< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |

1 Mobil
|
Jazz küçük geldi hocam yoksa bana göre jazz daha ideal çok sağolun |
|
Lütfen evinizde yediğiniz tavuk,balık,kırmızı et gibi gıdaların artıklarını bir poşette apartmanın çöp konteynerinin içine değil YANINA ağzı açık bir şekilde bırakın. Bırakın ki kediler, köpekler kolaylıkla doysunlar. Çöp konteynerinin içine attığınızda özellikle köpekler bıraktığınız artığı alamıyorlar ya da alırken sakatlanabiliyorlar. Eziyet değil merhamet edelim !
|
|
Oglanlar elektrikli alalim diyorlar, bir sebebi yok aslinda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar merhaba; Bende Temmuz ayında Advance paketi alarak Honda ailesine katılmıştım yaklaşık 4 aydır aracı aktif olarak kullanıyorum şu anda 3500 km yol yapmışım ortalama yakıt tüketimim 3,8 lt olarak göstermekte araçtan genel olarak memnunum fakat bir iki gündür yokuş çıkarken bir performans düşüklüğü hissettim gaza basmama rağmen aracın hızlanmadığını farkettim bu durum havaların soğumasından mıdır? Yoksa halk arasında şöyle bir söylem vardır yaa motoru açmak için yüksek devirlerde kullanmak gerekiyor diye ben şu ana kadar Ankara trafiğinde 50-80 km arası hızlara kadar çıkabildim tabi bunun etkisi var mıdır bilmiyorum? Bu arada kardeşimde 2 hafta önce Ankara dan Elegance paketini 2260 TL ye aldı. Bayinin dediği şu ek vergi gelmesine rağmen elimizde araç olduğundan bir süre daha bu fiyatlardan araç satışı yapacağız diye belirttiler. |
|
|
Hayırlı Günler, Güncel rakam alan oldu mu? |
|
Arkadaslar 22.model advanced aracimda tumseklerden yavasca gecerken bazen kirt kirt diye bir ses geliyor aracin onu yukarı dogru salinirken (gecis sonrasi) ve gaza hafif dokunurken cogunlukla geliyor sizce sebebi nedir? https://www.youtube.com/watch?si=vQh_3ygFtUzkHl3u&v=pxQE-uTAZ74&feature=youtu.be < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|