniyorsaniz yakit tuketiminiz artabilir

Güncel rakam alan oldu mu?

• Arkadaslar 22.model advanced aracimda tumseklerden yavasca gecerken bazen kirt kirt diye bir ses geliyor aracin onu yukarı dogru salinirken (gecis sonrasi) ve gaza hafif dokunurken cogunlukla geliyor sizce sebebi nedir?

https://www.youtube.com/watch?si=vQh_3ygFtUzkHl3u&v=pxQE-uTAZ74&feature=youtu.be

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.